• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canımm gözün aydın. Beklediğine değdi bak. İnşallah sağlıkla devam edecek her şey. Benim de şeker değerlerim için doktor normal dedi. Ama tabi normal derken insüline gerek yok diete devam dedi. Dietisyene de iki hafta önce gitmiştim 100gr artmış kilom. Biras artırdı yediklerimi. Cuma da tayfun beye gitcem artık. Sen de sonraki randevuns seyhana gelirsin artık :)
Senedinde çok güzel haberler gelmiş canım bugün bize güzel geçti canım tayfun beyi sadece muayenede gördüm oyuzden soramadim kusura bakma ya bende iltihap vardı ona baktı kahve lekeyi gördü bir bakayım dedi hemen iğne yazdı inşallah o geçirir su akintiyi bugün çok iyiyim nasıl kalbi atıyordu o sesi duyunca bakmaya çalıştım ses gitti tayfun bey dur dedi kıpırdanma sesi gitti dedi bebek çok farklı birseymis allah herkeze nasip etsin

gözünaydın cnm maşallah atışlarınıda duymuşsunuz sende rahatladın tabi şimdi derin bir nefes almışsındır.Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Hemde nasıl inşallah öyle devam eder yavrum buyur allah herkeze tattirsin bu duyguyu ve umidinizi kaybetmeyin biz hic beklemiyorduk yani tup bebek bile olmaz diyorduk hatta geciktim kızlar test yaptir bak var bebis dediler ben imkansız dedim ama imkansız diye birşey yokmus

Gözün aydın canım gördüm yazını çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Mucize bebek bizede umut oldu cnm.:anne: Dış gebelikten sonra umudum kalmamıştı. Yeniden umut oldun bize:KK73:
Umudunu hiç kaybetme canım in anki allah onu sana Ne zaman nasip etmişse o zaman oluyo ya bizim durum çok zordu birsürü şey çıktı ben tup bebek bile olmayacak dedim artık çocuksuz bir hayat düşünelim dedim ama bak şükür binlerce kere şükür ki doğal yolla geldi şöyle sag salim alayım kucağıma allah inşallah bana nasip eder

Kızlar benim elimde birsürü iğne var onları uygun fiyata vermek isterim kalp atışlarına kadar beklemek istedim ihtiyacı olan varsa kızlar bana söyleyin bir sekilde ulastirayim size

Kızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu arada 6 haftalık gorunuyo dedi iki hafta sonra belli olur dedi ona göre adet tarihini değiştiririm dedi inşallah herşey yolunda gider kızlar içim rahatladı o kalbi dinledim ya allaha binlerce kere şükür bu bebiş tam mucize ya umut oldu bebis

Zılgıt çekesim geldik :halay:Maşallah
Gözün aydın canım benimm

Cnm ben doğal yoldan dış gebelik geçirdim tupum alınmıştı uç ay korunmadan sonra tek tüple ogluma hamile kalmistim o yüzden umut her zaman var cnm inşallah Allah sanada nasip etsin
İnşallah cnm çok istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun yalnız kalmasın. Allah istedikten sonra cnm hiç bir şey imkansız değil eşim ilaçlarını düzenli kullansa az da olsa hormon düşüklüğü çıktı inanıyorum olacağına

İnşallah cnm çok istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun yalnız kalmasın. Allah istedikten sonra cnm hiç bir şey imkansız değil eşim ilaçlarını düzenli kullansa az da olsa hormon düşüklüğü çıktı inanıyorum olacağına
Bizde hormon düşüklüğü var canım eşim iğne ve ilaçlarını benim baskınla kullaniyo ben onu bir aksam hiç istemez ama ben peşini birakmiyorum ve bir kere ramazan di tehdit ettim sen kullanmazsan tup bebek yaptirmayacagim umutum değil dedim ve iki aydır düzenli kullaniyo belki öyle arttı degerler

