- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.201
Cnm tayfun bey çok iyi bir dr inşallah sorunsuz atlatacsksinTayfun bey yapacak Seyhan.başkentte.pazartesi olacak.stresin artıyor iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm tayfun bey çok iyi bir dr inşallah sorunsuz atlatacsksinTayfun bey yapacak Seyhan.başkentte.pazartesi olacak.stresin artıyor iyice
Cnm sorun olsa vermezlerdi bence demek ki yapilabiyor inşallah sorunsuz atlatirsin cnmBugün adet oldum perşembeye hist için randevu verildi henüz kanama bitmemiş olacak bir sorun olur mu ki kızlar hist yaptıran kızlat
Sen bugün mü oluyorsun ? Ya adetin 4. Gününe denk geliyor henüz adet bitmemiş oluyor sıkıntı olur mu ki? Bilgisi olan var mı kızlarİnşallah tşk ederim. Veson inşallah senin operasyon da sorunsuz geçer.
Kadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı ya?? Ben hist randevusu alacağım dedim perşembeye yazdım saatini arayıp bildirecekler dediCnm sorun olsa vermezlerdi bence demek ki yapilabiyor inşallah sorunsuz atlatirsin cnm
benim 10 gün sonra falan olmuştu sanırım yeniden ara o zaman. adet bittikten sonra denmişti bana diye hatırlıorumKadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı ya?? Ben hist randevusu alacağım dedim perşembeye yazdım saatini arayıp bildirecekler dedi
Cnm seni aradıklarında tam ayrıntılı soyle durumunu aklında soru işareti kalmasinKadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı ya?? Ben hist randevusu alacağım dedim perşembeye yazdım saatini arayıp bildirecekler dedi
Evet cnm Dr bana da adet bitimi dedi.kesinlikle tekrar arayacağım.benim 10 gün sonra falan olmuştu sanırım yeniden ara o zaman. adet bittikten sonra denmişti bana diye hatırlıorum
Yok yani çalışıyorum zırt pırt gidemem ona göre izin falan alacağım.teli kapatınca dank etti.öğleden sonra tekrar arar bilgi alırımCnm seni aradıklarında tam ayrıntılı soyle durumunu aklında soru işareti kalmasin
Henüz randevum verilmemiş sadece ameliyat günü Perşembe günü imiş kadın onu demek istemiş.randevuyu Dr verip tekrar bana dönüş olacakmış:))Cnm seni aradıklarında tam ayrıntılı soyle durumunu aklında soru işareti kalmasin
Himm demek yanlış anlaşılma olmuşHenüz randevum verilmemiş sadece ameliyat günü Perşembe günü imiş kadın onu demek istemiş.randevuyu Dr verip tekrar bana dönüş olacakmış:))
Sen adetin kaçıncı günündesin cnmVeson bakarsın aynı anda oluruz. Hayırlısı bir sorun çıkarsa diye korkuyorum
Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz Valla ne bileyim Rabbim sonumuzu hayır etsin:))5.günümdeyim
Allah yardimcin olsun canim .. Insallah hist. Sonrasi hersey yolunda giderde saglikla kucagina alacagin evlatlarin olurKurbanlık koyun gibi bekliyoruz Valla ne bileyim Rabbim sonumuzu hayır etsin:))
Âmin cnm Sağol arada giriyorum profilinden mesajlarına güzel haber var mı diye ama....? Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşalahAllah yardimcin olsun canim .. Insallah hist. Sonrasi hersey yolunda giderde saglikla kucagina alacagin evlatlarin olur
Amin canim Birgun nasip olur bizede insallah ..Diger topiktekiler hamile kaldi dogurdu biz hala bekliyoruz vardir bundada bi hayir :-/Âmin cnm Sağol arada giriyorum profilinden mesajlarına güzel haber var mı diye ama....? Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşalah