• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Teşekkür ederim canım inşallah..Qenzimi bir kere aldım, 30 kapsül vardı.Akşamları tok karnına içtim,dün son kapsülü almıştım. Teatrio vitamin canm.
Bende uzun süredir kullanıyorum ama ara verdiğimde oldu tabi işe yaradığına sevindim inşallah toplanan yumurtaların kalitesini de arttırmıştır embriyo sayın çok olur bir daha yorulmazsın işlemle

Bende uzun süredir kullanıyorum ama ara verdiğimde oldu tabi işe yaradığına sevindim inşallah toplanan yumurtaların kalitesini de arttırmıştır embriyo sayın çok olur bir daha yorulmazsın işlemle
İnşallah canım inşallah bu da olmazsa birdaha deneyemem.Kalitesini de yarından itibaren öğreniriz diye düşünüyorum.Çünkü kalitesiz olsa döllenmez dimi ya da döllense bile devam etmez.

İnşallah canım inşallah bu da olmazsa birdaha deneyemem.Kalitesini de yarından itibaren öğreniriz diye düşünüyorum.Çünkü kalitesiz olsa döllenmez dimi ya da döllense bile devam etmez.
Canim neden kalitesiz olsun bu kadar ilaç iğne kullansın korkma canim inşallah bugün güzel haberler alacaksin

Canım inşallah herşey dilediğini gibi olur hepsi kaliteli olur inşaallah musadenle birşey sormak istiyorum bende kısmet olursa 2 HF sonra tedaviye basliyacagim bal tarçın çörek otu kuru kullanıyorum şuan sen ne zaman bsslamistin birde qenzim ismini yazabilirmisin akşam kullansam benim yumurtaların kaliteleri kotu o yüzden iki hafta kaldı ama geç ksldimmi acaba sence

Guna
Günaydın Canim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Günaydın canım bugubumuze şükür daha iyiyim. Hala yatak istirahatine devam. Arada lekelenmem oluyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah hersey yolundadir
Bu arada artık biz de Seyhan a geçtik. Bugün ense ve burun kemigine bakılacak. Sizin haftayaymis ayşe söyledi. Randevumu size göre ayarliycam olmadı ayşe ye de söyledim eğer biyerlerde oturursanz randevu denk gelmesi bile eşime derim yarım saatliginne de olsa sizi görmek isterim :) öpüyorum canım Allah a emanet :*)

günaydın canım ben önümüzdeki hafta başlıcam tedaviye ama hangi ilaçları kullanacam bilemiyorum rapor verir mi vermez mi onu da bilemiyorum eğer rapor alamayıp gonopeptil verirse talibi ben olabilirim.
hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet öğrenebildiniz mi ?
Günaydın canım şimdiden hayırlı olsun tedavin. Ben rapor hakkından yararlandım. Şartların uyuyorsa başkentte aynı gün çıkıyor . Ben balcalidan almıştım daha önceki tedavimde başka bi merkezde kullanmistim oni tekrar orda yeniletip ikinci hakkımı kullandım. İki kez aşılama raporu 3 yıl evlilik vs şartları var. Daha detaylı istersen onları da yazarım.
Gonopeptil asil tedavide kullanılan ilaç değil. Uzun protokol olursa adetten on gün önce başlanıyor daha sonra diğer ignelerle beraber tedavi sonuna kadar yapılıyor. Bi tane de transferden sonra yapılıyor. Ben bir kutuyu bitirdim ikinci kutuyu sadece transfer sonrası bi tane yapıldı. Diğerleri duruyor. Yazarsa haberim olsun canm

Kizlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.:KK36:Opumu oldum 15 yumurta toplandı ama kaçı döllenir önemli olan o tabi.Drum crinojel de verdi,döllenip genetige girer ve genetik ten erken çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir. Bakalım neler bekliyor bizi.Bu arada geçen sefer 11 tane toplanmıştır bu defa 15.Sanirim qenzim ve bal,tarçın, çörek otu karışımının faydası oldu.Çokkkkk teşekkür ederim söylemeseydiniz bilmicektim.:KK36::KK36:
Maşallah canm. İnşallah kaliteli embiryolatn olur ve sen de hamile kalırsın

canım iyi misin tehlike geçti mi artık?
Günaydın canm. Çok şükür bugunleri gösteren Rabbim e Daha iyiym canm hala yatıyorum. Bu gün 13. Haftamizaa girdik şükür ve ultrason içn kontrole gidcez bu gün. Sen nasılsın maşallah çok az kaldı doğumu Medline mi karar kildin. Sanırım tayfun bey e de devam ediyormussun. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Canim neden kalitesiz olsun bu kadar ilaç iğne kullansın korkma canim inşallah bugün güzel haberler alacaksin
Sağol canım ben de şu an heyecanla aramalarını bekliyorum acaba kaçı döllenecek diye.Duruma göre haftaya Salı transferim yapılabilir ama kesin bişey yok.O gün transfer olacak mı olmayacak mı bilmemek te kötü.Çünkü ona göre hazırlığımı yapmak istiyorum ama en gec Pazar gününe kadar belli olur herhalde.Pazar genetige giderse Salı ya kadar sonuç belli olabilir.

