- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.841
Yok cnm daha duymadık iki hafta sonra inşallahKalp atışını duydunuzmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm daha duymadık iki hafta sonra inşallahKalp atışını duydunuzmu
Ayy inşallah in anki çok korkuyorum bu hafta önemli inşallah birşey olmadan geçiririm çok gerginim hadi birşey olursa diye ama degerim iyi demi güzel artmışcanım kesenin yanında yolk kesesi var dediyse doktor boş gebelik olmadığını gösterir. boş gebelikte kesenin içi boş olur içinde bebiş olmaz.boş gebelikte b hcg değeri katlanmaz az az artar ama sen korkma bhcg değerin iyi ve katlanmasıda iyi endişe etmene gerek yok :)
Ben sorduğumda belli değil demişlerdi görüşürsen hastane ile bana da haber verir misin senden önce ben ararsam ben sana haber vereyimCanım bilmiyorum benimde kafam karisik ilk muayene başkası yapar gelince yanı 6 eyluldede kendi devrlirsa bayram da açık demektir çünkü benim opu baslarsam tam bayrama denk geliyor ya baslar ortada kalıtım yada bilmiyorum yani
Cnm sen ne zaman gideceksin Dr aAyy inşallah in anki çok korkuyorum bu hafta önemli inşallah birşey olmadan geçiririm çok gerginim hadi birşey olursa diye ama degerim iyi demi güzel artmış
iyi ne demek süper artmış maşallah. benim artışım iki kat bile değildi 3 ayı doldurdum :) birde senin doğal daha ne olsun. çok dua etmişsin belli ki.Ayy inşallah in anki çok korkuyorum bu hafta önemli inşallah birşey olmadan geçiririm çok gerginim hadi birşey olursa diye ama degerim iyi demi güzel artmış
hm biz tedavi sürecince çok tüketmiştik vitamin olsun diye ... bundan sonra bizde dikkat edelim sonuç alana kadarSperm kalitesi için dna yi bozuyormus biz iki aydır yemiyoruz ve çok dikkat ettik herşeye yediğine ictigine
Haftaya tayfun bey yok 6 eylülde gideceğim çok korkuyorum inanirmisin bir hafta nasıl geçer hiç bilmiyorumCnm sen ne zaman gideceksin Dr a
Canim inşallah benimde öyle geçer içinde hep bir korku ama çok değişik duygular içerisindeyim hala inanamıyorum hamile oldugumaiyi ne demek süper artmış maşallah. benim artışım iki kat bile değildi 3 ayı doldurdum :) birde senin doğal daha ne olsun. çok dua etmişsin belli ki.
Erkekler yenersin canım öyle diyorlar dinlenmeyi dusuruyohm biz tedavi sürecince çok tüketmiştik vitamin olsun diye ... bundan sonra bizde dikkat edelim sonuç alana kadar
Cnm o korkular hepimizde var inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bende ayın 7 de gidecem ayın 6 dolmuş beklersiniz dediler bende 7 si olsun dedim o zamanHaftaya tayfun bey yok 6 eylülde gideceğim çok korkuyorum inanirmisin bir hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum
Bende de ramazan bayramına denk gelmişti nöbetçi Dr kontrolü yaptı hatta yumurta toplamayı da nöbetçi Dr yapmıştıCanım bilmiyorum benimde kafam karisik ilk muayene başkası yapar gelince yanı 6 eyluldede kendi devrlirsa bayram da açık demektir çünkü benim opu baslarsam tam bayrama denk geliyor ya baslar ortada kalıtım yada bilmiyorum yani
Tmm canım haberlesiriz senin adet tarihin ne zamanBen sorduğumda belli değil demişlerdi görüşürsen hastane ile bana da haber verir misin senden önce ben ararsam ben sana haber vereyim
etten olan hiçbir yemediniz değil mi eşim sucuk salam sosisi ve eti çok tüketiyor ona göre uygulayalım yapmışken tam yapalımErkekler yenersin canım öyle diyorlar dinlenmeyi dusuruyo
benim geçen ay gecikmem oldu vajinal mantar yada böbrekten kaynaklı olarak o yüzden günü tam bilemiyorum normalde 30 ağustos şimdi 1 eylül gösteryorTmm canım haberlesiriz senin adet tarihin ne zaman
Canim yemesin zaten onlar çok zararlı biraz dikkat etsin süt ve süt ürünleri bol bol tüketim canım esin keçi boynuzu özü icsin çok etkiliyoretten olan hiçbir yemediniz değil mi eşim sucuk salam sosisi ve eti çok tüketiyor ona göre uygulayalım yapmışken tam yapalım
keçi boynuzu pekmezi almıştı geçen sene duruyor onu içsin tedaviye kadar teşekkür ederim canımCanim yemesin zaten onlar çok zararlı biraz dikkat etsin süt ve süt ürünleri bol bol tüketim canım esin keçi boynuzu özü icsin çok etkiliyor
Ne demek canı hepimiz birbirimize destek oluyoruz inşallah hepimiz hamile kalırız müjdeli haberler veririzkeçi boynuzu pekmezi almıştı geçen sene duruyor onu içsin tedaviye kadar teşekkür ederim canım
Amin canım. Er ya da geç herkes mutlu sona ulaşacak sabır birazcık daha... Böyle güzel haberleri aldıkça buna inancım daha da artıyor :)Canim benim ya ağzından bal damlıyor çok iyi niyetlisin.Vallahi dün siteden çıkarken aklıma breakfast söylemişti bak diye yazmak geldi ama çıkmıştım siteden.İnan ki dün hep aklimdaydin siteye girmedigini tahmin ettim.İnşallah hersey istediğimiz gibi olur.Sen de yavrunu sağ salim kucağına al innnşallah..
Canım şimdi sana serum falan vererek tedbir alamıyrlar mı? Bağışıklığı kötü çıkanlara yapıorlar ya öyle bişe sordun mu onu da?Canim bizde de hasar yüksekti eşim iki aydır tedavi oluyo bu ay sonu test yapacak bende su an hamileyim inşallah sağlıklıdır canım dna yüksek diye korkuyorum acaba sağlıklimı diye