• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar sperm kalitesi ve dna hasarı için hangi ilaçları ve besinleri kullanmalıyız bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim doktora gidecek ama sizin tecrübeleriniz de çok önemli benim için

Dr Sperm kalitesi düşük demişti dna hasar testi yaptırın dedi bizimki sebepsizdi sadece 3 yumurta döllenince Sperm kalitesi düşük dedi ilaçla düzelecek birşey galiba ilaç tedavisiyle normal olur inşallah
Canim bizde de hasar yüksekti eşim iki aydır tedavi oluyo bu ay sonu test yapacak bende su an hamileyim inşallah sağlıklıdır canım dna yüksek diye korkuyorum acaba sağlıklimı diye

canım bebek doğru yere tutunamamış. rahimden atılırken tutunmuş bu gibi nedenden olur dış gebelik tedavide. benim etrafımda çok kişi var dış gebelikten sonra hiç tekrarlayan dış gebeliği olana rastlamadım sonrakiler normal oldu hep. sen canını sıkma bak hamile kalabiliyorsun onu düşün. bir şlanssızlık olmuş. bir sonrakinde düzelir umudunu kaybetme.
Çok teşekkürler İnşallah cnm benimde umudum çok fazla ilaçla düşürüldüğünü için 3 ay korunmamız lazım bu arada eşim de tedavi olur sonra kendiliğinden olur inşallah

Kızlar sperm kalitesi ve dna hasarı için hangi ilaçları ve besinleri kullanmalıyız bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim doktora gidecek ama sizin tecrübeleriniz de çok önemli benim için
Canim ben sana söyleyeyim doktorun verdiği ilaçlar c vitamini e vitamini selenyum Quenzim q10 bide galiba largine bizde keçi boynuzu özü içtik öbür doktoru iç dedi bide bol protein ama et yemeyin diyorlar başkentteki cevahir hoca bize bu ilaçları kullan 3 ay sonra test yaptırın dedi

Sizin bi çocuk olduğu için rapor çıkmaz. O yüzden ödedikleri rakamları söyleyenler raporlu olup olmadıklarını da söylesinler. Bir de ilaç ücreti çok değişior. Kiminde düşük dozlarla olurlen kimisi bir diğerinn 4 katı ilaç kullanıor. Benim ilk ilaçlarım için aşılama raporu vardı aşılama yapılacakken yumurta fazla olduğundan tüp bebeğe mecburen çevrildi benimki. Bu duruma rescue ivf diyorlar. Böyle bi durum olunca hastane de indirim uyguluyor. Yani tüp bebek devlet desteği kadar indirim almış olduk raporlu yapmış sayıldık. 4 bin civarı tuttu benim. Yine 300 lira da dondurma ödedik kalan embriyolar için o da dahil buna. Kredi kartına taksit de yapıorlar opu ve transfer bedellerini.
Ben esra hanımı veya tayfun beyi öneriorum. Tüm doktkrları mutlaka çok iyidir ama kendi doktorum esra hanımdı çok memnun kaldık ilk denemde tuttu. Hem de tek embriyo transferiyle. Yaşınız 34 ğstüyse çift embriyo transfer ediyorlar. Tayfun beyi de hem çevremden çok duydum başarılarını hem de gebelik takibi için 19. Haftaya kadar ona gittim. Ani doğumlara gelmiyor diye değiştirdim dhaa sonra. Gittiğim sürece çok memnun kaldım. Doğuma gelecek olsaydı kesin olarak hala ona gidiyor olurdum.

Son olarak başarı oranı bilemiorum. Sonuçta rakamsal bi oranın somuta uyarlandığında çok bir anlamı olmuyor. Kişiden kişiye değişen bir durum olduğu için genel başarı oranına bakmayın. Kolay vakalarda herkes aynı şeyi uyguluyor ama ufak belirtilerden bir şeyleri yakalayıp sorunu çözme oranının başkentte çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bir de özel klinikler çok umut tacirliği yapıor. Çünkü doktorlar şahsi kazanç elde ediyorlar her işlemden... Başkent kesinlikle gerçekten hasta hakları konusunda da doktorların etik davranışları konusunda da adanada tek.
breakfast şimdi kimde devam ediyorsun? bende araştırdım araştırdıkça şuna karar kıldım ben normal doğum istiyorum ama epizyotomi istemiyorum anestezide almak istemiyorum. ve epizyotomi uygulamayan doktor adanada yok. istanbul ve ankarada buldum. derken suda doğum yırtılmayı ve ağrıyo azaltıyormuş filan şimdi çok karışığım. eşim yurtdışına gidelim diyor. yurt dışında zaten hastaların%20 sine epizyotomi uygulanıyormuş. her geçen gün yeni bir konu gündeme geliyor hamilelikte :)

