• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben o zamana kadar korun derim. Çünkü genetik bozukluk riskinden bahsetmiş doktorun. Yine bir gebelik yaşayıp sonu kürtaj olursa dediğin gibi hem psikolojik olarak zor olur hem de zman kaybedersin yine.
Geçen Salı Esra Hanım'a gittim çok ilgili bir Dr tüm tetkiklerimi inceledi hikayemi dinledi.alttan muayene etti.rahim filminde yapışıklık var dedi histereskopi önerdi adet olursan randevu al dedi.köpüklü akıntı var dedi ilaç yazdı.ya gebelik varsa dedim. Adet olunca içmeye başla dedi.bana balık Yağı yazdı.eşimle bana koenzim q10 önerdi.tüp bebek için erken dedi.kayıplar yapışıklıktan olabilir dedi.şimdi adet bekliyorum.sana ve burda bana yardımcı olan Arkadaşlara teşekkür ederim.ön yargı ile gittik karı koca hiç de öyle değilmiş.

Bu arada Adana kışlada histereskopi olan arkadaşlar var mı?fiyatlar nasıl beni bilgilendirir misiniz?

Geçen Salı Esra Hanım'a gittim çok ilgili bir Dr tüm tetkiklerimi inceledi hikayemi dinledi.alttan muayene etti.rahim filminde yapışıklık var dedi histereskopi önerdi adet olursan randevu al dedi.köpüklü akıntı var dedi ilaç yazdı.ya gebelik varsa dedim. Adet olunca içmeye başla dedi.bana balık Yağı yazdı.eşimle bana koenzim q10 önerdi.tüp bebek için erken dedi.kayıplar yapışıklıktan olabilir dedi.şimdi adet bekliyorum.sana ve burda bana yardımcı olan Arkadaşlara teşekkür ederim.ön yargı ile gittik karı koca hiç de öyle değilmiş.

Bu arada Adana kışlada histereskopi olan arkadaşlar var mı?fiyatlar nasıl beni bilgilendirir misiniz?
Canim çok sevindim senin adına ordaki doktorlar herşeye bakıyor ben orda hitereskopi oldum 750 tl ödedim çok memnun kaldım rahimi istediğimiz gibi yaptık dedi o olup vardı bende oda engel dedi o yuzden oldum

Canim günaydın ilk üç gün önemli diyorlar ben 5.gun ise başladım kendini yormadan yavaş yavaş kalk canim kan dolaşımı için hareket et Canim inşallah sana tutunmuslardir canim
Tamam canım öyle yapayım ben de.İnşallah hayırlısıyla tutunmuşlardir canm..Maşallah bak 3 ayı doldurmuşsun.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah canm..

Tamam canım öyle yapayım ben de.İnşallah hayırlısıyla tutunmuşlardir canm..Maşallah bak 3 ayı doldurmuşsun.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah canm..
Inşallah Canim internette birşeyler okuyunca hala etkileniyorum korkuyorum yinede inşallah sağ salim.aliriz kucagimiza sendende güzel haberler alırız insallah

Kizlar gunaydin uzun za.mandir yoktum. Belki biliyorsunuzdur. Yada yonlendirirsiniz beni. Yardiminiza ihtiyacim var. 1 haftadir hic gecmeyen agrim var karnimda. Yogun adet sancisi gibi nasil dayanilmaz iste oyle. Pazar gunu acildeydim sali gunude bebege bakiyolar gonderiyorlar seyhan baskentte. Dediler biz anneye bakmiyoruz acilde sadece bebege bakiyoruz. Dunde hakan kalaycida detayli ultrasonum vardi. Dedim agrim var. Doktor rahmin genisledigi icin dedi normal dedi. Aksam agrilarim iyice artti. Bunun bir cozumu yokmu bileniniz varmi dogal yontemle agriyi azaltan yada cevresinde boyle bir durum yasayan nasil cozum buldu. Medlinemi gitsem orasi hem yetiskin hem cocuk bakiyor acili sanirim. Agrimin rahim buyumesinden gerilmesinden oldugunu hissediyorum. Ilik dus sicak havlu yag ile masaj yinede gecmiyor. Sanki yeni ameliyat olmusumda iki buklum yuruyorum agridan. Yatsam agriyor kalksam agriyor ne yapacagimi sasirdim. Ya hic gecmezse bu agri doguma kadar. Lutfennnn yardimmmm. Bu arada 20 haftalik hamileyim dun bebege bakildi saglikli oldugunu soyledi doktor.

