- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.041
Bende onu dedim cnm tayfun bey öyle bir dr değilBirşey olmaz zaten tayfun bey bunu takmaz hem burda olsaydı zaten haftaya verecekti ama tatilde ben çatlıyorum burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu dedim cnm tayfun bey öyle bir dr değilBirşey olmaz zaten tayfun bey bunu takmaz hem burda olsaydı zaten haftaya verecekti ama tatilde ben çatlıyorum burda
1500 ustu diyorlar cnm görünmesi icinEvet çok şükür degerim 1000 i geçmiş inşallah kötü birşey olmayacak öğlene kadar calisiyorum eşim burda olsaydı onunla giderdik bugün aksam gelecek bide şimdi gorunurmu acaba değerin 3000 olması lazım demi
Himm ben haftaya düşünüyorum bakalım nasıl olacak1500 ustu diyorlar cnm görünmesi icin
İşte alttan bakılan ultrason transvajinal. Karından bakılan da diğeri. Kese görmeye gittiğimizde hepimize alttan bakıldı. Ama dışarıda doktkrlar kesinlikle yapmıor böyle bişe. Benim 12. Hafta randevumda bile oğlum ensesini ölçtürmeyince tayfun bey yine alttan baktı. Hatta sanırım bir sonraki randevuda da rahim boyuna bakmak için muayene sonunda yine alttan bakmıştı. Ama normalde hastanelerde hamileysen kesinlikle karından bakıorlar. senin bizimkine göre ilerlemiş mi olacak bilmiyorum ama, çok sanmıyorum değerine bakarak konuşuyorum. Benim de 280 di. İki hafta sonra alttan bakıldı. İlerleyen dönemde bhcg tam bizim hespladığımız gibi katlanmaya devam etmiyor. 3000 ne zMn bulursun bilmiorum yani. Karından bakıp da kess falan göremezşerse canını sıkma diye söylüorm ben. Tayfun bey de görsün ne olacak ki bu kadar bekledin sen heyecanlanman çok normal dayanamayıp daha erken gitmek istemen... Sen oraya gitsen hemşireler seni tanıordur zaten durumu anlatınc yardımcı olurlar diye düşünüorm veya telde konuş bir. Hemşirelerin de hepsi süper anlayışlı ve yardımcılar her zaman :)Gunaudin Trans vaginal ne canim ben normal ultrasondan bakacak diye biliyorum ne cok cesit varmis ya zaten tayfun beye gideceğim ama ben keseyi görmek istiyorum korkuyorum bu korkum da keseyi gorunceye kadar geçmeyecek bir yanımda allah korusun ters birşey olsa kanama yasardim diyorum çok şükür olmadı kanamam bilmiyorum ya
Bende de hiç bulantı olmamıştı uyku oluordu deli gibi...erkek diolar öyle olunca hadi bakalım maşallah :)Maşallah çok şükür canım. İnşallah keseyi de görürsün. Ben daha iyiyim kuzum . Bulantı yok sadece çok uykuluyum sürekli uyumak istiyorum. :) nerde calisiyorsun canım sen. Dikkat et fazla yorma kendini
Zaten o doktor öyle söylediği için tedirginim yoksa bunları sorun etmem ki kafam çok karışık bir hafta var ne yapalım bekleriz canım ben zaten tayfun beyden başkasına gitmem ben ordaki esra ablayı çok seviyorum bana cok yardımcı oldu benimle devamlı konuştu aslında gitsem birine yonlendirirde neyse büyük ihtimal gitmem beklerim artık çünkü kötü birşey derlerse canım çok sıkılır tayfun beyi görene kadar kendimi yerim inşallah bu arada da birşey olmaz canımİşte alttan bakılan ultrason transvajinal. Karından bakılan da diğeri. Kese görmeye gittiğimizde hepimize alttan bakıldı. Ama dışarıda doktkrlar kesinlikle yapmıor böyle bişe. Benim 12. Hafta randevumda bile oğlum ensesini ölçtürmeyince tayfun bey yine alttan baktı. Hatta sanırım bir sonraki randevuda da rahim boyuna bakmak için muayene sonunda yine alttan bakmıştı. Ama normalde hastanelerde hamileysen kesinlikle karından bakıorlar. senin bizimkine göre ilerlemiş mi olacak bilmiyorum ama, çok sanmıyorum değerine bakarak konuşuyorum. Benim de 280 di. İki hafta sonra alttan bakıldı. İlerleyen dönemde bhcg tam bizim hespladığımız gibi katlanmaya devam etmiyor. 3000 ne zMn bulursun bilmiorum yani. Karından bakıp da kess falan göremezşerse canını sıkma diye söylüorm ben. Tayfun bey de görsün ne olacak ki bu kadar bekledin sen heyecanlanman çok normal dayanamayıp daha erken gitmek istemen... Sen oraya gitsen hemşireler seni tanıordur zaten durumu anlatınc yardımcı olurlar diye düşünüorm veya telde konuş bir. Hemşirelerin de hepsi süper anlayışlı ve yardımcılar her zaman :)
Bak tahlili yaptırdığın doktor hemen salak, nasıl korkutmuştu seni kese yok daha falan diye.. Yine böyle bi doktorla karşılaşma ihtimalin var karından göremeyip de üzmesinler seni.