Canim ben sana söyleyeyim doktorun verdiği ilaçlar c vitamini e vitamini selenyum Quenzim q10 bide galiba largine bizde keçi boynuzu özü içtik öbür doktoru iç dedi bide bol protein ama et yemeyin diyorlar başkentteki cevahir hoca bize bu ilaçları kullan 3 ay sonra test yaptırın dedi
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın cnm Allah bu sevinci yaşattıysa inanıyorum tamamını da yaşatacak biz de bu ilaçlara hemen başlayalım dna hasar sonucu 1 ay sonra çıkar en azından bir sorun varsa tedaviye başlamış oluruz

Canım eti tüp bebek tedavisi için mi dedi yoksa sizin durum için mi ben bir yerde okumuştum kırmızı et tüketimi azaltılmalı diye tüp bebek tedavisi için onun gibi bir şey miydi

Allah inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin cnm Allah yavrunu korusun sağlıkla kucağına al insallah

İyi geçti cnm çok şükür maşallah keselerimizi gördük herşey yolundaymis iki hafta sonra ya randevu aldik cnm
maşallah canım cinsiyet hakkında birşey söylediler mi. transfer ederken kendileri biliyor diyorlar

Kızlar ben 29 ağustosta adet olacağım 5 gün için bu ayda boşu boşuna geçecek bu doktorun bir yardımcısı yokmu o yokken ilk muayneyi yapıp gelince devralacak Hazirandan beri bekliyorum hep bir aksilik oluyor hayırlısı büyümüş diyorum ama bir yandanda sabrim tukeniyor bilgisi olan varsa kızlar yardımcı olun lutfen
kendi yoksa başka doktor ilk muayneni yapar canım .. birde bayramda kapalı mı hastane beni de bayram etkilicek ekimde de uçak ile ankaraya gidiş dönüş yapacam ilacı uçağa almazlarsa diye ekim de de olmayacak :(

Canım bilmiyorum benimde kafam karisik ilk muayene başkası yapar gelince yanı 6 eyluldede kendi devrlirsa bayram da açık demektir çünkü benim opu baslarsam tam bayrama denk geliyor ya baslar ortada kalıtım yada bilmiyorum yani

Ben arada hala uzanıorum karnımı açıorum hareketleri dışardan görünüyor. Gerçekten hamileyim diyorum... Doğunca bile rüya mı bu dicez sanırım :) bir de şu var ben hamile kaldıktan sonra bi sıkıntı olsa bile neyse en azından hamile kalabildim yeniden kalabileceğimi biliyorum artkk diyordum. Çünkü benim de öyle aşılama, klomen, folikül takibi o kadar uğraştık 3 yıl hamile kalamamıştım... Bundan sonra ne olursa olsun sen de daha umutlu olacaksın
Inşallah canım benim aynı şeyi ben eşime söyledim ya en azından hamile kalabiliyormusum çok şükür bir soryn kalmamış inanirmisin lavaboya gitmeye korkuyorum adet olacakmış gibi hissediyorum bide sana birşey sorabilir miyim boş gebelik nasıl oluyo internete bakıyorum okudukça korkuyorum acaba benimkide oyle mi diyorum

Canım eti tüp bebek tedavisi için mi dedi yoksa sizin durum için mi ben bir yerde okumuştum kırmızı et tüketimi azaltılmalı diye tüp bebek tedavisi için onun gibi bir şey miydi
Sperm kalitesi için dna yi bozuyormus biz iki aydır yemiyoruz ve çok dikkat ettik herşeye yediğine ictigine

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın cnm Allah bu sevinci yaşattıysa inanıyorum tamamını da yaşatacak biz de bu ilaçlara hemen başlayalım dna hasar sonucu 1 ay sonra çıkar en azından bir sorun varsa tedaviye başlamış oluruz
Canim düzende 15 günde sonuçlar çıkmıştı

Inşallah canım benim aynı şeyi ben eşime söyledim ya en azından hamile kalabiliyormusum çok şükür bir soryn kalmamış inanirmisin lavaboya gitmeye korkuyorum adet olacakmış gibi hissediyorum bide sana birşey sorabilir miyim boş gebelik nasıl oluyo internete bakıyorum okudukça korkuyorum acaba benimkide oyle mi diyorum
canım kesenin yanında yolk kesesi var dediyse doktor boş gebelik olmadığını gösterir. boş gebelikte kesenin içi boş olur içinde bebiş olmaz.boş gebelikte b hcg değeri katlanmaz az az artar ama sen korkma bhcg değerin iyi ve katlanmasıda iyi endişe etmene gerek yok :)

Back