Umudunu hiç kaybetme canım in anki allah onu sana Ne zaman nasip etmişse o zaman oluyo ya bizim durum çok zordu birsürü şey çıktı ben tup bebek bile olmayacak dedim artık çocuksuz bir hayat düşünelim dedim ama bak şükür binlerce kere şükür ki doğal yolla geldi şöyle sag salim alayım kucağıma allah inşallah bana nasip eder
Doğru diyorsun cnm Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Kaç yıldır bekliyoruz sebepsiz olmuyor diye meğer eşimde hormon düşüklüğü varmış. İnşallah cnm sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Bizde hormon düşüklüğü var canım eşim iğne ve ilaçlarını benim baskınla kullaniyo ben onu bir aksam hiç istemez ama ben peşini birakmiyorum ve bir kere ramazan di tehdit ettim sen kullanmazsan tup bebek yaptirmayacagim umutum değil dedim ve iki aydır düzenli kullaniyo belki öyle arttı degerler
Benimki de cnm verirsem içiyor çalıştığım için bende unutuyorum. Dna hasar testini bile yaptırmadı henüz. Tüm sıkıntıları çeken biziz yıpranan yorulan onlar bana bir şey deme bir süre diyor.

Doğru diyorsun cnm Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Kaç yıldır bekliyoruz sebepsiz olmuyor diye meğer eşimde hormon düşüklüğü varmış. İnşallah cnm sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Bak o erkekte en kolay tedavi biliyomusun iğne tedavisi mi bilmiyorum ama eşim 1.5 yıldır iğne oluyo nisan da hareketli sperm 3000 du sonra ek ilaç kullandı şimdi çok şükür hamileyim baskı yap canım bu çok önemli eğer tedavisini düzgün olmazsa değerler hep düşük oluyor

Benimki de cnm verirsem içiyor çalıştığım için bende unutuyorum. Dna hasar testini bile yaptırmadı henüz. Tüm sıkıntıları çeken biziz yıpranan yorulan onlar bana bir şey deme bir süre diyor.
Vallahi biz çekiyoruz ben ona dedim biliyor musun evet sen iğne oluyorsun ama bende oluyorum adetlerin değişti yumurtlamiyorum vücudum değişti sistim bak haline bende çok memnun değilim dedim ama zorunluyuz bana deki çocuk istemiyorum o zama sana birşey söylemeyeceğim ya ben doldum herkez benim gözümün içine bakıyor sanki herşey bendeymis gibi

Vallahi biz çekiyoruz ben ona dedim biliyor musun evet sen iğne oluyorsun ama bende oluyorum adetlerin değişti yumurtlamiyorum vücudum değişti sistim bak haline bende çok memnun değilim dedim ama zorunluyuz bana deki çocuk istemiyorum o zama sana birşey söylemeyeceğim ya ben doldum herkez benim gözümün içine bakıyor sanki herşey bendeymis gibi
Benimki de cnm çocuk istemiyorum diyor aynı şekilde cnm kaç aydır adet olamadım 3-4 kilo aldım 2 ayda bir tane iğne yaptırdı ikincisinde sıra hep erteliyor hapları düzenli kullamıyor

Kızlar biz geldik bebisini gördük maşallah büyümüş kalbinide duyduk ultrason ciktisinida aldık doktor idrar tahlili istedi ilaç ve iğne verdi onları kullanacağım herşey yolunda çok şükür aglayacaktim az kalsın nasıl farklı birşey allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Maşallah canimmm gözün aydın. Çok şükür sen de duydun. sorunsuz şekilde devam etsin inşallah. Bu gün sıra rosabady de inşallah o da duyacak pit pit lari. Güzel haberler duymak çok güzel devamı gelir inşallah. Canim bu arada kaç haftalik yazıyo kagitta . Seninle doğum gunlermz aynı takvime göre ama ben bugun 7 haftalik oldum ultrason kağıdına göre. Takvim bi hafta ilerde gidiyor

Gunaydin kızlar

Maşallah canimmm gözün aydın. Çok şükür sen de duydun. sorunsuz şekilde devam etsin inşallah. Bu gün sıra rosabady de inşallah o da duyacak pit pit lari. Güzel haberler duymak çok güzel devamı gelir inşallah. Canim bu arada kaç haftalik yazıyo kagitta . Seninle doğum gunlermz aynı takvime göre ama ben bugun 7 haftalik oldum ultrason kağıdına göre. Takvim bi hafta ilerde gidiyor
kızlar çok şükür gorduk miniklerimizi ayy maşallah cok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah

Back