- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.961
Anladim canim sagol cvp icin.. Sende lutfen olumlu dusun hersey yolunda gitsinİnşallah canım çok teşekkür ederim.Qenzim teatrio 30 kapsül 150 liraydi,solgar 60 lira filandı ama solgarda qenzim miktarı daha azmış,teatrio da fazlaymış oyüzden teatrio aldım canm.
Ekstra birseye gerek yok canim :) Kullandiklarin yeterli zaten .. Folic asit kullanmiyormusun yoksa iceriginde var miKizlar şu an crinojel,imom omega ve kan ilacı alıyorum. Ekstra bişey gerekmiyor dimi?Olsa dr verirdi gerçi ama bilmiyorum yine de.
İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlansin canm.Pazar günü kaç tanesi pgtye gidecek o gün belli olur.Ertesi gün ya da en gec Salı gününe sonuç belli olur ve sağlıklı varsa Salı transfer ama şimdiden kestiremiyorum transferimi olacam mi olmicam mi..Hayırlısı olsun inşallah.Anladim canim sagol cvp icin.. Sende lutfen olumlu dusun hersey yolunda gitsin
Canm hemşire folik asit i sorarken imom alıyor musun yani dedi evet dedim.Bir de aldığım kan ilacının içeriğinde folik asit te var.Ekstra birseye gerek yok canim :) Kullandiklarin yeterli zaten .. Folic asit kullanmiyormusun yoksa iceriginde var mi
inşallah en az iki tane saglikli embiriyo ciksin transferin yapılsın sağlıkla gebe kal inşallah cnmCanm Pazar gününe kadar beşi gitse bile hepsi pgt ye girmez diye düşünüyorum yani günüyle uyumlu olmazsa filan.Daha az embriyo girerse acaba sağlıklı gelir mi onu merak ediyorum.İnşallah sorun olmaz canm.
yok cnm eksik ilacın yok zaten drun en doğrusunu bilirKizlar şu an crinojel,imom omega ve kan ilacı alıyorum. Ekstra bişey gerekmiyor dimi?Olsa dr verirdi gerçi ama bilmiyorum yine de.
Değil mi canm ben de öyle düşündüm.Yarın ne dicekler bakalım.inşallah en az iki tane saglikli embiriyo ciksin transferin yapılsın sağlıkla gebe kal inşallah cnm
yok cnm eksik ilacın yok zaten drun en doğrusunu bilir
Ayy cok guldum.. Kadinlar klubunden duydum sizi :)) Tuh ne dedin acaba bulent beye yaninda kim vardi sorsaydin söylerdi :)Bu arada kızlar opumu Bülent bey yaptı. Normalde isimlerini burda duyduğum için Bülent bey ve Tayfun beyi hep merak etmişimdir. Uyutulacagim zaman Bülent bey geldi nasılsın dedi korkuyorum filan dedim.Neyse uyumuşum işlem sonrası hasta bakıcı beni odama götürürken yanımda Bülent bey varmış gibi "sizi kadınlar kulübünde çok duydum,çok iyisiniz.Ben hayat gun"filan demişim. Eşim anlattı.Sanki Bülent beye bişey söyledim ama hiç hatırlamıyorum.İşte Allah razı olsun herşey para değil hiç susmamişim.
Canm eşime sordum konuşurken Bülent bey yanımda miydi dedim yok sadece hasta bakıcı ve ben vardım dedi ama bir de bunun öncesi vardır belki de hani eşimin görmediği kısmı. Merak ediyorum acaba direkt kendisine söyledim mi diye.Eşim akşam anlatıyor hiç susmadın,Bülent bey çok iyisiniz kk den çok duydum ben hayat gun,hersey para degil Allah razi olsun vs vs.Ya diyorum o kafayla nickimi nasıl hatırladım ilginç yani.Ayy cok guldum.. Kadinlar klubunden duydum sizi :)) Tuh ne dedin acaba bulent beye yaninda kim vardi sorsaydin söylerdi :)
Hatirladigim yeter Allah bilir daha neler dedin :) Hersey para degil bile demisssin :))Canm eşime sordum konuşurken Bülent bey yanımda miydi dedim yok sadece hasta bakıcı ve ben vardım dedi ama bir de bunun öncesi vardır belki de hani eşimin görmediği kısmı. Merak ediyorum acaba direkt kendisine söyledim mi diye.Eşim akşam anlatıyor hiç susmadın,Bülent bey çok iyisiniz kk den çok duydum ben hayat gun,hersey para degil Allah razi olsun vs vs.Ya diyorum o kafayla nickimi nasıl hatırladım ilginç yani.
