• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Iyiyim canım dün sonucun arttığını görünce çok daha iyi oldum sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben hiçbirşey istemiyorum özellikle iş yerinde sende bulantı varmı canim
Benimde bulantim öyle yok ama cnmda bisey yemekte istemiyor bende uykulu halsiz ayağa kalkınca anlık basdonmeleri yaşıyorum bu kadar

cnm yani alltan ulrason aletiyle bakar anlamında diğer Dr da karindan bakarsa gorunmezse Allah korusun moralini bozarsin anlaminda yazmış gideceğin Dr iyi olmalı cnm yoksa iyice kafan bulanmasin
Peki sana tayfun bey alttanmi baktı ben alttan bakılsın istemiyorum karından görünmesi gerekmiyor mu artik

Benimde bulantim öyle yok ama cnmda bisey yemekte istemiyor bende uykulu halsiz ayağa kalkınca anlık basdonmeleri yaşıyorum bu kadar
Valla benim var çok kötü oluyorum özellikle is yerinde yemekler bana kokuyo gibi geliyo baş donmem hamileliği öğrenmeden önceden vardı hala devam ediyo olsun bu belirtiler ben razıyım valla yeterki bebisler iyi olsun

Valla benim var çok kötü oluyorum özellikle is yerinde yemekler bana kokuyo gibi geliyo baş donmem hamileliği öğrenmeden önceden vardı hala devam ediyo olsun bu belirtiler ben razıyım valla yeterki bebisler iyi olsun
Aynen cnm sağlıklı olsunlar da herşeye raziyiz bugünümuze cok şükür

Bence öyle olur şimdi ben ayın 7 de gittigimdede bence alttan bakacak sen gittinmi söylersin Dr olmazsa idrara sıkışık git belki karindan bakar
Zaten kislaya gideceğim orda nerden üstten bakacak ben geç gideceğim ya zaten oyuzden öyle düşündüm neyse önemli değil peki esininde içeri aliyormu ben gelsin isterim o benden heyecanli

O zaman tamam beraber görelim teşekkür ederim canım her soruma cevap veriyosun
Tayfun bey bayagi süre alttan bakiyor gebelikte.. Daha net görüyormuş .. Birde baska doktora gidicem kislaya gidersem tayfun bey görür demissin ya burayi okuyorsa yine görüyor duyuyor :)))
Uykun gelmiyor dimi bende öyleydim ne gece uyuyabiliyordum ne de sabah 5de 6da uyaniyordum heyecani cok guzel dimi ..

Tayfun bey bayagi süre alttan bakiyor gebelikte.. Daha net görüyormuş .. Birde baska doktora gidicem kislaya gidersem tayfun bey görür demissin ya burayi okuyorsa yine görüyor duyuyor :)))
Uykun gelmiyor dimi bende öyleydim ne gece uyuyabiliyordum ne de sabah 5de 6da uyaniyordum heyecani cok guzel dimi ..
Cnm gorsun ne olacak ki

Dogru diyosun tayfun bey her sekilde görecek ben daha gidip gitmeme de kararsızım :)) hiç uyuyamiyorum saat 5 te uyanıyorum bidaha gözümü kapatamiyorum olsun buna da şükür uyumayayim

Dogru diyosun tayfun bey her sekilde görecek ben daha gidip gitmeme de kararsızım :)) hiç uyuyamiyorum saat 5 te uyanıyorum bidaha gözümü kapatamiyorum olsun buna da şükür uyumayayim
Seni cok iyi anliyorum bende oyleydim hic uyku tutmazdi vede uykuyuda aramiyordum heyecan herseyi bastiriyor .. Bugun izinli olsaydin giderdin bi doktora yarim gun calisiyorlar ..
Sen keseyi görmeden rahat edemeyeceksin cünkü :) Dayanamazsin ki ayin 6sina kadar :))

Seni cok iyi anliyorum bende oyleydim hic uyku tutmazdi vede uykuyuda aramiyordum heyecan herseyi bastiriyor .. Bugun izinli olsaydin giderdin bi doktora yarim gun calisiyorlar ..
Sen keseyi görmeden rahat edemeyeceksin cünkü :) Dayanamazsin ki ayin 6sina kadar :))
Evet çok şükür degerim 1000 i geçmiş inşallah kötü birşey olmayacak öğlene kadar calisiyorum eşim burda olsaydı onunla giderdik bugün aksam gelecek bide şimdi gorunurmu acaba değerin 3000 olması lazım demi

Back