• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Amin canim Birgun nasip olur bizede insallah ..Diger topiktekiler hamile kaldi dogurdu biz hala bekliyoruz vardir bundada bi hayir :-/
Hiç sorma arada girip tarama çubuğundan kontrol ediyordum kimler me yaptı diye.artık Çoğu hamile birkaç kişi kaldı takip ettiğim Hayırlısı elden ne gelir.

Gunaydin kizlar Cok heyecanliyim coook gercek mi acaba :KK42:
20161025_075751.jpg

Bugun kan almiyormus aile hekimligi aşı günüymüş esime supriz yapmak istiyorum bende ne yapayim bilemedim .. En yakin hastane bile cok uzak tek gidemem
yaa canım hadi inşallah çıkar kanda da... nası bekleyecdksin yarına kadar ben olsam ne yapar eder giderim :)

Bugun kan almiyormus aile hekimligi aşı günüymüş esime supriz yapmak istiyorum bende ne yapayim bilemedim .. En yakin hastane bile cok uzak tek gidemem
Tüh neyse test gayet net hamile olduğun kesin ben seni şimdiden tebrik ederim:))

Alıp cnm detayları anlatır mısın? Ovu tarihini biliyor musun? Bugün kaçıncı gün bay be zamandı? Yaptığın birşeyler var mıydı bu ay

hayırlı olsun cnm sevindim vallahi bencede kesin gibi görünüyor yinede sonucunu yazarsın
Saat 4 gibi sonuc cikacak haber veririm insallah .. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ..
Günaydın Al-pi gözünüz aydın Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Amin insallah .. Isteyen dileyen herkesede nasip etsin..
maşallah cnm çok güzel çıkmış çok sevindim inşallah kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsın dualarımız seninle
Bakalim ya cok heyecanliyim insallah sorunsuz bir gebelik olur :( Sagol canim ..
Canim tebrik ederim çok güzel bir haber inşallah kanda değerin çok güzel çıkar çok sevindim
Benimde tedaviye baslayacagim ay supriz yapti insallah bu sefer benimle kalir cok tedirginim :(
Sonucu yazarim alir almaz..

Saat 4 gibi sonuc cikacak haber veririm insallah .. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ..

Amin insallah .. Isteyen dileyen herkesede nasip etsin..

Bakalim ya cok heyecanliyim insallah sorunsuz bir gebelik olur :KK43: Sagol canim ..

Benimde tedaviye baslayacagim ay supriz yapti insallah bu sefer benimle kalir cok tedirginim :KK43:
Sonucu yazarim alir almaz..
Lütfen kötü şeyler düşünme bak ben o kadar umutsuzdum çok şükür 3 ayı doldurduk inşallah senin bebeginde güçlü olacak ve annesine tutunacak herşey çok güzel olacak öyle düşün canim ayy çok güzel ya maşallah size canim bizim topik coştu maşallah darisi bekleyenlere canim

Lütfen kötü şeyler düşünme bak ben o kadar umutsuzdum çok şükür 3 ayı doldurduk inşallah senin bebeginde güçlü olacak ve annesine tutunacak herşey çok güzel olacak öyle düşün canim ayy çok güzel ya maşallah size canim bizim topik coştu maşallah darisi bekleyenlere canim
Bende senin gibi 3 ayi heyecanla tedirginlikle bekleyecegim sanirim .. Insallah guzel gunler bizi bekliyordur.. Topik costu insallah bekleyen kimse kalmaz artik kendiliginden olmaz derken oldu bile cok saskinim :)

Bende senin gibi 3 ayi heyecanla tedirginlikle bekleyecegim sanirim .. Insallah guzel gunler bizi bekliyordur.. Topik costu insallah bekleyen kimse kalmaz artik kendiliginden olmaz derken oldu bile cok saskinim :)
Aynı şey benim içinde geçerli bizde hayatta normal olmaz diyordum hıı biz tedavi oluyorduk eşim ilaç iciyordu ben quenzim q10 kullanıyordum bunlar vesile oldu inşallah bebisin seninle kalacak canim içinden hep dua et ve bebeginle konuş devamlı hemde ben öğrendiğimden beri konuşuyorum bebek hissedermis canim

Back