- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.181
Gunaydin millet ezan sesini duyar duymaz uyandım bidaha uyuyamadim ve çok uykum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin millet ezan sesini duyar duymaz uyandım bidaha uyuyamadim ve çok uykum var
Günaydin :) Keseyi gormussun darisi bebege insallah sonra kalp atimi sonra ikili üçlü dortlü teste .. uzar giderGunaydin millet ezan sesini duyar duymaz uyandım bidaha uyuyamadim ve çok uykum var
cnm gözün aydın darisi kalp atışına inşallah görmemesi normal cnm karindan daha çok erken inşallah haftaya görürsün cnm Allahın izniyleCanim ben gittim muayene oldum karından baktı kese var ama bebek yok dedi alttan bakarsak görebiliriz dedi yok kesesi varmı dedim ilk var dedi sonra görmüyorum dedi iltihap önemli değil dedi düşük önleyici verecek misiniz dedim gerek yok dedi kanama alanı yok düşük tehliken yok dedi sana birşey soracağım benim şimdi bebeği görmem gerekmiyor mu kalp atışıda yok dedi inşallah herşey yolundadir
gulsahcim annelik çok farklı Allah onun sabrını veriyor inanki yeterki bebeğim iyi olsun modunda oluyorsun sürekli Allah herkese yaşatsın inşallahCanim inşallah sağlıkla doğarsa ooo sende hiç zaman olmayacak ki benim ikinci yeğenim doğduğunda yen gemi gördüm başını kaşıyacak zamanı yoktu hele ilk zamanlar devamlı yemek ye emzir altını değiştir bide ufaklık çok aglardı o altını açınca kızılca kıyamet kopardı ya o aglayınca ben orda dayanamadım ağladım ama allah sabrını veriyor okadar ağlamaya yengem çok sakindi ben böyle olamazdım dedim
Benim tüm gün gözlerim kapanıyor ama sabaha doğru uyanıyorum hep te ezan sesine sonra dua ediyorum bidaha uyuyamıyorum su kalbini duysaydim biraz olsun rahatlardimgünaydın cnm ,senin uyku probleminde var sanırım benim bildiğim hamilelerin çok uykusu gelir ama sende tam tersi etki yapmış kafa rahat değil ya hala ondan ama gitmişsin zaten doktora kötü birşey dememiş ne güzel inşallah cnm kalp atışlarını da duyarsın aklına kötü şyler getirme allahın izni ile sağ salim kucağına alırsın inşallah cnm
Amin canım benim unutmamissin geçen bayram çok kötü geçmişti inşallah bu bayram bizim için iki bayram olacak kalbini duyayim hala korkuyorum insallah bebis oluşmuştur darısı size inşallah ben bugünleri gorecegime inanmiyordum çok şükür bugunumuze burda bu yıl bitmeden herkez hamile kalır inşallahGünaydin :) Keseyi gormussun darisi bebege insallah sonra kalp atimi sonra ikili üçlü dortlü teste .. uzar gider
Bu arada bayram geliyor gecen bayram cok aglamistin hic bir yere gitmek istemiyorum demistin çook üzülmüştüm .. Rabbim bu bayram yüzünü güldürdü Darisi bizlere olsun..
Insallah canım şöyle kese kalp ikili test sonrada hamileliğin tadını çıkarırım inşallah hala ruyada gibiyim eşime diyorum rüyaya Ne olur uyandırma benicnm gözün aydın darisi kalp atışına inşallah görmemesi normal cnm karindan daha çok erken inşallah haftaya görürsün cnm Allahın izniyle
gulsahcim annelik çok farklı Allah onun sabrını veriyor inanki yeterki bebeğim iyi olsun modunda oluyorsun sürekli Allah herkese yaşatsın inşallah
Cnm inşallah göreceksin sağlıkla devam etsin inşallahInsallah canım şöyle kese kalp ikili test sonrada hamileliğin tadını çıkarırım inşallah hala ruyada gibiyim eşime diyorum rüyaya Ne olur uyandırma beni
Amin inşallah canım benim sende kalp atışı için gideceksin bu hafta heyecan vardır sen dede şöyle herşeyin yolunda olduğunu görelim öyle rahatlarizCnm inşallah göreceksin sağlıkla devam etsin inşallah
Amin inşallah canım benim sende kalp atışı için gideceksin bu hafta heyecan vardır sen dede şöyle herşeyin yolunda olduğunu görelim öyle rahatlarizCnm inşallah göreceksin sağlıkla devam etsin inşallah
Aynen cnm bende heycanliyim gelecek haftayı atlatirsak hayirlisiyla rahatlicaz bir nebze de olsaAmin inşallah canım benim sende kalp atışı için gideceksin bu hafta heyecan vardır sen dede şöyle herşeyin yolunda olduğunu görelim öyle rahatlariz
Canim ben ve eşim ilaç iciyorduk esimmbu ay test yaptiracakti ona göre baslayacaktik ki bir baktım ben hamileyim hiç beklemiyorduk çünkü benim eşim hem iğne hemde ilaç tedavisi goruyo mucize geldi ama hala çok korkuyorum daha bebeği görmedik dış gebelik ya da kimyasal değil çok şükür degerlerim iyi ama boş gebelikten korkuyorum inşallah öyle birşey yoktur canım bebisim sali günü gösterir kendini çok heyecanlıyım ve tedirgin bekliyorum sen nasılsın canım uzun zamandır yoksun canimG gulsahhh01 Gulsahcim meraba. Cok uzun zamandir girmiyodum. Canimmm benimm takvimini gordumm nasil sevindimm. Tebrik ederim
En son ilac tedavisi goruyodunuz sanirim. Yaa nasil oldu ne zaman basladin. Gecmise gidip okuyamiyorumda :) cok mutlu oldum. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Masallah masallah azmin sonu zafer, budur iste.
( ...Umut oldun bana )
Gunaydin canımGünaydın mutlu pazarlar
Canım sen doktorları dinleme hemen 200 lük progestan al başla. Bana da vermediler kadın doğumcu yakınım ssn dinleme hemen başla dedi. Daha önce de söylediğim gibi vajinal kullanamam dersen içersin ama vajinal daha etkili oluyor. Emilimi midede etkileniyormuş.Kızlar benim kahverengi alındım iki gundur arttı çok korkuyorum eşim iki gün sonra tayfun beye gideceğiz şimdi gitmeyelim dedi ama arttı kahve akıntı hani adet olmadan önce gelir ya aynen öyle şimdi inşallah birşey olmaz
Hemen aldirmayim mi reçete siz veriyolarmi dün akşamdan beri devam ediyo şimdi kopkoyu geliyo off bu ne ya çok korkuyorumCanım sen doktorları dinleme hemen 200 lük progestan al başla. Bana da vermediler kadın doğumcu yakınım ssn dinleme hemen başla dedi. Daha önce de söylediğim gibi vajinal kullanamam dersen içersin ama vajinal daha etkili oluyor. Emilimi midede etkileniyormuş.