Ben zaten sana ilk reglim gecikti dediğinde sormuştum kromozom bozıklığu gibi değil di mi doktor korunun falan demedi pgt yapılmayacak di mi diye... O yüzden kan tahlili yapmadan sakın ilaç da bitki de içme dedim. Bak imkansız görünse de tedbirli olmak her zaman gerekiyor.
Sana test yap ne olacağı belli olmaz derken biraz da açıkçası şimdi çıkmazsa kız üzülecek gazlamış gibi mi olduk dedim ama demek ki hissettiğim bir şey varmış. Bu saatten sonra ne olursa olsun esksinden daha umutlu olacaksın canım. Değerinin güzel katlanması da içimizi rahatlatan bişe bence. Düşük başlamadı ve artış az değil. Benim de öyle 3 e katlanmıştı :) senin dhaa da fazla hatta. Sen iki haftanı bu mutlu haberle geçir.allah korusun bi olumsuzluk çıkarsa da bu sevinci rahatça yaşamış olacaksın. Ben bu düşünce yüzünden eşimin tüm ısrarlarına rağme. Tahlil gününe kadar beklemiştim . Hayırlısı olsun artık canım. Zaten bu aşamadan sonra kalmayacak bebeğe üzülmemek gerekiormuş. Bana öyle söylemişlerdi tahlilimden sonra. Embriyoda hastalık varsa sağlıksızsa ne yaparsan yap durmaz, sağlıklıysa da nası ters hareket yapıp ağır taşırsan taşı seninle kalır, Sağlıksız olacak bebek için de üzülmemek gerek dediler bunu unutma hiç canım.