• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Benim bi komşu da.. Yani tedavi gördüğümüz bilmez karşılaşınca selamlaşmaktan öte bir muhabbetimiz yok. Eşime kpss sonucumu sormuş o da girmedi demiş. Aa kursa gidiordu niye girmedi diince bebek beklioruz demiş. Beni gördü ikiz mi dior. Yani 3 yıllık evliyiz ya kesin tedavi kesin ikiz göZüyle bakıor kendince... Ben de yoo niye ikiz olsun ki yok bizim ailede öyle ikiz falan dedim :d bu çocuk konusunda herkes aşırı hadsiz ya. Farkında bile değiller yani çok normal görüolar o konuşmalarını falan... Bne en çok da senin kaynananın çenesi kapanacak diye sevindim canım ^_^
O beni çok sinir ediyordu çok şükür hamile kaldım inşallah devamı da gelir kapak oldu ya tup bebek tutmadı ya kadın bendenmus gibi davrandı yok eve yok başka şey diyorum en azından hamile kaldığımı görsün bende sorun yok diyorum inanmiyo artık kuzimkizim deyip etrafımda dolaniyo

Ay gerçekten Gülşah kv tam kapak oldu bu bebis ohhh ne güzel kurtuldun dillerinden cok şükür
Kesinlikle canimcok şükür şöyle sağlıkla kucağıma alayım görsün bakalım cadı bugün bana biz üç yıldır çok istedik gözüne baktım veren allah anne daha zamanı varmış dedim bak şimdi oldu yani arada da soyluyo eşim yoktu yoksa söylemez eşim kızdı ona kötü şeyler konuşmuyoruz dedi kötüyü C agirmiyoruz dedi görünce nin ilk gebeligi boş bugün onu anlar iyi bize

Hayirlisi bakalım canım. Kizlari cok severim ama Sağlıklı olsun da erkek kız farketmez belki biri kız biri erkek olur :) senin erkek mi canım maşallah
Aa doğru senin ikiz :) ikiz söz konusu olunca bilemiorm şimdi. Benimki erkek. Ben de öyle hiç farketmez diodum ama baştan beri içime doğmuştu erkek olduğu. Bir de iki erkek yeğenim var bizim aile bi kız istiordu artık. Biizmki de erkek oldu. Sağlıklı olsunlar da :)

Aa doğru senin ikiz :) ikiz söz konusu olunca bilemiorm şimdi. Benimki erkek. Ben de öyle hiç farketmez diodum ama baştan beri içime doğmuştu erkek olduğu. Bir de iki erkek yeğenim var bizim aile bi kız istiordu artık. Biizmki de erkek oldu. Sağlıklı olsunlar da :)[/QUOTE canım. Aynen hayırlısı artık bakalım. Senin doktorun Kim canım nereye gidiyorsun

Merhaba kızlar bu topohi gorunce sevindim merak ediyodum en iyi merkez doktor hangisi adanada ben baskent doye duydum ama bi fikrim yok yardmci llurmusunuz

Merhaba kızlar bu topohi gorunce sevindim merak ediyodum en iyi merkez doktor hangisi adanada ben baskent doye duydum ama bi fikrim yok yardmci llurmusunuz
Canim başkent çok iyi doktorlar önce herşeyi araştırıyorlar öyle tedaviye başlıyorlar yani hicbir seye bakmadan senin dediklerinde baslamiyolar bizde sorun esimdeydi doktora söyledik Sana da bakalım dedi benim myom varmış amh düşükmüş sonra ilk tedavi tutmadı tayfun bey rahime baktı polip oluşmuş ameliyat oldum ikincisi de tutmadı bana bağışıklık esimede dna hasarı yaptırdı bizde yüksek çıktı şimdi tedavi oluyo bu ay sonu tahlil verecek buarada ben doğal yoldan hamile kaldım çok şükür ama yine tayfun bey de devam edeceğim yani başkent için önce hasta sonra para hastaya çok değer veriyo

Canim başkent çok iyi doktorlar önce herşeyi araştırıyorlar öyle tedaviye başlıyorlar yani hicbir seye bakmadan senin dediklerinde baslamiyolar bizde sorun esimdeydi doktora söyledik Sana da bakalım dedi benim myom varmış amh düşükmüş sonra ilk tedavi tutmadı tayfun bey rahime baktı polip oluşmuş ameliyat oldum ikincisi de tutmadı bana bağışıklık esimede dna hasarı yaptırdı bizde yüksek çıktı şimdi tedavi oluyo bu ay sonu tahlil verecek buarada ben doğal yoldan hamile kaldım çok şükür ama yine tayfun bey de devam edeceğim yani başkent için önce hasta sonra para hastaya çok değer veriyo
Canim masallah insallah kucaginada alirsin bu arada kusura bakma ama bilgim yok tayfun bey dedigin baskentte mi??

Canim masallah insallah kucaginada alirsin bu arada kusura bakma ama bilgim yok tayfun bey dedigin baskentte mi??
Evet canım tayfun çok müthiş bir doktor bana hep umut vardı her derdimi dinledi sabırla ve herşeyi cevapladı inşallah devam eder hamileligimdede oraya gidecegim

hayat_gun hayat_gun sana küstümm :hasta: arkadasim ben ankara deyip duruyirum ama cok zorluyavak gibi ve adana ulasim kalacak yer konusunda sorunsuz benim icin bu yuzden bi arastirma icindeyim

Back