Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Sana dr ne zaman gel dediyse ozaman git cnm kafani bulandırma boşu boşuna sen simdi ne kullanıyorsun cnm
Canim kan ilacı ve b12 kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum kan ilacının içinde folik asit var oyuzden onu ayrı kullanmıyorum normalde haftaya randevu vereceklerdi ama tayfun bey yok diye 6 eylule verdiler

Canim kan ilacı ve b12 kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum kan ilacının içinde folik asit var oyuzden onu ayrı kullanmıyorum normalde haftaya randevu vereceklerdi ama tayfun bey yok diye 6 eylule verdiler
Ay banada tayfun bey ayın 6 sina alın demişti randevuyu sekreterliğe gittiğimde Ogün çok yoğun beklersiniz deyince bende 7 sine değiştirdim keşke degistirmeseydim karsilasirdik senle ne güzel

Ay banada tayfun bey ayın 6 sina alın demişti randevuyu sekreterliğe gittiğimde Ogün çok yoğun beklersiniz deyince bende 7 sine değiştirdim keşke degistirmeseydim karsilasirdik senle ne güzel
Keşke canım ya valla seninle tanışmak isterim inşallah bidahaki randevuya karşılaşırız tayfun beye söyleyeceğim seninle aynı güne ayarlasin

Ben transferden sonra aklıma geldikçe kesin tutmadı diye hep ağladım. Tahlilden sonra ya kimyasalsa diye... Diyorum ya, hareketlerini hissedene kadar ya bişe olduysa kalbi durduysa diye her aklıma geldiğinde ağlıyordum ben çok pişmanım böyle yaptığıma. Ondan diyorum stres çok zararlı ben ettim sen etme :d 6 eylüle de bişe kalmadı. Ben de çünkü o güne kadar ağır dietteyim gebelik şekeri yüzünden seyhanda endokrin randevum var tahlil yapılacak :) hepimiz güzel haberler alacağız inşallah

@Garakiz canım hastene ile görüştüm .. tayfun hoca gelene kadar başka doktor bakacak dedi hangi doktor biz mi seçiyoruz dedim yok dedi doktor önemli benim için dedim pınar hanım bakacak dedi. bayram araya giriyor dedim kesin birşey söylemedi adetiniz ne zaman dedi 1 eylül dedim siz adet olunca arayın randevunuzu oluşturalım dedi ... aklıma başka doktor ile başlamak yatmadı kendimi baştan anlatmam gerekecek tayfun hoca çok iyi muayne ediyor benim sol yumurtada arka tarafta göremez böbreği kist sanar ekimde gidecem artık ben

Evet hep internet yüzünden okuyup duruyorum saat 4 ten beri uyuyamiyorum Inşallah keseyi görürüm içim rahatlar biraz
Canm böyle durumlarda insan ister istemez internete bakıyor ve araştıra araştıra içinde kayboluyor.Pek te olumlu seyler yazmıyor internette.Benim kendimle alakali bir kaç durumda internete bakmam psikolojimi alt üst etmişti. O yüzden hiç bakma hem boş gebelik senle ne alaka canm değerin maşallah güzel.

Evet biz böyle yaptıkça bebekler daha çok etkileniyo olumsuzu çağırmiyorum bu haftayı bir gecireyim ck rahatlayacagim sende seke yuksek mi çıktı oyuzden mi diyet yapıyorsun canım 6 eylül mu randevun canım inşallah değerin duzelmistir galiba şeker ödemede yapıyı demi benim arkadaş şeker den ödem oldu demişti heryeri sismisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…