• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben transferden sonra aklıma geldikçe kesin tutmadı diye hep ağladım. Tahlilden sonra ya kimyasalsa diye... Diyorum ya, hareketlerini hissedene kadar ya bişe olduysa kalbi durduysa diye her aklıma geldiğinde ağlıyordum ben çok pişmanım böyle yaptığıma. Ondan diyorum stres çok zararlı ben ettim sen etme :d 6 eylüle de bişe kalmadı. Ben de çünkü o güne kadar ağır dietteyim gebelik şekeri yüzünden seyhanda endokrin randevum var tahlil yapılacak :) hepimiz güzel haberler alacağız inşallah
canım diyet listen nasıl ne yemiyorsun ne serbest bizde uygulayalım önlem olsun en azından şeker mutlaka yasaktır başka yasak bir sey varmı

Canm böyle durumlarda insan ister istemez internete bakıyor ve araştıra araştıra içinde kayboluyor.Pek te olumlu seyler yazmıyor internette.Benim kendimle alakali bir kaç durumda internete bakmam psikolojimi alt üst etmişti. O yüzden hiç bakma hem boş gebelik senle ne alaka canm değerin maşallah güzel.
Inşallah değildir canım 7.Haftaya kadar belli olmuyormuş canım öyle okudum

Ben sağlık ocağında ilk defa yaptıracağım bilmiyorum senin değerlerin nasıldı ve neden düşük oldu
Benim degerlere hastanede bakildi cok guzel artiyordu ilk baslarda sonradan yavasladi iki kati artmasi gerekirken bir kati filan artmaya baslamisti .. Doktor degerin iyi artmadigi söyledi kese olmasi gerektiginden kücüktü ilkide kimyasal olunca doktor cok temkinli davrandi iki gunde bir kan verdim 4-5kere yani verdim..
Tabi bu arada kalbi atiyordu yasiyordu .. Sonra kurtaj gunu verdi ogun son kez bakariz kalbi durmussa alacagiz dedi ve o gunde kalbi atiyordu :( Eve geldim iki gun sonra kanamam basladi ve kendiliginden düstü...
Sonradan arastirma yaptim ve bebek beslenemedigi icin düstügünü ögrendim ve yine kendi cabamla test yaptirdim kan pihtilasmasi cikti bebek ondan beslenememis :(

Evet biz böyle yaptıkça bebekler daha çok etkileniyo olumsuzu çağırmiyorum bu haftayı bir gecireyim ck rahatlayacagim sende seke yuksek mi çıktı oyuzden mi diyet yapıyorsun canım 6 eylül mu randevun canım inşallah değerin duzelmistir galiba şeker ödemede yapıyı demi benim arkadaş şeker den ödem oldu demişti heryeri sismisti
Canım sınırda çıktı benim. 92 üstü gestasyonel tanısı konuormuş tam 92 çıktı. Dietisyene başladım geçen hafta. 2 hafta verdiği listeye harfiyen uyup sonrali iki gün evde günde 9 kere parmaktan ölçüm yapacam. Onları not edip 6sınds da endokrine gitcem orda yine tahlil yapacaklar. Diet üstüne sonuçlarımı incelicek doktor durumu tam değerlendirmek için. Zaten risk altınds olduğum için bu aya kadar dikkat etmiştim yememe içmeme o yüzden toplamda 2,5 kilo aldım. Mecburen doğuma kadar da dikkat etmeye devam etcem. İnsülin falan gerekmez sanırım sınırda olduğu için buna şükür. Şekerden ödemi bilmiorm ama gün içinde oluor fazla olmasa da.. Ayaklarımdan anlıyorum.

Nasıl kusuru çıkmadı canım yanlış olur ki O zaman diyelim 1500 ise yine 1000 kusur mu diyorlar artsinda lusuru onemli degil
3 hafta oluyor cnm yaptıralı 509 du 2 gün sonra sağlık ocağında yaptırdım 1000 küsür çıktı küsurunun belli olmadığını söylediler

