- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.921
Sağol canm teşekkür ederim.allah rast getirsin şansın bol olsun.
kaliteli yumurtalar olsun canım haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
günaydın canım ben önümüzdeki hafta başlıcam tedaviye ama hangi ilaçları kullanacam bilemiyorum rapor verir mi vermez mi onu da bilemiyorum eğer rapor alamayıp gonopeptil verirse talibi ben olabilirim.İyi sabahlar kızlar. Hepiniz iyusinzdiyusinzdir inşallah. Pek giremiyorum buraya. Tedaviye başlayanlara hayırlı sonuçlar diliyorum. Ben saat üç te uyandım saat beş hala uyuyamadim bi bakayım dedim.
Bu arada kızlar elimde gonopeptil var bir kutu da hazır halde 7 siringa oluyor sadece birini kullanmıştım 6 tane var içinde. Soğuk zincir dolapta muhafaza ediyorum. Uzun protokol tedaviinin ilk aşamasında kullanmıştım ben. Şimdi bu elimde kalanı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum . Malum tedavi süreci maddi manevi yorucu. Recetesjnde ilaç olan varsa katkıda bulunmak isterim. Bi sur bekleyip Yoksa gidip Kışlaya vericem Hemsiereler ihtiyaç sahibi birine versin diye
günaydın nasılsın :) hamilelik nasıl gidiyor canım cinsiyet ne zaman öğreneceksinGünaydın Canim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
canım allah yardım etsin bu sefer yüzün gülsün inşallah. yarını heyecanla beklicez artkkGünaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
canım iyi misin tehlike geçti mi artık?İyi sabahlar kızlar. Hepiniz iyusinzdiyusinzdir inşallah. Pek giremiyorum buraya. Tedaviye başlayanlara hayırlı sonuçlar diliyorum. Ben saat üç te uyandım saat beş hala uyuyamadim bi bakayım dedim.
Bu arada kızlar elimde gonopeptil var bir kutu da hazır halde 7 siringa oluyor sadece birini kullanmıştım 6 tane var içinde. Soğuk zincir dolapta muhafaza ediyorum. Uzun protokol tedaviinin ilk aşamasında kullanmıştım ben. Şimdi bu elimde kalanı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum . Malum tedavi süreci maddi manevi yorucu. Recetesjnde ilaç olan varsa katkıda bulunmak isterim. Bi sur bekleyip Yoksa gidip Kışlaya vericem Hemsiereler ihtiyaç sahibi birine versin diye
cnm inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin Allah sağlıkla gebe kalmanj nasip etsinGünaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
Canim benim insallah çok güzel geçerGünaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
Iyi gidiyor çok şükür canim sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye bende de iğneler var haberin olsungünaydın nasılsın :) hamilelik nasıl gidiyor canım cinsiyet ne zaman öğreneceksin
çok şükür canım sevindim .. haftaya başlıcam adetim ile .. tayfun bey rapor verir mi acaba onu düşünüyorum 1 senedir korunmuyorum gebelik oluşmadı .. hangi ilaçlar ismini yazarsan aynısını verirse isteyebilirim senden de .. teşekkürler bu aradaIyi gidiyor çok şükür canim sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye bende de iğneler var haberin olsun
Canim meroinal 75 lik var bide gonapeptyl var meroinal i satarım çünkü 14 tane var elinde canimçok şükür canım sevindim .. haftaya başlıcam adetim ile .. tayfun bey rapor verir mi acaba onu düşünüyorum 1 senedir korunmuyorum gebelik oluşmadı .. hangi ilaçlar ismini yazarsan aynısını verirse isteyebilirim senden de .. teşekkürler bu arada
İnsallah hayırlı guz3l haberler olur cnm dualarimiz seninle inşallahbütün emeklerine deyecek.Günaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
bayağı kalmış canım nasıl oldu öyle çok kaldıCanim meroinal 75 lik var bide gonapeptyl var meroinal i satarım çünkü 14 tane var elinde canim
qenzimi ne kadar kullandın canım... inşallah hepsi birer embriyo olur en kalitelisindenKizlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Opumu oldum 15 yumurta toplandı ama kaçı döllenir önemli olan o tabi.Drum crinojel de verdi,döllenip genetige girer ve genetik ten erken çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir. Bakalım neler bekliyor bizi.Bu arada geçen sefer 11 tane toplanmıştır bu defa 15.Sanirim qenzim ve bal,tarçın, çörek otu karışımının faydası oldu.Çokkkkk teşekkür ederim söylemeseydiniz bilmicektim.
Canim benim gozunaydin inşallah herşey yolunda gider ve senden güzel haberler alırızKizlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Opumu oldum 15 yumurta toplandı ama kaçı döllenir önemli olan o tabi.Drum crinojel de verdi,döllenip genetige girer ve genetik ten erken çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir. Bakalım neler bekliyor bizi.Bu arada geçen sefer 11 tane toplanmıştır bu defa 15.Sanirim qenzim ve bal,tarçın, çörek otu karışımının faydası oldu.Çokkkkk teşekkür ederim söylemeseydiniz bilmicektim.
Cnm inşallah genetikten sağlıklı çıkan embiriyoların olsun göbeğinde de can bulsunlarKizlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Opumu oldum 15 yumurta toplandı ama kaçı döllenir önemli olan o tabi.Drum crinojel de verdi,döllenip genetige girer ve genetik ten erken çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir. Bakalım neler bekliyor bizi.Bu arada geçen sefer 11 tane toplanmıştır bu defa 15.Sanirim qenzim ve bal,tarçın, çörek otu karışımının faydası oldu.Çokkkkk teşekkür ederim söylemeseydiniz bilmicektim.
Teşekkür ederim canım inşallah..Qenzimi bir kere aldım, 30 kapsül vardı.Akşamları tok karnına içtim,dün son kapsülü almıştım. Teatrio vitamin canm.qenzimi ne kadar kullandın canım... inşallah hepsi birer embriyo olur en kalitelisinden
Amin canım inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle.Çok teşekkür ederim..Canim benim gozunaydin inşallah herşey yolunda gider ve senden güzel haberler alırız
İnşallah canım ya heyecanlı bir sürece girmiş bulunmaktayım. Sonu güzel olsun inşallah..Cnm inşallah genetikten sağlıklı çıkan embiriyoların olsun göbeğinde de can bulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?