• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Mrb ben yeniyim aranızda tüplerin tıkalı alınacak sonrada tüp bebek tedavisi olacak bu şekilde yaptıran varmı.adana başkent tayfun bey drum
benim bi taraf kapalı görünüyordu ama benm dr esra hanımdı. bu gerçek tıkanıklık olmayabilir film çekilirken kendini kasman yüzünden de öyle çıkmış olabilir demişti. zaten tüp bebekte tüplerin önemi yok. direkt rahme bırakılıyor embriyolar.

Slm canim morfoloji sorunu varsa büyük ihtimal dna hasarida vardır bence başlamadan düzene gidin bir test yaptırın sonucu iki haftaya çıkar onuda alıp doktora gösterin zaten yüksekse sizi urologa gönderir bide sen ilk görüşmeyi yapti mi canim eğer görüşmesinden adetle baslanmiyor rahim filmi istiyorlar kan tahlili yaptırıyorsun ve sulu usg ile rahime bakıyorlar birşey var mi tahmin durumu nasıl diye sonra tedaviye başlıyor canim
Cok tesekkür ederim canım benim cevapladıgın için insallah saglıkla salim mucize bebeğini kucagına alırsın sorunsuz rahim filmi ocakta balÇalı çekilmiştim ama hiç güzel çekilmedi teknisyen acemiydi olmadı kendi aralarında konuşurken duydum olmadı bi daha mı Çeksek diye sonra sonucu göstermeye herkes birlikte girdi seninki açık senin ki kapalı rezillik yani işkenceydi bana sorun yok dediler orda o teste 3 günlük cinsel perhiz le gidilecek degilmi

adetliyken arayın diye belki rahim filmi randevusu vermek için söylemişlerdir. bizim bi arkadaşa da öyle demişlerdi ama o ilk görüşmeye gitmişti gerçi. rahim filmim yok falan diye bi konuşma geçti mi? Z Zeyneporhannn
Slmi canım sağol cevapladıgın için doğumuna az kaldı rabbim sana hayırlı dogumlar nasip etsin ama ben balcalıda rahim filmi cekilmiştim yine cekerler bilmiyorum ama insallah çekerler orda sorun yok demişlerdi arayın adet oldugun zaman ara randevu verelim

Mrb ben yeniyim aranızda tüplerin tıkalı alınacak sonrada tüp bebek tedavisi olacak bu şekilde yaptıran varmı.adana başkent tayfun bey drum
cnm benim de tuplerimde sorun vardi bende ameliyat oldum tuplerini aldirman en iyisi bence de inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

kızlar nasıl geçti randevunuz her şey yolunda mı cinsiyet öğrenen var mı :) rosebady rosebady
slm cnm çok şükür herşey yolundaymis kesin olmamakla bir kız bir erkek gibi dedi Dr göstermediler tam

Canım tesekkür ederim cevapladıgın için buarada yazılarınız hamile haberine cok sevinmiştim saglıkla kucagına alırsın insallah kararsız kaldıydım Çünkü adetim on gün var adet bitipine randevu vereceğiz dediler on beş gün bulur sonuçları on besi gün içinde cıkıyormus o yüzden sordum normalde ankada tüp bebek merkezi esimde istemişti ama yaptırmadik simdi görüşmeye giderken sonuçlarla gitsem yanında ne yapim bilemedim benim kararsızlıklar işte aslında burda biri yaptırmıştı düzen labavatorında o yüzden öyle düşündüm
amin cnm inşallah Allah sanada nasip etsin inşallah

cnm zaten ilk gidecegin için sen ve eşine yapılacak tahlilleri yaptirmadan baslamiyorkar yani mutlaka diğer aya kalıyorsun yani dna hasar testini o zaman bile yaptirsan rahatlıkla yetişir merak etme bence de rahim filmini yeniden cektir cnm rahim filmi önemli bence

kızlar nasıl geçti randevunuz her şey yolunda mı cinsiyet öğrenen var mı :) rosebady rosebady
Iyi geçti çok şükür canim bize erkek dedi ama degisebilir dedi kaç defa baktı renkli baktı erkek ya bak dedi bizimki yine uyuyordu doktor durttu önüne döndü öyle gördü canim

Cnm Drumuzda aynı bu arada tayfun beye guvenebilirsin zaten en uygunu neyse onu uygulayacaktır çok iyi bir dr Allah emeklerinin mukafaatini versin inşallah

cnm benim de tuplerimde sorun vardi bende ameliyat oldum tuplerini aldirman en iyisi bence de inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

slm cnm çok şükür herşey yolundaymis kesin olmamakla bir kız bir erkek gibi dedi Dr göstermediler tam
Maşallah canım gözün aydın..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin..Çok sevindim gerçekten..:)))

Iyi geçti çok şükür canim bize erkek dedi ama degisebilir dedi kaç defa baktı renkli baktı erkek ya bak dedi bizimki yine uyuyordu doktor durttu önüne döndü öyle gördü canim
Maşallah Gülşah erkek diyorsa genelde yanılma payı az oluyor.Gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin..Ay sizin adınıza çok sevindim ya..

Back