• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim günaydın çok şükür herşey yolunda dedi dün kan verdik değerlerin iyi dedi tsh galiba dusuk çıkmış guatr var mi dedi bilmiyorum dedim iki hafta sonra tekrar kan vereceğim eğer aynı çıkarsa ilaç başlatır galiba ya dün bebis kıpır kipirdi maşallah nasıl büyümüş 8+4gunluk dedi adet tarihini değiştirdi vitamin ve kusma için ilaç verdi ya sen neden kendini bu kadar yoruyosyn bebisin biraz daha dursun yolculuk bu zamanlarda zor gelmez mi sana zaten yorulmussun
yaaa canım çok sevindim sonunds en rahat nefesi bugün aldın sanırım :) ya işte kadınn başında beklemeyince sallanıor yavaş yapıor çok fazla iş vardı. ki yine bitmedi annem tamamladı. salı yeniden gelecek kalan işler için. bütün gün cam sildi gece de üstüne yağmur oh :d tayfun bey seyahat engeli yok demişti son bi bebeksiz gezme olsun bize :p

yaaa canım çok sevindim sonunds en rahat nefesi bugün aldın sanırım :) ya işte kadınn başında beklemeyince sallanıor yavaş yapıor çok fazla iş vardı. ki yine bitmedi annem tamamladı. salı yeniden gelecek kalan işler için. bütün gün cam sildi gece de üstüne yağmur oh :d tayfun bey seyahat engeli yok demişti son bi bebeksiz gezme olsun bize :p
Valla Canim müthiş birşey ya yine korka korka gittim çok şükür herşey yolunda dedi guatr beni korkuttu inşallah yoktur iyi yolculuklar Canim inşallah sağ salim gider gelirsiniz

Valla Canim müthiş birşey ya yine korka korka gittim çok şükür herşey yolunda dedi guatr beni korkuttu inşallah yoktur iyi yolculuklar Canim inşallah sağ salim gider gelirsiniz
canım bende de hipotroidi var tiroid için ilaç içiorum her sabah. tsh hep dengede. sen de içersin. daha hiçbir şeyi takma kafana. sağol canım. bu arada 8+4 müş ya zaman ciddeb geçmemiş hiç yaaa. ben bile böyle hissettiysem sen nasılsındır. 12. haftadan sonra hızla geçecek sabret :)

canım bende de hipotroidi var tiroid için ilaç içiorum her sabah. tsh hep dengede. sen de içersin. daha hiçbir şeyi takma kafana. sağol canım. bu arada 8+4 müş ya zaman ciddeb geçmemiş hiç yaaa. ben bile böyle hissettiysem sen nasılsındır. 12. haftadan sonra hızla geçecek sabret :)
Sanki çok yavaş ilerliyor gibi heyecanlı heyecanlı bekliyoruz TayfuTayfun bey 4 hafta sonra gel dedi ikili yapacağız dedi bende hocam iki hafta sonra geleyim ben dedim ben durmam hocam için rahat etmez dedim kan pihtilasmasi için sordum hocam ilaç iceyim ben korkuyorum dedim gerek yok herşey yolunda dedi kaç defa sordum inatla yok dedi en son ben pesettim sende çok yorulmadan bir gel Canim insan tedirgin oluyor arabaylami gideceksiniz devamlı mola verin Canim

Kızlar benim transferimin 9.günü bugün dua edin bana da inşallah pozitif olur güzel güzel artar. Bedenen ve ruhen sağlıklı evladımız okur inşallah . Sizlere de haber vermek istedim.
cnm hayırlı olsun az kalmış inşallah pozitif olur sağlıkla devam eder

Kızlar benim transferimin 9.günü bugün dua edin bana da inşallah pozitif olur güzel güzel artar. Bedenen ve ruhen sağlıklı evladımız okur inşallah . Sizlere de haber vermek istedim.
Allah hayırlı haber almayı nasip etsin İnşallah cnm. O mutluluğu herkese yaşasın Rabbim.

Kesinlikle moral bozmadan kendini yormadan geçireceksin. Zaten kontrol için 4 hafta beklemek ilk zamanlarda insanı çok yıpratıor. Acaba sağlıklı mı kalbi hala atıor mu bir şey oldu mu diye... Sık doktora gitmen her türlü avantaj olacak. Rabbim zorlukla olsa da sağ salim kucağına almanı nasip etsin.
ALLAH razı olsun canım benim. İnşallah şimdi daha iyiyim şükür. Kanama alanı azalms biraz. Her hafta gidiyoruz. Senin doğuma da az kaldı sen de iyisindr inşallah canm

ALLAH razı olsun canım benim. İnşallah şimdi daha iyiyim şükür. Kanama alanı azalms biraz. Her hafta gidiyoruz. Senin doğuma da az kaldı sen de iyisindr inşallah canm
Çok şükür kanama alanı azalmış Canim inşallah bebeklerini sağ salim kucağına alırsın Canim inşallah herşey yolunda gider Canim

Back