• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

iyi pazarlarr :) bende dün gece baya sertleşme toparlanma oldu karnımds. bir de sırtımda sağ taraftan bi ağrı saplandı aha dedim doğurcam mı acaba :d başta eşim dalga geçti ama sürekli olan sertleşmelere bakınca ya yoksa doğuracak mısın acile gidelim mi demeye başladı :d dünkü korku bana yetti birazdan ebebeke gitcem kalan eksik ne varsa daha fazla sallamayayım alacam hepsini :d diorm ki şimdi gece doğursam gece gece çocuğuma prima premium care bezi nerden bulcaz uyduduk bez mi alcaz pişik olacak ahahha
Cnm ilk okuyunca yazının başını ayy dedim bu kız dogurdu mu neyse sonu iyiymis inşallah bebeğin zamanında sağlıkla dogsun aldıklarını güzel günlerde kullan inşallah artık büyük güne az kaldi

o da doğru.. ama her randevuda eşinin gelmesine gerek olmuor bir tek aşılama günü gelsin yeter. cumartesi sabaha denk getirmeye çalışsan aşılama gününü de :d
Ahh canim cıkmazdayim benim kimsem yok ki tek basima da gelemem o kadar cesaretli degilim :)
Yoksa asilama gunu gelse yeterli dedigin gibi ama ben tekim burda kimsecigim yok :-/

Cnm ilk okuyunca yazının başını ayy dedim bu kız dogurdu mu neyse sonu iyiymis inşallah bebeğin zamanında sağlıkla dogsun aldıklarını güzel günlerde kullan inşallah artık büyük güne az kaldi
aynen canım biraz daha gerçekçi gelmeye başladı bugün çok az kaldı cidden. çok sağol :)

günaydın kızlar nasılsınız :) eşim taşını düşürdü bende adetimle birlikte sonunda tedaviye başlıcam .. soğuk pres çörek otu yağı içiyorum iki güne bir sizce yaraı olur mu ?

günaydın kızlar nasılsınız :) eşim taşını düşürdü bende adetimle birlikte sonunda tedaviye başlıcam .. soğuk pres çörek otu yağı içiyorum iki güne bir sizce yaraı olur mu ?
Günaydın cnm geçmiş olsun eşine hadi hayırlı olsun inşallah tedavin faydasi olur cnm bide bence Qenzim al cnm günlük iç bence çok faydası var

amin canım inşallah .. sen ne durumdasın kaç yumoş var pgtyi hemen mi yaptırcksın
Canm bugün Esra hanim sayarken tahminimce 8_9 tane ama emin de değilim. Bu aksam da gonal f iğnemi vuruldum,yarın catlatma iğnemi vurulacagim,Perşembe günü de opu olacağım.İnşallah embriyolar bol bol olur da direkt pgtye geceriz.Öyle düşünüyorum ben canm.

Canm bugün Esra hanim sayarken tahminimce 8_9 tane ama emin de değilim. Bu aksam da gonal f iğnemi vuruldum,yarın catlatma iğnemi vurulacagim,Perşembe günü de opu olacağım.İnşallah embriyolar bol bol olur da direkt pgtye geceriz.Öyle düşünüyorum ben canm.
Gozunaydin canim inşallah herşey yolunda gider pgt den de çoğu gelir ve sen inşallah hamile kalirsin

Cnm inşallah hepsi kaliteli embiriyolar olsun pgtden bir sürü embiriyoların çıksın sonrada hamile kalirsin inşallah

Back