- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.481
Amin cnm inşallah evet cnm eczanelerde var ama büyük eczanelere bak cnmEvet cnm bir denemediğim bu vitaminler kaldı.zor da olsa hamile kalmışsın Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.bu qenzim i ecAnelerde bulabilir miyiz?
Günaydın canimGünaydın arkadaşlar
2 gun sonra daha da rahatlamis olursun sonrasi artik ayda bir kontrole döner.. Bayram güzel gecti memleketteydim simdide ablamdayim son tatiller artik eve dönunce ilk adetle baslayacagim doktora moral depoluyorumÇok iyiydi Canim çok şükür bayramdan önce kalp atışını duyduk ya o yuzden daha güzel geçti bu bayram annemler geldi yoğun geçti sen nasılsın Canim ne zaman başlıyor tedavin nasıl geçti bayramın
Slm canım. Kanama olmuştu ya geçenlerde taburcu olduk iki gün sonra tekrar agrili kanama ile yattım. Bayram hastanede geçti. Dün doktor a gitti k kanama içerde hala var dedi doktor iki kese arasında. Bekliycez yapacak bişey yok dedi. Sabah yine iğne yapıldım. Biraz leke geldi ağzımdan var hafiften. Rabbim korusun. Cuma tekrar gidicez. Artık her hafta gorucem seni dedi. Nedeni ile ilgili bişey demedi. Onu bilrmiyirz dedi canmHayırdır Canim geçmiş olsun inşallah yarın güzel haberlerle donersin doktor bunun için ne diyor ikiz diye öyle oluyor olabilirmi
Evet canm kanamadan dolayi yattım iki kez. Şimdi evdeyim. İçerde hala kanama gözüküyor. İki kese arasında olduğu için riskl.. İnşallah bişey olmaz hakkımdan hayırlısı. Sıkıntılı geçecek bizi zorlayacak belli dedi doktor.Canım geçmiş olsun. Kanama yüzünden mi kaldın hastanede? Bazı gebelikler böyle zor geçebiliyor üzülme lütfen. Belki daha önce yüz kere söylemişimdir ablam da kızkardeşim de 9 ay sürekli kanama yaşayarak geçirdiler hamileliklerini. İkisinin de oğlu var ve sağlıklı bi şekilde doğdular. Geçmiş olsun tekrar
Canim hiç moralini bozma ikiz gebeliklerde olur böyle kanamalar inşallah ikisini de sağ salim alırsın kucağına bu ara moral çok önemli moralini bozacak şeylerden uzak dur doktorun her hafta seni gormesi çok iyi iki defa kan aman olmuş risk var hem senin de için rahatlamış olur Canim hergün ve bebisleri görürsünSlm canım. Kanama olmuştu ya geçenlerde taburcu olduk iki gün sonra tekrar agrili kanama ile yattım. Bayram hastanede geçti. Dün doktor a gitti k kanama içerde hala var dedi doktor iki kese arasında. Bekliycez yapacak bişey yok dedi. Sabah yine iğne yapıldım. Biraz leke geldi ağzımdan var hafiften. Rabbim korusun. Cuma tekrar gidicez. Artık her hafta gorucem seni dedi. Nedeni ile ilgili bişey demedi. Onu bilrmiyirz dedi canm
Inşallah Canim perşembe herşey yolundadır bence iki haftaya bir çağırır 12.haftadan sonra ayda bir olur sende bu tedaviyle bebisine kavuşursun inşallah canim2 gun sonra daha da rahatlamis olursun sonrasi artik ayda bir kontrole döner.. Bayram güzel gecti memleketteydim simdide ablamdayim son tatiller artik eve dönunce ilk adetle baslayacagim doktora moral depoluyorum
İnşallah inşallah Canm. Allah razi olsun. Evet bebrklerkmi görünce içim rahat ediyor. Kalp atışlarıni görmek huzur veriyor.Canim hiç moralini bozma ikiz gebeliklerde olur böyle kanamalar inşallah ikisini de sağ salim alırsın kucağına bu ara moral çok önemli moralini bozacak şeylerden uzak dur doktorun her hafta seni gormesi çok iyi iki defa kan aman olmuş risk var hem senin de için rahatlamış olur Canim hergün ve bebisleri görürsün
