S Seher001 aşılama raporu için 3 yıl evlilik şartı yok. ben bi hakkımı salak gibi klomen kullanırken çatlatma iğnesine kullanmıştım uyarmayıp rapor çıkarmışlardı universalde. 2014teydi ve 1,5 yıllık falan evliydik o zaman. muhtemelen çocuğun olmaması yeterlidir aşılama raporu için. ben ocakta yaptırdım 70 liraydı diye hatırlıorum raporlu. raporsuz da yanılmıorsam 400 lira falan ama tam emin değilim. ilaçlar var tabi bir de . ilaç fiyatı yazılan ilacs ve kullanılan doza göre değişiyor. ben merional kullanmıştım 75lik. rapor 13 kutu karşılıordu 11 tanesini kullanmam yeterli gelmişti. biz de 120 gibi bişe ödemiştik. ikinci ay puregon kullandık o pahalı bi ilaçtı. 300doz ilaç 190 dı sanırım. merionalse kutusu 35 falandı. yine raporla sanırım 3 kutusunu karşılamıştı devlet. tabi daha fazla çıkmıştı farkı da... benim şans oldu aşılama raporuyla ilaçları aldım yumurta fazla olunca
tüp bebek yaptık yumurtaları toplatıp. ordan bi karım oldu. rapor şartları internette yazar aşılama için farklı tüp bebek için farklı. ve raporu sistem verdikren sonra mesai bitimine kadar çıkıor vukuatlı nüfus kayıt örneği hariicnde bi işlem yapmanız ds gerekmior. aşılamayı ne olur ne olmaz denemenizi tavsiye ederim ben de. çünkü ağrısız sancısız ve masrafsız bi yöntem denemeye değer. olmazsa da büyük bir kayıp olmuor