• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Maşallah canimmm gözün aydın. Çok şükür sen de duydun. sorunsuz şekilde devam etsin inşallah. Bu gün sıra rosabady de inşallah o da duyacak pit pit lari. Güzel haberler duymak çok güzel devamı gelir inşallah. Canim bu arada kaç haftalik yazıyo kagitta . Seninle doğum gunlermz aynı takvime göre ama ben bugun 7 haftalik oldum ultrason kağıdına göre. Takvim bi hafta ilerde gidiyor
Canim benim kağıtta 6 haftalık yazıyor tayfun bey bayramdan sonra gel o zaman belli olur dedi inşallah kulağımıza almak nasip olur canım

Canim sana ne zaman randevu verdiler biz dün almayı unuttuk bugün aramışlar randevu verdiler bize 22 eylule
Cnm ben tayfun beye dedim ki gulsahla aynı gün verin bana sağolsun Dr da kendi baktı bilgisayara ne zaman vermisiz diye ama sen unutmussun randevu almayı bende ayın 21 ne aldım randevuyu ne şans ya senle aynı gün alacaktim yoksa demek ki ondan sonra aramışlar seni randevu icin

Cnm ben tayfun beye dedim ki gulsahla aynı gün verin bana sağolsun Dr da kendi baktı bilgisayara ne zaman vermisiz diye ama sen unutmussun randevu almayı bende ayın 21 ne aldım randevuyu ne şans ya senle aynı gün alacaktim yoksa demek ki ondan sonra aramışlar seni randevu icin
Madem söylemiş sin keşke aynı gün verselerdi yine bulusamadik canım ya off bende diyorum ki bunlar beni aramaz ne en aradılar korktum acaba birsey mi oldu diye çok güldüm ya ben randevuyu degistirsem olurmu acaba seninle aynı gün olsun ya sıra beklerken konusurduk

Madem söylemiş sin keşke aynı gün verselerdi yine bulusamadik canım ya off bende diyorum ki bunlar beni aramaz ne en aradılar korktum acaba birsey mi oldu diye çok güldüm ya ben randevuyu degistirsem olurmu acaba seninle aynı gün olsun ya sıra beklerken konusurduk
Aynen cnm dr da sağolsun ilgilendi bakti almayi unutmus dedi tuh ya dedim Dr da güldü bu sefer bence olur sen bir ara sorsana belki ayarlarlar

Gülşah ben aradım şimdi değiştirdim 22 sine aldım saat 11 seninki saat kacta sen arama artık inşallah gorusuruz

Gülşah ben aradım şimdi değiştirdim 22 sine aldım saat 11 seninki saat kacta sen arama artık inşallah gorusuruz
Canim aynı saate verdiler bizi 10.57 ben görüşelim tamam mi ben biraz erken orda olurum konuşuruz çok mutlu oldum ya kadın sizi bulusturalim dedi vallahi çok iyi oldu canım ya tayfun bey sağolsun

Canim aynı saate verdiler bizi 10.57 ben görüşelim tamam mi ben biraz erken orda olurum konuşuruz çok mutlu oldum ya kadın sizi bulusturalim dedi vallahi çok iyi oldu canım ya tayfun bey sağolsun
Aynen ya sağolsun ilgilendi çok şükür ben aradım dayanamadım 22 sine aldım inşallah o gün gorusuruz cnm çok mutlu oldum

Canim akşam yazarım sana unuttum adını senin T edavin ne zaman canım bende iğneler var istesem adlarını yazayım bir tanesinden 14 tane var hiç kullanmadım uygun fiyata veririm tabi istersen
Teşekkür ederim canım ilacı sorduğumda eczanedendim,eczaciya sordum Qenzim dedim bilmiyormus ilacı. O yüzden acaba ben yanlış mı söyledim diye aceleyle yazdım sana.:) Tamm canm akşam yazArsan sevinirim yarın alırım inşallah.Sendeki ilaçları dün de yazmışsın hatta çok içimden geçti yazmak ama drun bana hangi ilaçları vereceğini bilmiyorum.Eylül sonunda reglim le baslicagim inşallah tedaviye.Ozaman aynı ilaclarsa senden alsam olur mu?Ben çok sevinirim çünkü ilaçlar çok pahalı,en azından onlar uygun fiyata olursa çok iyi olur canm.

Teşekkür ederim canım ilacı sorduğumda eczanedendim,eczaciya sordum Qenzim dedim bilmiyormus ilacı. O yüzden acaba ben yanlış mı söyledim diye aceleyle yazdım sana.:) Tamm canm akşam yazArsan sevinirim yarın alırım inşallah.Sendeki ilaçları dün de yazmışsın hatta çok içimden geçti yazmak ama drun bana hangi ilaçları vereceğini bilmiyorum.Eylül sonunda reglim le baslicagim inşallah tedaviye.Ozaman aynı ilaclarsa senden alsam olur mu?Ben çok sevinirim çünkü ilaçlar çok pahalı,en azından onlar uygun fiyata olursa çok iyi olur canm.
Tabiki olur canım neden olmasın zaten dolap iğne kaynıyor ben sana bugün yazarım hangisinden ne var sen doktorun yazdığına göre soylersin canım

Back