Canım inşallah herşey dilediğini gibi olur hepsi kaliteli olur inşaallah musadenle birşey sormak istiyorum bende kısmet olursa 2 HF sonra tedaviye basliyacagim bal tarçın çörek otu kuru kullanıyorum şuan sen ne zaman bsslamistin birde qenzim ismini yazabilirmisin akşam kullansam benim yumurtaların kaliteleri kotu o yüzden iki hafta kaldı ama geç ksldimmi acaba sence
Teşekkürederim canım inşallah senin de tedavin hayırlı olur.Aldığım qenzimin ismi teatrio,ben de burdaki arkadaşlardan duymuştum ve şiddetle tavsiye ettiler.Ben tedaviden bir hafta on gün önce başlamıştım.30 kapsül vardı, opudan bir gün önce bitmişti canm.Senin tedavine iki hafta varsa canm al bence hemen başla. Faydası olur zararı olmaz..

Kızlar canım sıkıldı ya 15 embriyodan 9u olgun çıkmış 5i döllenmiş.Pazar gününe giderse Pazar günü biyopsi alınacak sağlıklı gelen olursa Salı günü transfer olacak.Şu an yapmam gereken bişey var mı? :(

Guna

Günaydın canım bugubumuze şükür daha iyiyim. Hala yatak istirahatine devam. Arada lekelenmem oluyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah hersey yolundadir
Bu arada artık biz de Seyhan a geçtik. Bugün ense ve burun kemigine bakılacak. Sizin haftayaymis ayşe söyledi. Randevumu size göre ayarliycam olmadı ayşe ye de söyledim eğer biyerlerde oturursanz randevu denk gelmesi bile eşime derim yarım saatliginne de olsa sizi görmek isterim :) öpüyorum canım Allah a emanet :*)
Çok iyi olur ya inşallah biryerler de otururuz seninlede tanışmak isterim hepimiz aynı güne randevu alırsak çok güzel olur

Kızlar canım sıkıldı ya 15 embriyodan 9u olgun çıkmış 5i döllenmiş.Pazar gününe giderse Pazar günü biyopsi alınacak sağlıklı gelen olursa Salı günü transfer olacak.Şu an yapmam gereken bişey var mı? :KK43:
Moral bozmak yok canim bak 5 tane kalmış buda birşey inşallah hepsi gelir ve senin transferden sonra beklenen de sana destek oluruz inşallah herşey yolunda olur pozitif oluyoruz tamam mi canim daha yolun başı dur

Moral bozmak yok canim bak 5 tane kalmış buda birşey inşallah hepsi gelir ve senin transferden sonra beklenen de sana destek oluruz inşallah herşey yolunda olur pozitif oluyoruz tamam mi canim daha yolun başı dur
İnşallah devam ederler canm.Nasip işine ben çok inaniyorum,nasipte yoksa istediğim kadar deneyim yine olmaz varsa da bir yumurta ile bile hamile kalırım. Beklicem artık çok umutsuz değilim ama.

Kızlar canım sıkıldı ya 15 embriyodan 9u olgun çıkmış 5i döllenmiş.Pazar gününe giderse Pazar günü biyopsi alınacak sağlıklı gelen olursa Salı günü transfer olacak.Şu an yapmam gereken bişey var mı? :KK43:
Cnm 5 tane iyi bir sayı moralini bozma inşallah kaliteli bir şekilde döllenirler ve salı günü transferin olur sağlıkla gebe kalirsin inşallah

Teşekkürederim canım inşallah senin de tedavin hayırlı olur.Aldığım qenzimin ismi teatrio,ben de burdaki arkadaşlardan duymuştum ve şiddetle tavsiye ettiler.Ben tedaviden bir hafta on gün önce başlamıştım.30 kapsül vardı, opudan bir gün önce bitmişti canm.Senin tedavine iki hafta varsa canm al bence hemen başla. Faydası olur zararı olmaz..
Teatrio qenzimi ne kadara aldin eczaneden canim..
Bu arada moralini bozma sonucta 1 tane yumurta olsun kaliteli olsun yeter..
Insallah guzel gunler seni bekliyor canim :KK66:

Cnm 5 tane iyi bir sayı moralini bozma inşallah kaliteli bir şekilde döllenirler ve salı günü transferin olur sağlıkla gebe kalirsin inşallah
Canm Pazar gününe kadar beşi gitse bile hepsi pgt ye girmez diye düşünüyorum yani günüyle uyumlu olmazsa filan.Daha az embriyo girerse acaba sağlıklı gelir mi onu merak ediyorum.İnşallah sorun olmaz canm.

Teatrio qenzimi ne kadara aldin eczaneden canim..
Bu arada moralini bozma sonucta 1 tane yumurta olsun kaliteli olsun yeter..
Insallah guzel gunler seni bekliyor canim :KK66:
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Qenzim teatrio 30 kapsül 150 liraydi,solgar 60 lira filandı ama solgarda qenzim miktarı daha azmış,teatrio da fazlaymış oyüzden teatrio aldım canm.

Back