Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

geçen tedavide pgt için ne kadar ödemiştin ? inşallah hepsi kaliteli bir şekilde döllenir yarısından fazlasıda sağlıklı çıkar bebiş olur da bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın ... bizim için her aşama ayrı bir zor sayı ve kalite önemli pgt beklemek ayrı bir stres tutunması ayrı allah bizimde yüzümüze baksın amacımıza tez zamanda ulaşalım

canım hayırlı olsun. geriye kalan embriyolar az veya çok önemli değil de inşallah seni bırakmayacak bebeğin i oluşturacak embriyolar mücadele ederler. :)

2500 dolardi canm,bu defa 2000 dolar ödeyeceğiz.Amin inşallah emeklerimizin,mücadelemizin mükafatıni alırız. Gerçekten tüp bebek ve üstüne bir de pgt sonucunu beklemek çok zor.İnşallah hepimizin son tedavileri olsun ve sonunda hayirlisiyla hayallerimize ulaşalım.

canım hayırlı olsun. geriye kalan embriyolar az veya çok önemli değil de inşallah seni bırakmayacak bebeğin i oluşturacak embriyolar mücadele ederler. :)
Aynen canm inşallah bebişim hayirlisiyla bana tutunsun da geriye embriyo kalmış kalmamış önemli değil.İnşallah güzel sonuçlar alırım canm,çok teşekkür ederim..

inşallah canım

canım sende tup bebekmi yaptınız , dr kim

canım sen tup bebeklemi hamile kaldın kime gittin
Canim benim Doktorum tayfun bey şimdi bizde eşimde sorun vardı eşim tedavi oluyo ilk denemede zaten az sperm çıktı negatif oldu bana sulu usg yaptı polis oluşmuş hitereskopi oldum 3 ay sonra ikinciye başladık onda da negatif oldu bazı tahliller istedi hem benden hem eşimden eşimin sperm dna hasarı çok yüksek çıkmıştı tedavi oldu tam tedaviye başlayacağız ilaçlarla hamile kaldım çok şükür tayfun bey bu kadar arastirmasaydi biz habire tip bebek yapardık ve negatif olurdu hicbir zaman bırakmadı neden olmadığını hep araştırdı hala tayfun beye gidiyorum

bizde hiç bir sorun yok butun tahliller olumlu olmamamsına tek sebep benım yaşım diye düşünüyorum 41 yaşındayım
1 kızım var 9 yaşında 1 yıldırda olmuyor .
esra hanımdan randevu alacam ama araştırmaya devam ediyorum en yakın adana var çünkü oraya gidebiliriz ,
senın dr nerede özel hastane mi yoksa devlete mi bağlı

offf kafamda deli sorular ve ben soru sormadan bana çözüm olan bir dr bulabilmiş değilim

İyi sabahlar kızlar. Hepiniz iyusinzdiyusinzdir inşallah. Pek giremiyorum buraya. Tedaviye başlayanlara hayırlı sonuçlar diliyorum. Ben saat üç te uyandım saat beş hala uyuyamadim bi bakayım dedim.

Bu arada kızlar elimde gonopeptil var bir kutu da hazır halde 7 siringa oluyor sadece birini kullanmıştım 6 tane var içinde. Soğuk zincir dolapta muhafaza ediyorum. Uzun protokol tedaviinin ilk aşamasında kullanmıştım ben. Şimdi bu elimde kalanı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum . Malum tedavi süreci maddi manevi yorucu. Recetesjnde ilaç olan varsa katkıda bulunmak isterim. Bi sur bekleyip Yoksa gidip Kışlaya vericem Hemsiereler ihtiyaç sahibi birine versin diye

Canim ben kışla başkente gittim tayfun bey orda tup bebeği orda yaptırdım

Günaydın Canim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…