Cnm benim Allah inşallah bidaha yasatmasin sağlıklı olsunlar da yat yeterki herşey yolunda olsun haftalar ilerledikçe o kanama alanında yok olacak inşallahSlm canım. Kanama olmuştu ya geçenlerde taburcu olduk iki gün sonra tekrar agrili kanama ile yattım. Bayram hastanede geçti. Dün doktor a gitti k kanama içerde hala var dedi doktor iki kese arasında. Bekliycez yapacak bişey yok dedi. Sabah yine iğne yapıldım. Biraz leke geldi ağzımdan var hafiften. Rabbim korusun. Cuma tekrar gidicez. Artık her hafta gorucem seni dedi. Nedeni ile ilgili bişey demedi. Onu bilrmiyirz dedi canm
Evet cnm kan verdim adı başka birşey di cnm o dedigin değildi adanada acıbadem hastanesinde yaptırılıyor th1-th2 oranı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam bağışıklık testi deniyormuşrosebady bagisiklik testini nasıl yaptırdınız. ..Kan mı verdiniz ..bagisiklik testinin adı nedir acaba..benimde iki düşügüm var bende netten arastirdim cd56 testi yaptırdım sizin yaptırdığınız testin adı cd56 testi mi...sonucum 20 cikti
Canim bugün kontrolün vardı inşallah güzel haberlerle donersin bugün galiba karar vereceksinO zaman doğru yer kışla başkent. Doktor da esra hanımı da tayfun beyi de kendi adıma tavsiye ederim. 2,5 yılda 4 tane gebelik de çok zor hamile kalmak değil bence. İnşallah neyden kaynaklandığı bir an önce bulunur. Zaman kaybetmeden doktora karar verip randevu al derim. Biraz ileri tarihli oluyor çünkü randevular. Bir defer gidersin sonraki randevularda adetin 2. Gününde çağırıyorlar. İlk gidişten sonra artık kendi hastaları olduğun için ikinci randevunu hemen ayarlıorlar ertesi güne.
Amin.... inşallah canım. BenimCnm benim Allah inşallah bidaha yasatmasin sağlıklı olsunlar da yat yeterki herşey yolunda olsun haftalar ilerledikçe o kanama alanında yok olacak inşallah
Kesinlikle moral bozmadan kendini yormadan geçireceksin. Zaten kontrol için 4 hafta beklemek ilk zamanlarda insanı çok yıpratıor. Acaba sağlıklı mı kalbi hala atıor mu bir şey oldu mu diye... Sık doktora gitmen her türlü avantaj olacak. Rabbim zorlukla olsa da sağ salim kucağına almanı nasip etsin.Evet canm kanamadan dolayi yattım iki kez. Şimdi evdeyim. İçerde hala kanama gözüküyor. İki kese arasında olduğu için riskl.. İnşallah bişey olmaz hakkımdan hayırlısı. Sıkıntılı geçecek bizi zorlayacak belli dedi doktor.
Ben genelde 3 haftada bir gittim kontrole tayfun beye. Nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın sen de canım. Ben dün beklendiği üzere hastalandım. Gece zaten kırgınlık vardı vücudumda, dün sabah da aşırı bi mide bulantısıyla uyandım. Bugün doktora gitcem zaten diye boşa acile gitmeyeyim dedim evde yattım. Bugün daha iyiyim ama temizlikçi de bugün gelmedi bi gün ara verdi yarın gelecek benim sizle bi araya gelmem zor yani. Sonraki kontrole seyhana gelirseniz inşallah o zaman görüşürüz hem daha rahat ve yakın olur :) doğum konusunda da medline a karar vermiştim ama doğuma kadar tayfun beye de kontrole gidecektim. Erken doğum korkumuz yüzünden. Bi gittim ki doğum ücreti 2500 lira olmuş 1750 iken. Açıkçası onu görünce değer mi acaba diye düşünmeye başladım. Eşim yine karar senin dedi ama bakalım akşam konuşuruz tekrar. O zaten doğumu tayfun bey yapsın ve sezaryen yapayım istiyordu. Zaten 30unda yeniden gitcem başkente de... İnşallah planlanan günde olur doğum onun için dua etcem artık. Nursel hanım 25ekim-15 kasım arası tarih verdi doğum için... En erken ihtimalle bi ay kaldı artık :)Inşallah Canim perşembe herşey yolundadır bence iki haftaya bir çağırır 12.haftadan sonra ayda bir olur sende bu tedaviyle bebisine kavuşursun inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?