• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet cnm buluştuk gorustuk çok şeker bir bayan bidahaki randevumuz da aynı zaman yine inşallah sizlerlede tanışırız birgun
Ne guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk geliriz ;)
Evet Canim bidaha bulunuruz ayın 7 sinde randevu alacağız ikimizde Seyhan başkente gideceğiz sen nasılsın Canim nasıl gidiyor tedaviye ne zaman basliyorsun
Bu ayda tedaviye baslayamiyorum ne yazikki esimin isleri dolayisiyla diger ay bugunlerde kismet olursa gidecegim doktora .. Kismeti acilmisken buranin yetismem lazim :)
Kızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumda ;)

Ne guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk geliriz :KK66:

Bu ayda tedaviye baslayamiyorum ne yazikki esimin isleri dolayisiyla diger ay bugunlerde kismet olursa gidecegim doktora .. Kismeti acilmisken buranin yetismem lazim :)

Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumda :KK66:
Tabi canim seni ve hayat_günü ve diger arkadaslarida bekliyoruz inşallah bu yıl herkez hamile kalır canim

Ne guzel tanismak nasip oldu size insallah canim neden olmasin belki bizde birgun denk geliriz :KK66:

Gözün aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. Tedavimi oldun gecmisi okuyamadim nasil ogrendin heyecanin ne durumda :KK66:
Evet canim tup bebek benimki :) Rabbim bizleri korusun .

Kızlar size sürprizim var . Allah a şükür hamileyim . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
canım gözün aydın. inşallah sorunsuzca sürer hamileliğin. sağ salim kucağına alırsın. artık birkaç kişi kaldı bekleyen :) onlarda artık sıra.

yoğunluktan pek bakamadım ben ne zamandır. nasıl gidiyor napıyorsunuz? ben bu cuma gitcem tayfun beye. dün çarşıya falan gittik pijama aldım kendime iki takım. bebeğe yedek hastane çıkışı aldık. bazı ıvır zıvırları hallettik. bugün de temizlik var evde. 10 gün kadar yine yalnız olcam annem yok. ankaradan bebeğe şifonyer aldık ikeadan. eşim dün onu kurdu girip girip ona bile bakıorum :d bugün acil yıkanacaklar ayrılsın diye onları çekmeceye koydum. artık hastane çantası falan hazırlicam önümüzdeki haftyaa kadar. hızla eksikleri tamamlamaya başladım :)

yoğunluktan pek bakamadım ben ne zamandır. nasıl gidiyor napıyorsunuz? ben bu cuma gitcem tayfun beye. dün çarşıya falan gittik pijama aldım kendime iki takım. bebeğe yedek hastane çıkışı aldık. bazı ıvır zıvırları hallettik. bugün de temizlik var evde. 10 gün kadar yine yalnız olcam annem yok. ankaradan bebeğe şifonyer aldık ikeadan. eşim dün onu kurdu girip girip ona bile bakıorum :d bugün acil yıkanacaklar ayrılsın diye onları çekmeceye koydum. artık hastane çantası falan hazırlicam önümüzdeki haftyaa kadar. hızla eksikleri tamamlamaya başladım :)
Ayy hazirliklar ne guzel ev bebek kokusuyla dolmustur simdi kiyafetler filan yikaninca onlari yikayip ütülemek bile insana zevk verir seve seve yapilir..
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Back