• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Bugün adet oldum perşembeye hist için randevu verildi henüz kanama bitmemiş olacak bir sorun olur mu ki kızlar hist yaptıran kızlat

Kadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı ya?? Ben hist randevusu alacağım dedim perşembeye yazdım saatini arayıp bildirecekler dedi
benim 10 gün sonra falan olmuştu sanırım yeniden ara o zaman. adet bittikten sonra denmişti bana diye hatırlıorum

:bicak: Allah yardimcin olsun canim .. Insallah hist. Sonrasi hersey yolunda giderde saglikla kucagina alacagin evlatlarin olur :dua:
Âmin cnm Sağol arada giriyorum profilinden mesajlarına güzel haber var mı diye ama....? Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşalah

Âmin cnm Sağol arada giriyorum profilinden mesajlarına güzel haber var mı diye ama....? Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşalah
Amin canim Birgun nasip olur bizede insallah ..Diger topiktekiler hamile kaldi dogurdu biz hala bekliyoruz vardir bundada bi hayir :-/

Back