canım diyet listen nasıl ne yemiyorsun ne serbest bizde uygulayalım önlem olsun en azından şeker mutlaka yasaktır başka yasak bir sey varmı
Canım şeker, beyaz ekmek, hamur işi, patates, mısır,pilav, börek çörek her şey yasak işte :d 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum şekerimde dalgalanma olmaması için. Seyhan başlentte ezgi hanıma gidiorum ücreti de çok uygun 25 lira bi randevu al kendine göre liste iste sen de... Gerçi ilk 3 ayı geçirdin sen ama ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim gizli şekerim olduğu için endokrinci yönlendirdi tedbir almalısın 7. Aya kadar dikkat edersen belki gebelik şekeri çıkmaz demişti. Son bi buçuk ayda biraz sapıttım bayram tatili ve sonrasında... Belki o dönemde dd dikkat etsem hiç çıkmayacaktı. Bana ilk 3-4 ay kilo verdirmeye yönelik bir liste vermişti. Ben listeye uymadım ama kendimce dikkat ettim. Kilo vermedim ama almadım da o süreçte. Bayram sonrası 2 kilo almıştım geçsn ay da 500 gr almışım. Bazı meyveler yasak. Yediklerimi de sınırlı tüketiyorum.

Yarın sağlık ocağına gideceğim orda yapacağız kan alacaklar mis
Canım sağlık ocağında kan verdikten sonra tahlil şifresini al mutlaka. İnternetten bakabiliyorsun sonuca. 4 gibi falan çıkıor bizim sağlık ocağında verdiğim sonuç. Ertesi güne kalacaksa da onlar söylüorlar. Her şartta yeniden gitmek zorunda kalmazsın. Ben kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağına gitmeye başladım tahliller için falan

@Garakiz canım hastene ile görüştüm .. tayfun hoca gelene kadar başka doktor bakacak dedi hangi doktor biz mi seçiyoruz dedim yok dedi doktor önemli benim için dedim pınar hanım bakacak dedi. bayram araya giriyor dedim kesin birşey söylemedi adetiniz ne zaman dedi 1 eylül dedim siz adet olunca arayın randevunuzu oluşturalım dedi ... aklıma başka doktor ile başlamak yatmadı kendimi baştan anlatmam gerekecek tayfun hoca çok iyi muayne ediyor benim sol yumurtada arka tarafta göremez böbreği kist sanar ekimde gidecem artık ben
Canım sağol simdi gördüm bende az önce aradım çünkü bugün adet oldum. Yarına erhan beye vereyim randevuyu dedi tayfun bey gelince derreder dedi EE zaten o gelene kadar hemen hemen herşey bitmiş oluyor sabah randevusu bize uymaz dedim öğleden sonra randevu ver dedim öğleden sonra Dr yok dedi hafta sonu kapaliyiz diyor valla ben bu merkezi anlamadım gitti daha bayrama 17 gün var o doktor yok bu doktor yok anlayagin bu merkez beni çileden çıkarttı dediğin gibi iki doktora da kendimi anlatmam gerek yarim yamalak yani içim sisti arkadaşım tayfun bey olsaydı adetim ilk defa dört gün erken geldi ve bayrama kadar herşey bitmiş olurdu bu kez de tayfun bey izne gitmiş sinir sistemin çöktü inanki

Çok şükür benim de hcg değerim 1 haftada 15000 den 4000 e düşmüş İnşallah en kısa zamanda sıfırlanır. Dua edin İnşallah kızlar
Düsuk mu yaptin canim gecmis olsun.. Adet olunca sifirlaniyor ben bosuna haftada 2kere 3kere kan vermisim diyorum adet olana kadar sifirlanmadi cunkü ..
sen Haftada bir mi kan veriyorsun insallah duser kisa zamanda..

Düsuk mu yaptin canim gecmis olsun.. Adet olunca sifirlaniyor ben bosuna haftada 2kere 3kere kan vermisim diyorum adet olana kadar sifirlanmadi cunkü ..
Dış gebelik cnm tüplerde düşmedi iğne yaptılar iki gün sağolsun Bülent bey ameliyat etmeyelim iğneyle bitirmeye çalışalım dedi iki hafta oldu iğne olalı çok şükür Allaha baya bi düştü henüz adet olmadım 2 aydır

Haftada bir kan veriyorum cnm her perşembe teşekkürler cnm sıfırlanması lazım cnm tam olarak tehlikenin geçmesi için

Dış gebelik cnm tüplerde düşmedi iğne yaptılar iki gün sağolsun Bülent bey ameliyat etmeyelim iğneyle bitirmeye çalışalım dedi iki hafta oldu iğne olalı çok şükür Allaha baya bi düştü henüz adet olmadım 2 aydır
Çok gecmis olsun canim .. Insallah bundan sonra guzel haberler alirsin :-/
Sanslisin igneyle dustugu icin ..

Back