Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

günaydın canım ben önümüzdeki hafta başlıcam tedaviye ama hangi ilaçları kullanacam bilemiyorum rapor verir mi vermez mi onu da bilemiyorum eğer rapor alamayıp gonopeptil verirse talibi ben olabilirim.
hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet öğrenebildiniz mi ?

canım iyi misin tehlike geçti mi artık?

Iyi gidiyor çok şükür canim sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye bende de iğneler var haberin olsun
çok şükür canım sevindim .. haftaya başlıcam adetim ile .. tayfun bey rapor verir mi acaba onu düşünüyorum 1 senedir korunmuyorum gebelik oluşmadı .. hangi ilaçlar ismini yazarsan aynısını verirse isteyebilirim senden de .. teşekkürler bu arada

Canim meroinal 75 lik var bide gonapeptyl var meroinal i satarım çünkü 14 tane var elinde canim

Kizlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Opumu oldum 15 yumurta toplandı ama kaçı döllenir önemli olan o tabi.Drum crinojel de verdi,döllenip genetige girer ve genetik ten erken çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir. Bakalım neler bekliyor bizi.Bu arada geçen sefer 11 tane toplanmıştır bu defa 15.Sanirim qenzim ve bal,tarçın, çörek otu karışımının faydası oldu.Çokkkkk teşekkür ederim söylemeseydiniz bilmicektim.

qenzimi ne kadar kullandın canım... inşallah hepsi birer embriyo olur en kalitelisinden

Canim benim gozunaydin inşallah herşey yolunda gider ve senden güzel haberler alırız

Cnm inşallah genetikten sağlıklı çıkan embiriyoların olsun göbeğinde de can bulsunlar

qenzimi ne kadar kullandın canım... inşallah hepsi birer embriyo olur en kalitelisinden
Teşekkür ederim canım inşallah..Qenzimi bir kere aldım, 30 kapsül vardı.Akşamları tok karnına içtim,dün son kapsülü almıştım. Teatrio vitamin canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…