- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.881
Günaydın arkadaşlar
Günaydıınn.Günaydın arkadaşlar
Canim kan ilacı ve b12 kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum kan ilacının içinde folik asit var oyuzden onu ayrı kullanmıyorum normalde haftaya randevu vereceklerdi ama tayfun bey yok diye 6 eylule verdilerSana dr ne zaman gel dediyse ozaman git cnm kafani bulandırma boşu boşuna sen simdi ne kullanıyorsun cnm
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar
Ay banada tayfun bey ayın 6 sina alın demişti randevuyu sekreterliğe gittiğimde Ogün çok yoğun beklersiniz deyince bende 7 sine değiştirdim keşke degistirmeseydim karsilasirdik senle ne güzelCanim kan ilacı ve b12 kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum kan ilacının içinde folik asit var oyuzden onu ayrı kullanmıyorum normalde haftaya randevu vereceklerdi ama tayfun bey yok diye 6 eylule verdiler
Günaydın kızlar su an kışladayım
Ne kadar kalabalık anlatamam.cok heyecanlıyım dua edın bana ne olur ınsallah yumurtalar buyumuştur az da olsa .
cnm inşallah büyümüştür yumiler dualarımız seninleGünaydın kızlar su an kışladayım
Ne kadar kalabalık anlatamam.cok heyecanlıyım dua edın bana ne olur ınsallah yumurtalar buyumuştur az da olsa .
büyümüşlerdir canım içini ferah tut :)kaçıncı günündesin tedavininGünaydın kızlar su an kışladayım
Keşke canım ya valla seninle tanışmak isterim inşallah bidahaki randevuya karşılaşırız tayfun beye söyleyeceğim seninle aynı güne ayarlasinAy banada tayfun bey ayın 6 sina alın demişti randevuyu sekreterliğe gittiğimde Ogün çok yoğun beklersiniz deyince bende 7 sine değiştirdim keşke degistirmeseydim karsilasirdik senle ne güzel
Çok teşekkür ederim canım inşallah devam eder korkuyorum özellikle boş gebelikten canım sen nasılsın nasıl gidiyo çok oldu gelmiyosun nerelerdesinMerhaba aylardır topici incelemiyordum. Şimdi G gulsahhh01 canım senin güzel haberlerini görünce çok çok mutlu oldum. Hayırlın olsun . Sevgiler
Inşallah buyumuslerdir canım rahat ol senGünaydın kızlar su an kışladayım
Imkanin olsaydi bugunde kan verirdin .. Artmis mi diye degerin haftaya kadar senin icini rahatlatirdi ..Çok teşekkür ederim canım inşallah devam eder korkuyorum özellikle boş gebelikten canım sen nasılsın nasıl gidiyo çok oldu gelmiyosun nerelerdesin
Ben transferden sonra aklıma geldikçe kesin tutmadı diye hep ağladım. Tahlilden sonra ya kimyasalsa diye... Diyorum ya, hareketlerini hissedene kadar ya bişe olduysa kalbi durduysa diye her aklıma geldiğinde ağlıyordum ben çok pişmanım böyle yaptığıma. Ondan diyorum stres çok zararlı ben ettim sen etme :d 6 eylüle de bişe kalmadı. Ben de çünkü o güne kadar ağır dietteyim gebelik şekeri yüzünden seyhanda endokrin randevum var tahlil yapılacak :) hepimiz güzel haberler alacağız inşallahYa okurken oldum gülmekten vallahi okuyorum hemde nasıl aklım hep orda keseyi görmedim diyor ya boş gebelik mi acaba şimdi gitsem görürler mi acaba aklımdan neler geciyo bir bilsen valla tayfun bey burda herkesi tanıyor içime su sepetin canım benim en azından 6 eylüle kadar hiçbirşey dusunmeyecegim bekleyeceğim inşallah O zamana kadarda birşey olmaz eşine de çok teşekkür ederim senden çok şey öğreneceğim ben :)))
Artık sonraki randevuya seyhana gidersiniz cumaları :) kışlaya veda edeceksiniz oh.Keşke canım ya valla seninle tanışmak isterim inşallah bidahaki randevuya karşılaşırız tayfun beye söyleyeceğim seninle aynı güne ayarlasin
Canm böyle durumlarda insan ister istemez internete bakıyor ve araştıra araştıra içinde kayboluyor.Pek te olumlu seyler yazmıyor internette.Benim kendimle alakali bir kaç durumda internete bakmam psikolojimi alt üst etmişti. O yüzden hiç bakma hem boş gebelik senle ne alaka canm değerin maşallah güzel.Evet hep internet yüzünden okuyup duruyorum saat 4 ten beri uyuyamiyorum Inşallah keseyi görürüm içim rahatlar biraz
Evet biz böyle yaptıkça bebekler daha çok etkileniyo olumsuzu çağırmiyorum bu haftayı bir gecireyim ck rahatlayacagim sende seke yuksek mi çıktı oyuzden mi diyet yapıyorsun canım 6 eylül mu randevun canım inşallah değerin duzelmistir galiba şeker ödemede yapıyı demi benim arkadaş şeker den ödem oldu demişti heryeri sismistiBen transferden sonra aklıma geldikçe kesin tutmadı diye hep ağladım. Tahlilden sonra ya kimyasalsa diye... Diyorum ya, hareketlerini hissedene kadar ya bişe olduysa kalbi durduysa diye her aklıma geldiğinde ağlıyordum ben çok pişmanım böyle yaptığıma. Ondan diyorum stres çok zararlı ben ettim sen etme :d 6 eylüle de bişe kalmadı. Ben de çünkü o güne kadar ağır dietteyim gebelik şekeri yüzünden seyhanda endokrin randevum var tahlil yapılacak :) hepimiz güzel haberler alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?