- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.201
Canim bana hep verdiler progestani her tedavide kullandim.. Tayfun bey vermedi bir tek bana ondada ben aldim kullandim.. Alttan fitil olarak kullan hemen kesiyor kanamayi ben 100mglik almistim sadece aksamlari kullanmistim..Hemen aldirmayim mi reçete siz veriyolarmi dün akşamdan beri devam ediyo şimdi kopkoyu geliyo off bu ne ya çok korkuyorum
Ben hemen alayım bugün yarın kullanalım salı ya kadar kesilir inşallah salı günü doktora gideceğiz inşallah bebeğim gösterir kendini perşembe günü sadece kese vardıCanim bana hep verdiler progestani her tedavide kullandim.. Tayfun bey vermedi bir tek bana ondada ben aldim kullandim.. Alttan fitil olarak kullan hemen kesiyor kanamayi ben 100mglik almistim sadece aksamlari kullanmistim..
Recetesiz alabiliyorsun 14liraya almistim ben 100lugunu .. Bence hemen alip kullanmalisin.. Zarari yok faydasi var..
Insallah canim walla ben ignelerini bile vurunmustum progesteron cok önemli gebelikte hic vakit kaybetme hemen al.. sabah aksam kullan 100luk alirsan .. 200luk alirsan gece yatmadan kullan ..Ben hemen alayım bugün yarın kullanalım salı ya kadar kesilir inşallah salı günü doktora gideceğiz inşallah bebeğim gösterir kendini perşembe günü sadece kese vardı
Amin inşallah canım teşekkür ederimInsallah canim walla ben ignelerini bile vurunmustum progesteron cok önemli gebelikte hic vakit kaybetme hemen al.. sabah aksam kullan 100luk alirsan .. 200luk alirsan gece yatmadan kullan ..
Insallah sali gunu guzel habelerle donersin ..
Aldır canım hemen. Beb de dün gece başladım. Eşim aldı nöbetçi eczanedenHemen aldirmayim mi reçete siz veriyolarmi dün akşamdan beri devam ediyo şimdi kopkoyu geliyo off bu ne ya çok korkuyorum
G gulsahhh01 100lük alırsan 2 değil 3 tane içilior günde. Bi tsne sabah 2 tane gece yatarken alırsın çünkü sarhoş gibi yapıor işte zorlanırsın. 200lüğü de sabah ve gece yatarken. Vajinal kullanınca sanırım o uyku etkileri de daha az oluor veya olmuor. Bende öyle oldu en azından ilk defa vajinal olarak kullanıormInsallah canim walla ben ignelerini bile vurunmustum progesteron cok önemli gebelikte hic vakit kaybetme hemen al.. sabah aksam kullan 100luk alirsan .. 200luk alirsan gece yatmadan kullan ..
Insallah sali gunu guzel habelerle donersin ..