Ayyy benim çok bulanıyor kaç defa kustum zaten normalde devamlı kusan biriyim oda tetikliyo isteBende de hiç bulantı olmamıştı uyku oluordu deli gibi...erkek diolar öyle olunca hadi bakalım maşallah :)
Yaa esra hemşireyi ben de çok seviyorum. Hatta hamile olduğumu o söylemişti bana eşime arkamı dönüp ağlayarak ona sarılmıştım :) eşim hala dalga geçior şunu alalım diince esra hemşire alsın diyo :d canım her şeyin yolunda bencd. Artışın da sürüor sen biraz keyifle bekle doktkrunu. Çünkü o kadar çok kişi yaşadı ki senin yaşadığını... Bekleyemeyip başka doltkra gidip daha beter kafayı yediler. Bir de sen boş keseye kafanı da taktın keseyi görüp geldin diyelim acaba boş mu kalbi atıor mu derdine düşeceğine eminim. 6 eylülde gidip tek seferde her dertten kurtulacaksın :)Zaten o doktor öyle söylediği için tedirginim yoksa bunları sorun etmem ki kafam çok karışık bir hafta var ne yapalım bekleriz canım ben zaten tayfun beyden başkasına gitmem ben ordaki esra ablayı çok seviyorum bana cok yardımcı oldu benimle devamlı konuştu aslında gitsem birine yonlendirirde neyse büyük ihtimal gitmem beklerim artık çünkü kötü birşey derlerse canım çok sıkılır tayfun beyi görene kadar kendimi yerim inşallah bu arada da birşey olmaz canım
Ben de her şeye kusan bi insandım ama hamilelik boyu hiç midem bulanmadı. Bulantı kız olduğunu göstermior ama bence olmaması erkek demek. Kardeşimin de oğlu var 9 ay kustu :d ayy birkaç hafta sonra artık sende de acaba cinsiyeti ne merakı başlayacak :dAyyy benim çok bulanıyor kaç defa kustum zaten normalde devamlı kusan biriyim oda tetikliyo iste
Canim bekleyeceğim bir aksilik olmazsa doktora gitmeyeceğim herşeyi birden göreyim canım ya çok teşekkür ederim inşallah şu günleri atlatırım esra hemşire çok tatlı ilk ona söyledim çok sevindi sağolsun hemen tayfun beyi arattırmış ikinci degeride ona söyledim hemen randevu ayarladı banaYaa esra hemşireyi ben de çok seviyorum. Hatta hamile olduğumu o söylemişti bana eşime arkamı dönüp ağlayarak ona sarılmıştım :) eşim hala dalga geçior şunu alalım diince esra hemşire alsın diyo :d canım her şeyin yolunda bencd. Artışın da sürüor sen biraz keyifle bekle doktkrunu. Çünkü o kadar çok kişi yaşadı ki senin yaşadığını... Bekleyemeyip başka doltkra gidip daha beter kafayı yediler. Bir de sen boş keseye kafanı da taktın keseyi görüp geldin diyelim acaba boş mu kalbi atıor mu derdine düşeceğine eminim. 6 eylülde gidip tek seferde her dertten kurtulacaksın :)
Inşallah günleride görürüm canım çok merak ediyorum ben kusuyorum ya bide kimseye söylemedim işyerinde anlarlar galiba şu 3 ay atlatayım sonra ne isterlerse yapsinlarBen de her şeye kusan bi insandım ama hamilelik boyu hiç midem bulanmadı. Bulantı kız olduğunu göstermior ama bence olmaması erkek demek. Kardeşimin de oğlu var 9 ay kustu :d ayy birkaç hafta sonra artık sende de acaba cinsiyeti ne merakı başlayacak :d
Hepsi geçecek canım sıkma canını :) ama dayanamazsan da dediğim gibi kışladan bir doktkra git . 6 eylüldeki randevun da kontrol olmuş olur böylece.Canim bekleyeceğim bir aksilik olmazsa doktora gitmeyeceğim herşeyi birden göreyim canım ya çok teşekkür ederim inşallah şu günleri atlatırım esra hemşire çok tatlı ilk ona söyledim çok sevindi sağolsun hemen tayfun beyi arattırmış ikinci degeride ona söyledim hemen randevu ayarladı bana
Amaan söyleme. Benim komşularım bile yeni öğrenior. Hiç görünmüosun dediklerinde evden çıkmıorum hava çok sıcak bebek bekliorum diorum. Kaç aylık olduğunu söyleince şok oluolar :d daha yeni belli olmaya başladı zaten bol giyssm yine anlaşılmaz. Gözü değmesin kimsenin... Eşin nazar boncuklu bir kolye alsın sana bak o kadar tedaviden yırttı. Ben transferimden beri boynumdan çıkarmadım nazar boncuklu zincirimi . Normalde kıyafete göre falan değiştiririm doğuma kadar çıkarmam daha :) denize bile kolyeyle girdim hepInşallah günleride görürüm canım çok merak ediyorum ben kusuyorum ya bide kimseye söylemedim işyerinde anlarlar galiba şu 3 ay atlatayım sonra ne isterlerse yapsinlar
Inşallah dayanirim canım bu arada inşallah bir sıkıntı olmaz ya benim degerlerim güzel artiyo demi boş gebelik değildir demi adam öyle söyleyince çok canım sıkıldı hala adamın söylediği aklıma geliyo yani anormal birşey olsa degerim böyle artmaz demiHepsi geçecek canım sıkma canını :) ama dayanamazsan da dediğim gibi kışladan bir doktkra git . 6 eylüldeki randevun da kontrol olmuş olur böylece.