Inşallah Canim internette birşeyler okuyunca hala etkileniyorum korkuyorum yinede inşallah sağ salim.aliriz kucagimiza sendende güzel haberler alırız insallah
İnşallah canım.Canm inan ki internete her ne için bakarsan bak can sıkıcı şeyler var çoğunlukla.O yüzden hiç internete girip kafanı bulandirma.Daha önce de söylemiştim sana Allah'in izniyle bişey olmaz diye,bak üç ayı devirdiniz. 9 ay öyle böyle geçecek yavrunu kucağına alacaksın inşallah.Ben öyle inaniyorum canm..

Kizlar gunaydin uzun za.mandir yoktum. Belki biliyorsunuzdur. Yada yonlendirirsiniz beni. Yardiminiza ihtiyacim var. 1 haftadir hic gecmeyen agrim var karnimda. Yogun adet sancisi gibi nasil dayanilmaz iste oyle. Pazar gunu acildeydim sali gunude bebege bakiyolar gonderiyorlar seyhan baskentte. Dediler biz anneye bakmiyoruz acilde sadece bebege bakiyoruz. Dunde hakan kalaycida detayli ultrasonum vardi. Dedim agrim var. Doktor rahmin genisledigi icin dedi normal dedi. Aksam agrilarim iyice artti. Bunun bir cozumu yokmu bileniniz varmi dogal yontemle agriyi azaltan yada cevresinde boyle bir durum yasayan nasil cozum buldu. Medlinemi gitsem orasi hem yetiskin hem cocuk bakiyor acili sanirim. Agrimin rahim buyumesinden gerilmesinden oldugunu hissediyorum. Ilik dus sicak havlu yag ile masaj yinede gecmiyor. Sanki yeni ameliyat olmusumda iki buklum yuruyorum agridan. Yatsam agriyor kalksam agriyor ne yapacagimi sasirdim. Ya hic gecmezse bu agri doguma kadar. Lutfennnn yardimmmm. Bu arada 20 haftalik hamileyim dun bebege bakildi saglikli oldugunu soyledi doktor.
Canm benim çok geçmiş olsun.İnşallah geçer ağrıların. Benim de hamileliğimde kasiklarim çok fazla agriyordu.Sorun olsa Allah korusun drun söylerdi canm.İnşallah atlatirsin canm..

memnun kalmanıza da şimdilik daha basit bi çözümle sorunun geçmesi ihtimaline de çok sevindim. bazen sorunlar gözden kaçan çok ufak şeylerden olabiliyor. tecrübeli doktorun farkı da burada ortaya çıkıyor. zaten hamile kalmakla ilgili de sorunun olmaması çok büyük bi şans bence. inşallah fazla beklemeden sonuç alırsınız. vitaminleri ilaçları ihmal etmeden düzenli kullan mutlaka, q10 den fayda gören çok kişi duydum.

canım hiçbir hamilelik birbirini tutmuyor. hatta aynı kişinin bile hamilelikleri farklı geçiyormuş. ben adet sancısı şeklinde ağrıyı yalnızca iki sefer yaşadım o da bi saat gibi süreliydi bir daha da olmadı. benim aşağı yuksrı 27-28. haftadan beri sol kasık ağrım oluyor ama hem adet sancısı gibi değil hem de anlık oluyor sürekli değil. özellikle soluma dönerken yatakta hissediorum. rahmi taşıyan bağların ikisi kasıktaymış o yüzden rahim büyüdükçe kasık ağrısı normal dediler bana da. 3 ayrı doktora sordum. inşallah bi sorun yoktur başa gelen çekiliyor. kimi 9 ay kusuyor kimi aylarca mide yanması çekior sorun olmasın da senin de başının derdi bu olsun. doğal yöntem falan pek fazla arama derim hamilelikte en faydalı bitkinin bile çok kötü etkileri olabiliyor. karnına fazla sıcak uygulaamk da iyi değil aynı zamanda... dediğin gibi rahtlatıorsa sık sık duş al... medline konusunda da oranın acilinde pratisyen hekim var diğer bütün hastaneler gibi... herkese aynı doktor bakıor... bi uzmanlığı olduğundan değil. marsaya gidebilirsin belki acile. bir de beğenmediğimiz için gitmioruz ama devlet hastanelerinin acillerinde daha tecrübeli pratisyenler veya acil uzmanları oluyor. hakan beye ağrının dayanılmaz olduğunu da söyledin yine de normal dediyse herkes yaşamasa bile yine normaldir durumun. çok geçmiş olsun