Canim biz acile gittik bebeğine gördük kalbini de duyduk sadece küçük dedi 5.5 haftalık gorunuyo dedi iltihap için ilaç verdi progeston vermedi esimde almadı sali günü ben tayfun beye yazdiririmAldır canım hemen. Beb de dün gece başladım. Eşim aldı nöbetçi eczaneden
Sen neden kullaniyosun canım bize yine vermediG gulsahhh01 100lük alırsan 2 değil 3 tane içilior günde. Bi tsne sabah 2 tane gece yatarken alırsın çünkü sarhoş gibi yapıor işte zorlanırsın. 200lüğü de sabah ve gece yatarken. Vajinal kullanınca sanırım o uyku etkileri de daha az oluor veya olmuor. Bende öyle oldu en azından ilk defa vajinal olarak kullanıorm
Canım ben erken doğum tehlikesi için içiorum. Hamilekikte içmemiştim şimdiye kadar... Başkentte bana yine vermediler. Kadın doğumcu yakınımız var o mutlaka al başla dedi. Faydası var zararı yok progestanın. Transfer zamanı kullandığımız crinone gibi. İçerik aynı. Amaç aynı. Kanama görmedikleri için vermediler muhtemelen. 5.5 haftada kayda değer bi küçüklük var mı ki? Bence normal. Daha yeni kalp atışı görülmüş oldu çünkü. Benim de kalbi gördüğümüzde tam 6 haftalıktı. Gözün aydın canım. Eminim yeniden hamile olduğnu öğrenmiş gibi hissediyorsundur :) doktorlar lafın gelişi bir şey dior önemli olduğu için söylememiştir küçük daha diye herhalde? Sordunuz mu bi problem var mı her şey normal mi diye? Bir de kendi kendine olan gebelikte tam tarih bilinmiyor. Bi aralık var o aralıkta acaba hangi gün döllendi belirsiz. Gözünüz aydın tekrar canım :) salı gününü hepimiz için dört gözle bekliorum. Benim de şeker olayım netlik kazanacak o gün :)Sen neden kullaniyosun canım bize yine vermedi
Canim salı günü hepimiz için önemli bana dediği sen 7 haftalık diyosun ama bebek 5.5 haftalık gorunuyo dedi ama bebek iyi dedi benim adet tarihine göre 7 haftalık ama biz biliyorsun kaç gün sonra degerim 129 du geç dollendiği belli inşallah herşey yolunda gider o kalp nasıl pit pit atiyordu iste şimdi hamileyim dedim çok iyi geldi bide bana vaginadan baktı iltihap var deyince bakmam lazım dedi sonrada bebeği gösterdi bak dedi çok güzel birsey ozelmis allah herkeze tattirsun bu duyguyuCanım ben erken doğum tehlikesi için içiorum. Hamilekikte içmemiştim şimdiye kadar... Başkentte bana yine vermediler. Kadın doğumcu yakınımız var o mutlaka al başla dedi. Faydası var zararı yok progestanın. Transfer zamanı kullandığımız crinone gibi. İçerik aynı. Amaç aynı. Kanama görmedikleri için vermediler muhtemelen. 5.5 haftada kayda değer bi küçüklük var mı ki? Bence normal. Daha yeni kalp atışı görülmüş oldu çünkü. Benim de kalbi gördüğümüzde tam 6 haftalıktı. Gözün aydın canım. Eminim yeniden hamile olduğnu öğrenmiş gibi hissediyorsundur :) doktorlar lafın gelişi bir şey dior önemli olduğu için söylememiştir küçük daha diye herhalde? Sordunuz mu bi problem var mı her şey normal mi diye? Bir de kendi kendine olan gebelikte tam tarih bilinmiyor. Bi aralık var o aralıkta acaba hangi gün döllendi belirsiz. Gözünüz aydın tekrar canım :) salı gününü hepimiz için dört gözle bekliorum. Benim de şeker olayım netlik kazanacak o gün :)
Canım bir de sen zaten 7 haftalık değilsin. Kadınlar klubu imza 6+1 olduğunda 7 yazıor. Ama doktorlara göre sen hala 6 haftalık hamile oluyorsun. Yeniden gözün aydın o kadar iyi anlıyorum ki hislerini...inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de haber vereceksin bize :)Canim salı günü hepimiz için önemli bana dediği sen 7 haftalık diyosun ama bebek 5.5 haftalık gorunuyo dedi ama bebek iyi dedi benim adet tarihine göre 7 haftalık ama biz biliyorsun kaç gün sonra degerim 129 du geç dollendiği belli inşallah herşey yolunda gider o kalp nasıl pit pit atiyordu iste şimdi hamileyim dedim çok iyi geldi bide bana vaginadan baktı iltihap var deyince bakmam lazım dedi sonrada bebeği gösterdi bak dedi çok güzel birsey ozelmis allah herkeze tattirsun bu duyguyu
