Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

periferik kan istediler benden bide kromozom testi normal çıktı sonuçlar.Protokolü hiç bilmiyorum gonal f 150 başladık 6 yumurta vardı ama 3 tanesi önden gidiyordu 125 e düşürdük sonra.Doktorum yumurtaların cok hızlı gelişiyor dedi 11 gün toplama oldu işte.Döllenme oldu ama 3. güne zor gitti bölünme olmuyo sağlıklı.

Canim bizde de bölünme oldu ama ilerlemiyo 3.güne kadar gidiyo sonra suruyo eşim dna hasarı yaptırdı oda yüksek çıktı şimdi tedavi oluyo sonuçları duzelince başlayacağız inşallah bide bize mikroçip yapacak

Bende o testi yaptırmıştım sorun çıkmadı yapılma amacı farklıydı tabi bende... önce kıs protokol uygunlandı bana döllenme ve ilerleme sıkıntısı oldu uzun protokol uygulandı aynı sıkıntı yşandı her iki tedavide 12 olgun yumurta toplandı kalite düşük iki tedaviden 7 embriyo oldu ama kaliteleri kötü .. adetin 5.günü başladıysan kısa 21.günü başlarsan uzun protokol oluyor canım

atı
bizim adetin 2. günü başlıyo tedavi belki hastaneden hastaneye değişebilir.

aaa ilk defa duydum dna hasarı.Ben tedavi sonrası doktoruma sordum sorun neyden kaynaklı diye bana sperm genel anlamda iyi sorun yok yumurta kalitesiyle ilgili problem var dedi biz bu testi kendimiz yaptırabilirmiyiz acaba ?

aaa ilk defa duydum dna hasarı.Ben tedavi sonrası doktoruma sordum sorun neyden kaynaklı diye bana sperm genel anlamda iyi sorun yok yumurta kalitesiyle ilgili problem var dedi biz bu testi kendimiz yaptırabilirmiyiz acaba ?
ben kendim yaptırmıştım. bir sorun çıkmadı. ama para verip yaptırmıştım test laboratuvarında. birlabdı galiba adı.

çok soru sordum :) peki doktor anlamazmı böyle bişey olduğunu bize sperm testiniz normal dedi ben böyle bişeyi ilk defa duydum bir problem olması gerekirmi bu testi yaptırmak için.
Yok cnm ne yazıkki anlaşılmıyor benim esimde sorun yoktu iki dusuk yapınca ben de önlem amaçlı istemişti cnm zaten eşimin testide iyi cikmisti

Yok cnm ne yazıkki anlaşılmıyor benim esimde sorun yoktu iki dusuk yapınca ben de önlem amaçlı istemişti cnm zaten eşimin testide iyi cikmisti
Anladım canım bizde yaptıralım o zaman bayramda tedaviye başlamayı düşünüyoduk en azından soru işareti kalmaz aklımızda ona göre tedavi oluruz.

Düzen laboratuar da yaptirabilirsin sadece neden diyorlar sende tup bebek tutmadı araştırmak için diyosun biz 300 verdik canım eşinin mirfolojisi kötüyse çoğunlukla cikiyor

Anladım canım bizde yaptıralım o zaman bayramda tedaviye başlamayı düşünüyoduk en azından soru işareti kalmaz aklımızda ona göre tedavi oluruz.
Canim sonuç 15 günde cikiyo şimdi yaptirirsan tedavi ne yetişir önlem amaçlı yaptırın bide sen bağışıklık sistemine baktirdinmi ben bide rosrbady y aptirmistik ona da baktir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…