• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Inşallah öyledir canim bekliyorum sonuçları insan hep tedirgin birşeymi oldu bebek iyimi falan filan her doktora gittiğim de dua ediyorum öyle giriyorum doktorun yanına canim senin son iki hafta sonra inşallah sağ salim kucağına alacaksın O zaman daha tatli heyecan başlıyor inşallah herşey yolunda gider sende bebisini doya doya seversin canim
evet canım ama gel de bize sor iki hafta nasıl geçior :) çoook yavaş ve yorucu geçior artık eksikler komple bitsin de erken olursa sorun olmasın diye... sen de hareketlerini bi hisstmeye başla, her şey daha rahat olacak... zaman da daha hızlı geçecek... o hareket ettikçe iyi olduğunu bilecek kontrollere bebeğimizi görcezz diyerek gideceksin. bir dönemeç de detaylı ultrason. onu da atlatınca daha bi başka oluor her şey.

Size güzel bir haber vermiştim ama malasef kalbi durdu kurtaj oldum . Çok zormuş . Çok üzüldüm . Allah hamilelere sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
canım ya :( ilk hamileliğin miydi? çok sık oluyormuş ilk gebeliklerde... inşallah altında başka bir sorun yoktur bak hamile kalabiliyorsun yeniden kalacaksın.

Canlarım haydi isteyen herkese bana ve bizler hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbi Hebli Mine salihin

Size güzel bir haber vermiştim ama malasef kalbi durdu kurtaj oldum . Çok zormuş . Çok üzüldüm . Allah hamilelere sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Kayip yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum .. Rabbim verdi Rabbim aldi insallah yine verecek bu sefer sag salim kucagina alacaksin insallah :(

İyiyim canm dün sağ kasigimda batmalar oluyordu.Bugün de bir ara oldu ve devam etti.Şu an pek yok..Artık belirti mi başka sebepten mi bilmiyorum.Tabi umutlanmak ta istemiyorum canım.
belirtilere olumlu ya da olumsuz bakma... huzurla test gününü bekle. evde falan da test yapma. 29 ekimdi di mi? 28inde de kan baktırsan çıkar aslında... benim bi gün önce ohss için kontrole gitmiştim o gün bakmışlardı :)

belirtilere olumlu ya da olumsuz bakma... huzurla test gününü bekle. evde falan da test yapma. 29 ekimdi di mi? 28inde de kan baktırsan çıkar aslında... benim bi gün önce ohss için kontrole gitmiştim o gün bakmışlardı :)
Evet canm hiç belirtilere takılmamaya çalışıyorum.Test günüm 28 Ekim Cuma günü canm.Yok evde yapmicam cesaret edemem çünkü. İnşallah güzel haberler alırım o gün..

Bugün 5.günüm nasıl geçireyim kızlar? Yine yatayım mı?Dün ilk üç güne göre daha fazla kalktım yürüdüm ama genelde yattım yine.

Bugün 5.günüm nasıl geçireyim kızlar? Yine yatayım mı?Dün ilk üç güne göre daha fazla kalktım yürüdüm ama genelde yattım yine.
Canim günaydın ilk üç gün önemli diyorlar ben 5.gun ise başladım kendini yormadan yavaş yavaş kalk canim kan dolaşımı için hareket et Canim inşallah sana tutunmuslardir canim

Back