- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.221
İnşallah çarşamba ben de gorurum bende rahatliyacagimVallahi öyle oldu hamileliği o grendigimden beri hiç uyuyamiyordum çok şükür dün uyudum bebisi gördüm ya içim rahatladı
Inşallah görürsün canım bu hafta hepimiz güzel haberler alırız inşallah canimİnşallah çarşamba ben de gorurum bende rahatliyacagim
Ayyy inanmiyorumm kendiliginden gelen mucizeeCanim ben ve eşim ilaç iciyorduk esimmbu ay test yaptiracakti ona göre baslayacaktik ki bir baktım ben hamileyim hiç beklemiyorduk çünkü benim eşim hem iğne hemde ilaç tedavisi goruyo mucize geldi ama hala çok korkuyorum daha bebeği görmedik dış gebelik ya da kimyasal değil çok şükür degerlerim iyi ama boş gebelikten korkuyorum inşallah öyle birşey yoktur canım bebisim sali günü gösterir kendini çok heyecanlıyım ve tedirgin bekliyorum sen nasılsın canım uzun zamandır yoksun canim
Yok canım çok şükür bebisi gördük dün kalp atışlarında vardı çok şükür ama akintum var kaç gundur o beni korkutuyo ve karnım çok ağır iyi bugün pembeye dönmüş gibi anlamadım inşallah herşey yolundadır canım tayfun beyi görünceye kadar bu korku geçmeyecek yarın bir olaydıAyyy inanmiyorumm kendiliginden gelen mucizeemasallah masallah insallah bos gebelik degil canim insallah bebis geliyo bu defa
Ben biraktim artik. Maddi manevi cok coktuk. Esim problem ondan dolayi die dahada kafasina takar oldu. Sankii benden bile daha cok uzuluyoDoktorumuz rahim filmi cekip yeniden eslii tedaviye gecelim ikinjzde ilac tedavisi gorun dedi ama onada basliyamadim. Senin ne guzel ama artmis demekki ilaclarlaa. Insallah bizimde artar. Yarin haber beklicem senden
Selam. Kizlar bende asilama yaptirmayi dusunuyorum ama hangi doktora gitsem karar veremedim biraz fikir verirmisiniz
Canım hem bebeği gördün hem de ilaç da iyi gelmiştir. Daha dur birkaç hafta sonra uykudan bütün gün uyanamayacaksın işe gitmek eziyet olacak :) yarın da iyice rahatlayacaksın inşallah kaçta randevun? Bir de yarn tayfun beye sorar mısın acil bi durum olursa takip ettiği gebeyi cumayı beklemeden kışlada görme imkanı oluor mu? Ben seda hanıma sordum kışlada gebe bakmıor dedi ama acil durumda kendi belki esnetiordur.Canim eğer başkente gideceksen ordaki tüm doktorlar çok iyi benim doktorum tayfun bey ben onda iki tedavi oldum ikisi negatif ti sonra bana bir ilaç verdi esimede dna hasarı yaptırdı oda tedavi olmaya başladı üç ay sonra normal yolla hamileyim sizde sorun neydi
Canim dün okadar çok kahverengi alındım oldu ki ne oluyo falan dedim sonra azaldı birara pembeye döndü şimdi çok az geliyo saat 9.30 da canım ilaç yazdiririm doktora tabi canım sorarimCanım hem bebeği gördün hem de ilaç da iyi gelmiştir. Daha dur birkaç hafta sonra uykudan bütün gün uyanamayacaksın işe gitmek eziyet olacak :) yarın da iyice rahatlayacaksın inşallah kaçta randevun? Bir de yarn tayfun beye sorar mısın acil bi durum olursa takip ettiği gebeyi cumayı beklemeden kışlada görme imkanı oluor mu? Ben seda hanıma sordum kışlada gebe bakmıor dedi ama acil durumda kendi belki esnetiordur.
Gulsahcim inşallah herşey yolundadir cnmCanim dün okadar çok kahverengi alındım oldu ki ne oluyo falan dedim sonra azaldı birara pembeye döndü şimdi çok az geliyo saat 9.30 da canım ilaç yazdiririm doktora tabi canım sorarim
Hadi gözün aydin canim.. Saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah :) Cok güzel duygu tabiki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..Kızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Amin canım inşallah herkez bu duyguyu yasarHadi gözün aydin canim.. Saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah :) Cok güzel duygu tabiki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin..
maşallah cnm gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Canımm gözün aydın. Beklediğine değdi bak. İnşallah sağlıkla devam edecek her şey. Benim de şeker değerlerim için doktor normal dedi. Ama tabi normal derken insüline gerek yok diete devam dedi. Dietisyene de iki hafta önce gitmiştim 100gr artmış kilom. Biras artırdı yediklerimi. Cuma da tayfun beye gitcem artık. Sen de sonraki randevuns seyhana gelirsin artık :)Kızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Gözün aydın canım gördüm yazını çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Mucize bebek bizede umut oldu cnm.Kızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Cnm ben doğal yoldan dış gebelik geçirdim tupum alınmıştı uç ay korunmadan sonra tek tüple ogluma hamile kalmistim o yüzden umut her zaman var cnm inşallah Allah sanada nasip etsinGözün aydın canım gördüm yazını çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Mucize bebek bizede umut oldu cnm.Dış gebelikten sonra umudum kalmamıştı. Yeniden umut oldun bize
Bu arada 6 haftalık gorunuyo dedi iki hafta sonra belli olur dedi ona göre adet tarihini değiştiririm dedi inşallah herşey yolunda gider kızlar içim rahatladı o kalbi dinledim ya allaha binlerce kere şükür bu bebiş tam mucize ya umut oldu bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?