Canım benim bildiğim kadarıyla değeein düzenli ve kontrollü arttığı sürece sorun olmuor. Düşük bhcg işe başlayanlar biraz risk altında oluor sadece ki senin öyle değil. Ben bi sorun yaşamayacağına inanıorum. Muhtemlen sana bakan doktor acildeki pratisyen hekimdi kadın doğumcu değildir. Acilde yaptrdınız tahlili di mi?Inşallah dayanirim canım bu arada inşallah bir sıkıntı olmaz ya benim degerlerim güzel artiyo demi boş gebelik değildir demi adam öyle söyleyince çok canım sıkıldı hala adamın söylediği aklıma geliyo yani anormal birşey olsa degerim böyle artmaz demi
Evet canım haklısın millet arkamdan neler konuşuyordu duyuyordum sinir ediyorlardı beni tedaviye başladığımda ne yalanlar söyledim şimdi çok şükür tedavi siz oldu bu sefer gözlerini dikerler üzerime ve ben nazardan çok korkuyorum şu sıkıntılı zaman geçsin patronu la o zaman konuşacağım ona söyledim mi herkez duyar çok şükür oldu ya hiçbirşey umurumda değil bide keseyle kalbi duydum mu inşallah o zaman hamileliğin tadını cikaracagimAmaan söyleme. Benim komşularım bile yeni öğrenior. Hiç görünmüosun dediklerinde evden çıkmıorum hava çok sıcak bebek bekliorum diorum. Kaç aylık olduğunu söyleince şok oluolar :d daha yeni belli olmaya başladı zaten bol giyssm yine anlaşılmaz. Gözü değmesin kimsenin... Eşin nazar boncuklu bir kolye alsın sana bak o kadar tedaviden yırttı. Ben transferimden beri boynumdan çıkarmadım nazar boncuklu zincirimi . Normalde kıyafete göre falan değiştiririm doğuma kadar çıkarmam daha :) denize bile kolyeyle girdim hep
Kadın doğum hastanesinde yaptırdım inşallah dediğin gibidir canımCanım benim bildiğim kadarıyla değeein düzenli ve kontrollü arttığı sürece sorun olmuor. Düşük bhcg işe başlayanlar biraz risk altında oluor sadece ki senin öyle değil. Ben bi sorun yaşamayacağına inanıorum. Muhtemlen sana bakan doktor acildeki pratisyen hekimdi kadın doğumcu değildir. Acilde yaptrdınız tahlili di mi?
Benim bi komşu da.. Yani tedavi gördüğümüz bilmez karşılaşınca selamlaşmaktan öte bir muhabbetimiz yok. Eşime kpss sonucumu sormuş o da girmedi demiş. Aa kursa gidiordu niye girmedi diince bebek beklioruz demiş. Beni gördü ikiz mi dior. Yani 3 yıllık evliyiz ya kesin tedavi kesin ikiz göZüyle bakıor kendince... Ben de yoo niye ikiz olsun ki yok bizim ailede öyle ikiz falan dedim :d bu çocuk konusunda herkes aşırı hadsiz ya. Farkında bile değiller yani çok normal görüolar o konuşmalarını falan... Bne en çok da senin kaynananın çenesi kapanacak diye sevindim canım ^_^Evet canım haklısın millet arkamdan neler konuşuyordu duyuyordum sinir ediyorlardı beni tedaviye başladığımda ne yalanlar söyledim şimdi çok şükür tedavi siz oldu bu sefer gözlerini dikerler üzerime ve ben nazardan çok korkuyorum şu sıkıntılı zaman geçsin patronu la o zaman konuşacağım ona söyledim mi herkez duyar çok şükür oldu ya hiçbirşey umurumda değil bide keseyle kalbi duydum mu inşallah o zaman hamileliğin tadını cikaracagim
evet cnm kalp atışı için gidecez inşallah goruruz sağlıkla devam eder bende tayfun beyde devam edeceğim inşallah oyy yerim ben senin yaramazi inşallah az kaldı cnm senin kucağına almana inşallah bizde goruruz o günlerirosebady canım sen yeniden ne için gideceksin kalp atışı için mi? Ben takibe 9. Haftada başladım karındsn baktı tayfun bey. 12. Haftada 2li teste gittiğimde ense ölçülüor ya. Bizim sıpa uyudu muayene sırasında tüm çabalara dürtmelere rağmen uyanmadı :d öyle olunca mecburen alttan baktı.