Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Maşallah cnm hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin Allah. Çok güzel yaa. Bende hep ikiz olsun istemiştim. Bizede dua edin İnşallah cnm.

Iyi geçti çok şükür canim bize erkek dedi ama degisebilir dedi kaç defa baktı renkli baktı erkek ya bak dedi bizimki yine uyuyordu doktor durttu önüne döndü öyle gördü canim
Maşallah cnm Allah tamamına erdirsin. Kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın İnşallah. Allah hepimizin doğmuş doğacak evlatlarımızı korusun.

Günaydin herkese..
rosebady cinsiyetini ogrenmissin kesin olmamakla birlikte ama insallah bir kiz bi erkek yola devam ederler degismezler ☺Saglikla kucagina al cok sevindim bu habere .. G gulsahhh01 seninkide tembelmi ne hep uyuyor ☺ Seninde paşa geliyormuş .. Gunler nasilda geciyor kese gorunecekmi kalp atacak mi derken buyuduler cinsiyetleri bile belli oldu ..
Darisi dileyen isteyen herkesin basina olsun insallah .. Esler sevindimi cinsiyete

Iyi geçti çok şükür canim bize erkek dedi ama degisebilir dedi kaç defa baktı renkli baktı erkek ya bak dedi bizimki yine uyuyordu doktor durttu önüne döndü öyle gördü canim
haha bize de erkek ama ufak bi yanılma payı var tabi demişti. muayenenin sonuna doğru yok yok erkek bu demişti. en son 34 de gittim sanırım hala erkek diyor :d her muayenede tekrar tekrar söylüor. tabi yanılma payını düşünüp alışveriş yapma daha :d sonraki kontrolde kesinleşir artık. kal hafta sonraya randevun?

rosebady canım sana da biri kız olsun diye çok dilemiştim. ne güzel yakışır herkesin bir tane de kızı olmalı ya <3 arkadaşım da tayfun beyin hastasıydı onun aşılamayla 3üz oldu. onlara da kesin deil diyerek 2 kız 1 erkek demişti doğru çıktı. gözünüz aydın.

bu arada muayeneniz güzel geçmiş kanda da bişe çıkmaz. biz gönül rahatlığıyla beklemiştik kan tahlili sonucunu da her şey yolunda olunca. peki ayşe ikizlerde ikili test yüksek çıkıormuş sen yaptırdın mı kan tahlili?

B breakfast canim geldimi bebis misafirim vardi yatili takip edemedim topigi ..
ayy yok canım dur daha :d 4 kasımda doğum. daha önce bi yaramazlık yapmazsa eğer. biraz son günlerde enerji patlaması yaşıorum doğumun yaklaştığının belirtisiymiş. planlı gününde olur inşallah. hayırlısı tabi ama mümkün olduğunca kalsın karnımda sağlığı için. zaten içime tam sinmese de sezaryene karar verdim...

Ayy öyle valla canim üç ayı bitirdik canim çok şükür cinsiyet belli oldu allah herkeze nasip etsin çok farklı bir şey farklı bir his hala korkuyorum bu korkular 9 ay geçmeyecek galiba inşallah sağ salim alırız kucagimiza darısı bütün bekleyenlere olsun siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye

sağol cnm benim inşallah Allah seninde gönlüne göre versin evet cnm benim eşim halinden çok memnun

sağol cnm benim yüreğine sağlık bence de kız evlat farklı inşallah doğrudur diyorum evet cnm bakıldı çok şükür sorun gorukmuyormus tayfun bey öyle dedi ve ben druma çok güveniyorum inşallah böyle sorunsuz tamamlariz cnm seninde maşallah az kaldı sağlıkla git doğuma inşallah yavrunu sağlıkla kucağına al

Canim bize herşey normal dedi ölçümleri yaptı çok şükür tüm organlar oluşmuş tek tek inceletti hemsireye hepsini yazdırtti çok farklıydı ilk defa bu kadar uzun baktı kalbi 167 dedi çok şükür her gidişimde elim kalbimde inşallah kalbi atıyordu diyorum çok şükür herşey yolunda ya buna çok sevindim bide ben en son hocam cinsiyet belli mi dedim yok değil dedi ama yüzüstü yatıyordu görünmüyor dedi sonra durttu bebisi önüne döndü O zaman gördü bide renkliyle baktı dedi bak ışte erkek bu gösterdi de bize çok şükür ikili testimize
De iyi çıkarsa artık hamileligimin tadını çıkarabilirim hep tedirgindim korkarak gidiyordum

@gulsahhh01

zaten muayene normal geçince kanda da sorun çıkmıor diye düşünüorm ben... içiniz rahat olsun kızlar :) artık tadını çıkarma zamanı... gerçi ben hala döndü mü kıpırdadı mı diye arada çocuğu dürtüklüorm :d son zamanlarda da öyle bi tedirginlik gelior

Evet evet zamaninda gelsin Ben haftani bilmiyordum dogdumu acaba dedim :)
Saglikla dogsunda sezaryan normal farketmez ..
Korku gecmez dogana kadar doguma girince bile sag salim kucagima alacakmiyim dersin :) Bu ay dusunuyorum kismet olursa bakalim ..
Amin canim sagol..

Inşallah öyledir canim bekliyorum sonuçları insan hep tedirgin birşeymi oldu bebek iyimi falan filan her doktora gittiğim de dua ediyorum öyle giriyorum doktorun yanına canim senin son iki hafta sonra inşallah sağ salim kucağına alacaksın O zaman daha tatli heyecan başlıyor inşallah herşey yolunda gider sende bebisini doya doya seversin canim

Size güzel bir haber vermiştim ama malasef kalbi durdu kurtaj oldum . Çok zormuş . Çok üzüldüm . Allah hamilelere sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…