cnm bence de pregesteron kullanmalisin kızların bütün yazdıklarına katılıyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar benim kahverengi alındım iki gundur arttı çok korkuyorum eşim iki gün sonra tayfun beye gideceğiz şimdi gitmeyelim dedi ama arttı kahve akıntı hani adet olmadan önce gelir ya aynen öyle şimdi inşallah birşey olmaz
maşallah cnm gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bolbol su iç cnm inşallah hemencecik atlatirsin iltihap olayinidaCanim biz acile gittik bebeğine gördük kalbini de duyduk sadece küçük dedi 5.5 haftalık gorunuyo dedi iltihap için ilaç verdi progeston vermedi esimde almadı sali günü ben tayfun beye yazdiririm
Canim benim çok teşekkür ederim inşallah salı günü doktorumuzda güzel şeyler soyler canım ben üç haftadır hergün 3 litreye yakın su içiyorum hala geçmedi buna da şükür canım ben bugün bebisim olduğuna inandım inşallah devam edercnm bence de pregesteron kullanmalisin kızların bütün yazdıklarına katılıyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
maşallah cnm gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bolbol su iç cnm inşallah hemencecik atlatirsin iltihap olayinida
Canim benim son adet tarihim 16 temmuz öyle hesaplayinca da 7 haftalık oluyo ama ben 14-15 günde yumurtluyorum oyuzden normal dedim çok mutlu oldum bugun minnacık birşey gördüm bide pit pit kalbi atıyor ayy çok değişikti zar zor bir tane iltihap için ilaç yazdı bebeğe zarar vermez dedi bugün onu icecegimCanım bir de sen zaten 7 haftalık değilsin. Kadınlar klubu imza 6+1 olduğunda 7 yazıor. Ama doktorlara göre sen hala 6 haftalık hamile oluyorsun. Yeniden gözün aydın o kadar iyi anlıyorum ki hislerini...inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de haber vereceksin bize :)
İdrar yolları enfeksiyonundan ben de içtim birkaç hafta önce. Tam 6 haftalıkken ohss yüzünden plevral efüzyon oldu bende. Ciğerlerime su toplandı. Onun için de antibiyotik kullandım. Bir şey olmadığjnı söyledi herkes. Esra hanıma da danışmıştım o zaman içebilirsin demişti. Doktor verdikten sonra korkma ilaçtan.Canim benim son adet tarihim 16 temmuz öyle hesaplayinca da 7 haftalık oluyo ama ben 14-15 günde yumurtluyorum oyuzden normal dedim çok mutlu oldum bugun minnacık birşey gördüm bide pit pit kalbi atıyor ayy çok değişikti zar zor bir tane iltihap için ilaç yazdı bebeğe zarar vermez dedi bugün onu icecegim
Canim dun gece uyumadan önce ictim hiç beklemezdim su yanma işi geçsin artik lavaboya girmeye korkuyordum bugün dağa iyi uyandım gunaydinnn hergün sabah 5 te uyanan ben bugün 7 de zor uyandimİdrar yolları enfeksiyonundan ben de içtim birkaç hafta önce. Tam 6 haftalıkken ohss yüzünden plevral efüzyon oldu bende. Ciğerlerime su toplandı. Onun için de antibiyotik kullandım. Bir şey olmadığjnı söyledi herkes. Esra hanıma da danışmıştım o zaman içebilirsin demişti. Doktor verdikten sonra korkma ilaçtan.
Günaydın cnm kafan rahatlida ya şükür ondan rahat uyumussun cnm ilaçta fayda etmiş ne güzelCanim dun gece uyumadan önce ictim hiç beklemezdim su yanma işi geçsin artik lavaboya girmeye korkuyordum bugün dağa iyi uyandım gunaydinnn hergün sabah 5 te uyanan ben bugün 7 de zor uyandim
Vallahi öyle oldu hamileliği o grendigimden beri hiç uyuyamiyordum çok şükür dün uyudum bebisi gördüm ya içim rahatladıGünaydın cnm kafan rahatlida ya şükür ondan rahat uyumussun cnm ilaçta fayda etmiş ne güzel
Gunaydin canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?