Geçmiş olsun cnm hayırlısıyla iyi şekilde sonuçlanır inşallah transferinde yapıldıktan sonra o beklediğin haberi alırsın İnşallah zaman hızlı geçiyor demiştim kendini zamana bırak cnm Allaha dua et. Kalbindeki dua gerçek olsun.Bu arada kızlar opumu Bülent bey yaptı. Normalde isimlerini burda duyduğum için Bülent bey ve Tayfun beyi hep merak etmişimdir. Uyutulacagim zaman Bülent bey geldi nasılsın dedi korkuyorum filan dedim.Neyse uyumuşum işlem sonrası hasta bakıcı beni odama götürürken yanımda Bülent bey varmış gibi "sizi kadınlar kulübünde çok duydum,çok iyisiniz.Ben hayat gun"filan demişim. Eşim anlattı.Sanki Bülent beye bişey söyledim ama hiç hatırlamıyorum.İşte Allah razı olsun herşey para değil hiç susmamişim.
Amin canm Allah razı olsun bugün beş embriyomun da gelişimi devam ediyormuş.Yarın genetige gidecek beşinci günde gelişimi iyi olan ve sağlıklı gelen transfer edilecek.Bekliyoruz artık iki üç güne herşey belli olur tabi transfer olursam bir de sonuç var.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Geçmiş olsun cnm hayırlısıyla iyi şekilde sonuçlanır inşallah transferinde yapıldıktan sonra o beklediğin haberi alırsın İnşallah zaman hızlı geçiyor demiştim kendini zamana bırak cnm Allaha dua et. Kalbindeki dua gerçek olsun.
Canim bak ne güzel hepsinin gelişimi devam ediyor inşallah en az iki tane gelir ve transferin olur 10 gün sonrada hamileyim dersinAmin canm Allah razı olsun bugün beş embriyomun da gelişimi devam ediyormuş.Yarın genetige gidecek beşinci günde gelişimi iyi olan ve sağlıklı gelen transfer edilecek.Bekliyoruz artık iki üç güne herşey belli olur tabi transfer olursam bir de sonuç var.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Cnm maşallah şimdilik herşey yolunda inşallah sonucu da güzel olacak ben inaniyorumAmin canm Allah razı olsun bugün beş embriyomun da gelişimi devam ediyormuş.Yarın genetige gidecek beşinci günde gelişimi iyi olan ve sağlıklı gelen transfer edilecek.Bekliyoruz artık iki üç güne herşey belli olur tabi transfer olursam bir de sonuç var.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Aminnn canım inşallah..Canim bak ne güzel hepsinin gelişimi devam ediyor inşallah en az iki tane gelir ve transferin olur 10 gün sonrada hamileyim dersin
İnşallah canım innşallah..Cnm maşallah şimdilik herşey yolunda inşallah sonucu da güzel olacak ben inaniyorum
yaa canım çok güldüm ben de. hadi bu da bi işaret olsun eğlenceli geçmiş opunuz kalan aşamalar da böyle olsun inşallah :)Canm eşime sordum konuşurken Bülent bey yanımda miydi dedim yok sadece hasta bakıcı ve ben vardım dedi ama bir de bunun öncesi vardır belki de hani eşimin görmediği kısmı. Merak ediyorum acaba direkt kendisine söyledim mi diye.Eşim akşam anlatıyor hiç susmadın,Bülent bey çok iyisiniz kk den çok duydum ben hayat gun,hersey para degil Allah razi olsun vs vs.Ya diyorum o kafayla nickimi nasıl hatırladım ilginç yani.
canım perşembeden beri hastayım biraz soğuk algınlığıymış gittim doktora. biraz da hız verdim artık evde yapılacak şeylere hasta olmama rağmen :) korku sardı artık iyice ya erken olursa diye... embriyolog aradığında mutlaka kalitelerini de sor sormazsan söylemiorlar. bir de embriyo az kalırsa havuz yapılacaktı sana geçen sefer. olmadı bu sefer öyle olmasını istersin. sonuçta eğer kaç embriyo giderse gitsin pgt için aynı ücreti ödüyorsan dah fazla embriyoya yaptırabilirsin di mi? gerçi donduktan sonra mı pgt ye çözülüp girior yoksa pgt yapıp mı donduruluor bilgim yok ama mutlaka senin için iyi olacak şekilde yönlendirecektir esra hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?