• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

yoğunluktan pek bakamadım ben ne zamandır. nasıl gidiyor napıyorsunuz? ben bu cuma gitcem tayfun beye. dün çarşıya falan gittik pijama aldım kendime iki takım. bebeğe yedek hastane çıkışı aldık. bazı ıvır zıvırları hallettik. bugün de temizlik var evde. 10 gün kadar yine yalnız olcam annem yok. ankaradan bebeğe şifonyer aldık ikeadan. eşim dün onu kurdu girip girip ona bile bakıorum :d bugün acil yıkanacaklar ayrılsın diye onları çekmeceye koydum. artık hastane çantası falan hazırlicam önümüzdeki haftyaa kadar. hızla eksikleri tamamlamaya başladım :)
ayyy ne güzel cnm iyi günlerde giyin giydir inşallah hayırlı olsun cnm artık sen son dönemece geldin çok güzel bir duygu bunları yaşamak güzel haberlerini paylasirsin inşallah hep :KK200::KK68::KK68:

Ayy hazirliklar ne guzel ev bebek kokusuyla dolmustur simdi kiyafetler filan yikaninca onlari yikayip ütülemek bile insana zevk verir seve seve yapilir..
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
sağol canım daha yıkamaya başlamadım haftasonu yapcam o işleri. darısı sizlere olsun. :)

ayyy ne güzel cnm iyi günlerde giyin giydir inşallah hayırlı olsun cnm artık sen son dönemece geldin çok güzel bir duygu bunları yaşamak güzel haberlerini paylasirsin inşallah hep :KK200::KK68::KK68:
canımm sağol. valla her an olacak mı korkusunu yaşıyorum zaten kaç haftadır. inşallah biraz daha bekler. bakarsınız normal doğum yatar aklıma biraz daha da bekleriz. :) yetişmezse işler diye çok korkuorm zaten

allah yardımcın olsun canım. inşallah bu sefer her şey daha güzel olacak. bebeğin seni bekletmesin artık.
İnşallah canım sizlerin desteği de bana moral oldu ve tekrar deneme isteği yoğunlaştı. Hayırlısı artık..Allah yardımcımız olsun,seni de bir sancıda kurtarsın bebisini sağ salim kucağına versin innnşallah..

Kizlar benim regl bugün hafif hafif başlıyor. Cuma'ya randevu aldim.İnşallah sıkıntı yoksa tedaviye başlayacağız.
İnşallah bir güzel haberde senden gelir cnm. Allah böyle bir güzel haber bekleyenlerin yardımcısı olsun. Beklediklerine kavuştursun.

yoğunluktan pek bakamadım ben ne zamandır. nasıl gidiyor napıyorsunuz? ben bu cuma gitcem tayfun beye. dün çarşıya falan gittik pijama aldım kendime iki takım. bebeğe yedek hastane çıkışı aldık. bazı ıvır zıvırları hallettik. bugün de temizlik var evde. 10 gün kadar yine yalnız olcam annem yok. ankaradan bebeğe şifonyer aldık ikeadan. eşim dün onu kurdu girip girip ona bile bakıorum :d bugün acil yıkanacaklar ayrılsın diye onları çekmeceye koydum. artık hastane çantası falan hazırlicam önümüzdeki haftyaa kadar. hızla eksikleri tamamlamaya başladım :)
Hazırlıklar başlamış canım senin az kaldı inşallah sağ salim kucağına alırsın heyecan asıl şimdi başlamıştır canim ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum temizlik daha bitmedimi canim ya yorma kendini sen bol bol dinlen zaten az kaldı

İnşallah canım sizlerin desteği de bana moral oldu ve tekrar deneme isteği yoğunlaştı. Hayırlısı artık..Allah yardımcımız olsun,seni de bir sancıda kurtarsın bebisini sağ salim kucağına versin innnşallah..[/QUOTE
Inşallah bu tedaviyle bebisine kavusursun canim güzel haberler bekliyoruz senden canim

İnşallah bir güzel haberde senden gelir cnm. Allah böyle bir güzel haber bekleyenlerin yardımcısı olsun. Beklediklerine kavuştursun.
Sağolun kızlar inşallah hepimiz güzel haberler alalım.Gülşah sen ve diger hamişlerimiz de sağ salim yavrularına kavuşsun innnşallah..

Ne kadar güzel telaslar bunlar..rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darisi bizlere olsun inşallah

Hazırlıklar başlamış canım senin az kaldı inşallah sağ salim kucağına alırsın heyecan asıl şimdi başlamıştır canim ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum temizlik daha bitmedimi canim ya yorma kendini sen bol bol dinlen zaten az kaldı
dinleneceğim günler de gelecek inşallah :d gelecek haftadan sonra daha yormam kendimi. valla öyle, çok heyecanlı :)

canımm sağol. valla her an olacak mı korkusunu yaşıyorum zaten kaç haftadır. inşallah biraz daha bekler. bakarsınız normal doğum yatar aklıma biraz daha da bekleriz. :) yetişmezse işler diye çok korkuorm zaten
Çok güzel heyecanlar bunlar biz bile senin yazılarını okurken heyecanlanıyoruz seni dusenemiyorum inşallah herşey gönlünce olsun cnm

cnm inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağımız bebeğine kavusacagin tedavin olsun hayırlı olsun cnm
Çok teşekkür ederim canım..İnşallah öncelikle siz hamişlerimiz ardından bizler sağlıklı hayırlı yavrularimizi kucaklayalim.Gecen sefer negatif sonucunu bildirdigimde çok üzgündüm,inşallah bu defa pozitif haberimizi paylaşırız ben ve diğer bebek özlemi çekenler. .

Çok teşekkür ederim canım..İnşallah öncelikle siz hamişlerimiz ardından bizler sağlıklı hayırlı yavrularimizi kucaklayalim.Gecen sefer negatif sonucunu bildirdigimde çok üzgündüm,inşallah bu defa pozitif haberimizi paylaşırız ben ve diğer bebek özlemi çekenler. .
Amin canim inşallah hepimiz bebislerimize kavusuruz sıra sende canim inşallah senden alacağız bu güzel haberi sağlıklı olarak tutunurlar

İnşallah cnm su gibi geçsin tedavin inşallah bu defa pozitif olacak ben inaniyorum

Back