- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.541
Evet cnm buluştuk gorustuk çok şeker bir bayan bidahaki randevumuz da aynı zaman yine inşallah sizlerlede tanışırız birgunGünaydın herkese .. Gulsah bulustunuz mu doktorda rosebadyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm buluştuk gorustuk çok şeker bir bayan bidahaki randevumuz da aynı zaman yine inşallah sizlerlede tanışırız birgunGünaydın herkese .. Gulsah bulustunuz mu doktorda rosebadyle
Evet Canim bidaha bulunuruz ayın 7 sinde randevu alacağız ikimizde Seyhan başkente gideceğiz sen nasılsın Canim nasıl gidiyor tedaviye ne zaman basliyorsunGünaydın herkese .. Gulsah bulustunuz mu doktorda rosebadyle
Sende çok sekersin canim iyi oldu görüştüğümüz inşallah herkesle gorusebiliriz çok iyi oluyoEvet cnm buluştuk gorustuk çok şeker bir bayan bidahaki randevumuz da aynı zaman yine inşallah sizlerlede tanışırız birgun
Gozunaydin canim çok sevindim senin adına inşallah sağ salim alırsın kucaginaKızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Ne guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk gelirizEvet cnm buluştuk gorustuk çok şeker bir bayan bidahaki randevumuz da aynı zaman yine inşallah sizlerlede tanışırız birgun
Bu ayda tedaviye baslayamiyorum ne yazikki esimin isleri dolayisiyla diger ay bugunlerde kismet olursa gidecegim doktora .. Kismeti acilmisken buranin yetismem lazim :)Evet Canim bidaha bulunuruz ayın 7 sinde randevu alacağız ikimizde Seyhan başkente gideceğiz sen nasılsın Canim nasıl gidiyor tedaviye ne zaman basliyorsun
Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumdaKızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Gözün aydın cnm hayırlı olsunKızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Tabi canim seni ve hayat_günü ve diger arkadaslarida bekliyoruz inşallah bu yıl herkez hamile kalır canimNe guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk geliriz
Bu ayda tedaviye baslayamiyorum ne yazikki esimin isleri dolayisiyla diger ay bugunlerde kismet olursa gidecegim doktora .. Kismeti acilmisken buranin yetismem lazim :)
Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumda
Evet canim tup bebek benimki :) Rabbim bizleri korusun .Ne guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk geliriz
Bu ayda tedaviye baslayamiyorum ne yazikki esimin isleri dolayisiyla diger ay bugunlerde kismet olursa gidecegim doktora .. Kismeti acilmisken buranin yetismem lazim :)
Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumda
Çok güzel bir haber cnm gözün aydınKızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Maşallah gözün aydin canm..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..Kızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
GunaydinGünaydın millet
Hayırlı olsun cnm başkentin dr ları çok iyi cnm Esra hoca da iyikızlar merhaba cuma günü benimde tüp bebek yolculuğum başlıyor adana başkentte esra hocayı duydum sizce nasıl.
canım gözün aydın. inşallah sorunsuzca sürer hamileliğin. sağ salim kucağına alırsın. artık birkaç kişi kaldı bekleyen :) onlarda artık sıra.Kızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Ayy hazirliklar ne guzel ev bebek kokusuyla dolmustur simdi kiyafetler filan yikaninca onlari yikayip ütülemek bile insana zevk verir seve seve yapilir..yoğunluktan pek bakamadım ben ne zamandır. nasıl gidiyor napıyorsunuz? ben bu cuma gitcem tayfun beye. dün çarşıya falan gittik pijama aldım kendime iki takım. bebeğe yedek hastane çıkışı aldık. bazı ıvır zıvırları hallettik. bugün de temizlik var evde. 10 gün kadar yine yalnız olcam annem yok. ankaradan bebeğe şifonyer aldık ikeadan. eşim dün onu kurdu girip girip ona bile bakıorum :d bugün acil yıkanacaklar ayrılsın diye onları çekmeceye koydum. artık hastane çantası falan hazırlicam önümüzdeki haftyaa kadar. hızla eksikleri tamamlamaya başladım :)