Bugün 5.günüm nasıl geçireyim kızlar? Yine yatayım mı?Dün ilk üç güne göre daha fazla kalktım yürüdüm ama genelde yattım yine.
cnm artık yavaştan normal hayatına dön ağır iş yapma dikkat ederek istediğini yapabilirsin inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

Cnm çok sevindim senin adına ben emindim zaten başkentten memnun kalacağına inşallah hitereskopi bebeğine vesile olsun vitaminlerini de düzenli kullan cnm hitereskopi 750 lira civarında cnm şimdiden geçmiş olsum

Canim çok sevindim senin adına ordaki doktorlar herşeye bakıyor ben orda hitereskopi oldum 750 tl ödedim çok memnun kaldım rahimi istediğimiz gibi yaptık dedi o olup vardı bende oda engel dedi o yuzden oldum
Cnm çok uygunluk 3000 şerden bahsediliyor.gerçi yapılan işleme göre fiyat Değişiyor.sen ne zaman oldun ve tam olarak sorun neydi ne yapıldı tam anlamadım

Cnm çok sevindim senin adına ben emindim zaten başkentten memnun kalacağına inşallah hitereskopi bebeğine vesile olsun vitaminlerini de düzenli kullan cnm hitereskopi 750 lira civarında cnm şimdiden geçmiş olsum
Gerçekten mi ya ? Ben daha Pahalı birşey diye düşündüm hastaneyi cuma günü Aradım fiyat için yemektekerdi sonra tekrar görüşemedik pazartesi yine ararım.

Sen oldun mu? Sorun neydi ben de yapışıklık var onu düzeltiriz dedi

Cnm bu ağrılar olabiliyor kimisinde çok kimisinde az çok şükür ki bebek iyi maşallah inşallah fazla uzun sürmez cnm kasik agrilarin geçmiş olsun ne yazıkki hamilelikte pek birşey kullanılamıyor cnm

memnun kalmanıza da şimdilik daha basit bi çözümle sorunun geçmesi ihtimaline de çok sevindim. bazen sorunlar gözden kaçan çok ufak şeylerden olabiliyor. tecrübeli doktorun farkı da burada ortaya çıkıyor. zaten hamile kalmakla ilgili de sorunun olmaması çok büyük bi şans bence. inşallah fazla beklemeden sonuç alırsınız. vitaminleri ilaçları ihmal etmeden düzenli kullan mutlaka, q10 den fayda gören çok kişi duydum.
Çok Sağol cnm.sorun yok ama hamile de kalamıyorum.dr da buna dikkat çekti.kürtaj olalı 1 seneyi geçti mesela tık yok.sanırım vitaminleri onun için verdi.balık yağına başladım.vitamin biraz Pahalı ama alacağız mecbur.aylık eşim ve bana 300 lira.adet olunca onun da siparişini vereceğim en az üç ay devam dedi.hist için gün alacağım

Gerçekten mi ya ? Ben daha Pahalı birşey diye düşündüm hastaneyi cuma günü Aradım fiyat için yemektekerdi sonra tekrar görüşemedik pazartesi yine ararım.

Sen oldun mu? Sorun neydi ben de yapışıklık var onu düzeltiriz dedi
Evet cnm oldum benim rahimde biraz çökükluk vardı Dr onu düzeltti fiyat bu cnm emin olabilirsin arkadaş geçen hafta yaptirdi

Back