• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canım kesenin yanında yolk kesesi var dediyse doktor boş gebelik olmadığını gösterir. boş gebelikte kesenin içi boş olur içinde bebiş olmaz.boş gebelikte b hcg değeri katlanmaz az az artar ama sen korkma bhcg değerin iyi ve katlanmasıda iyi endişe etmene gerek yok :)
Ayy inşallah in anki çok korkuyorum bu hafta önemli inşallah birşey olmadan geçiririm çok gerginim hadi birşey olursa diye ama degerim iyi demi güzel artmış

Canım bilmiyorum benimde kafam karisik ilk muayene başkası yapar gelince yanı 6 eyluldede kendi devrlirsa bayram da açık demektir çünkü benim opu baslarsam tam bayrama denk geliyor ya baslar ortada kalıtım yada bilmiyorum yani
Ben sorduğumda belli değil demişlerdi görüşürsen hastane ile bana da haber verir misin senden önce ben ararsam ben sana haber vereyim

Ayy inşallah in anki çok korkuyorum bu hafta önemli inşallah birşey olmadan geçiririm çok gerginim hadi birşey olursa diye ama degerim iyi demi güzel artmış
iyi ne demek süper artmış maşallah. benim artışım iki kat bile değildi 3 ayı doldurdum :) birde senin doğal daha ne olsun. çok dua etmişsin belli ki.

iyi ne demek süper artmış maşallah. benim artışım iki kat bile değildi 3 ayı doldurdum :) birde senin doğal daha ne olsun. çok dua etmişsin belli ki.
Canim inşallah benimde öyle geçer içinde hep bir korku ama çok değişik duygular içerisindeyim hala inanamıyorum hamile olduguma

Canım bilmiyorum benimde kafam karisik ilk muayene başkası yapar gelince yanı 6 eyluldede kendi devrlirsa bayram da açık demektir çünkü benim opu baslarsam tam bayrama denk geliyor ya baslar ortada kalıtım yada bilmiyorum yani
Bende de ramazan bayramına denk gelmişti nöbetçi Dr kontrolü yaptı hatta yumurta toplamayı da nöbetçi Dr yapmıştı

Canim benim ya ağzından bal damlıyor çok iyi niyetlisin.Vallahi dün siteden çıkarken aklıma breakfast söylemişti bak diye yazmak geldi ama çıkmıştım siteden.İnan ki dün hep aklimdaydin siteye girmedigini tahmin ettim.İnşallah hersey istediğimiz gibi olur.Sen de yavrunu sağ salim kucağına al innnşallah..
Amin canım. Er ya da geç herkes mutlu sona ulaşacak sabır birazcık daha... Böyle güzel haberleri aldıkça buna inancım daha da artıyor :)

Canim bizde de hasar yüksekti eşim iki aydır tedavi oluyo bu ay sonu test yapacak bende su an hamileyim inşallah sağlıklıdır canım dna yüksek diye korkuyorum acaba sağlıklimı diye
Canım şimdi sana serum falan vererek tedbir alamıyrlar mı? Bağışıklığı kötü çıkanlara yapıorlar ya öyle bişe sordun mu onu da?

Back