- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.521
Ona sadece acıbadem bakiyo th1 th2 ona baktiracagim diyosun bu rahim bebeği kabul ediyor mu diye bakiliyo eğer düşükse sorun yok ama yüksekse O zaman transferden önce serum veriyorlar bebek tutulsun diyeyok baktırmadık .ona nasıl bakılıyor.
Merhaba canımOna sadece acıbadem bakiyo th1 th2 ona baktiracagim diyosun bu rahim bebeği kabul ediyor mu diye bakiliyo eğer düşükse sorun yok ama yüksekse O zaman transferden önce serum veriyorlar bebek tutulsun diye
Dr istiyor cnm sen gidip acibademde yaptiriyorsunMerhaba canım
Okuyunca bende merak ettim doktor mu istedi senden yoksa direk gidip yaptırdin mi ?
Hmm anladim canım bülent bey isterse benden bende yaptırırım.birde kızlar çok heyecanlıyım doktor bana yumurtalar için iğne verecek ya yumurtalarin büyümeme imkanı var mi ?? Hani böyle kimi kaliteli diyor kimi kalitesiz yumurta oluyor diyor ya kafam karıştı iğneyle beraber hiç bitkisel bişey yaptınız mi yumurtalar kaliteli olsun diyeDr istiyor cnm sen gidip acibademde yaptiriyorsun
Cnm inss hepsi buyurler yumilerinin merak etme ama kalitesi ancak döllenme aşamasında belli oluyor cnm ben ilaçlarla aynı anda hiç kullanmadim cnm Allah korusun ters teper diye ama tedaviden önce bal polen arı sütü karışımı kullanmıştım inş hakkında hayırlısı olsun cnmHmm anladim canım bülent bey isterse benden bende yaptırırım.birde kızlar çok heyecanlıyım doktor bana yumurtalar için iğne verecek ya yumurtalarin büyümeme imkanı var mi ?? Hani böyle kimi kaliteli diyor kimi kalitesiz yumurta oluyor diyor ya kafam karıştı iğneyle beraber hiç bitkisel bişey yaptınız mi yumurtalar kaliteli olsun diye
Bal poleni iğnelere başlamadan önce mi kullandın canm?Bizim tedavimiz de tahminen Eylül sonunda başlar şimdiden yapmam gereken bişey var mı? İmom omega ya başlamak için dru arasam mi?Cnm inss hepsi buyurler yumilerinin merak etme ama kalitesi ancak döllenme aşamasında belli oluyor cnm ben ilaçlarla aynı anda hiç kullanmadim cnm Allah korusun ters teper diye ama tedaviden önce bal polen arı sütü karışımı kullanmıştım inş hakkında hayırlısı olsun cnm
Evet cnm iki uç ay önce başladim bide bence mutlaka Qenzim de almani öneririm cnm yumi kalitesinde etkili bence inş hakkında hayırlısı olsun cnmBal poleni iğnelere başlamadan önce mi kullandın canm?Bizim tedavimiz de tahminen Eylül sonunda başlar şimdiden yapmam gereken bişey var mı? İmom omega ya başlamak için dru arasam mi?
Canim ben bal tarçın çörek otu yaptım iğneyi yaptığım günden bitinceye kadar yaptım ve 17 yumurta toplandı yani bende ise yaradıHmm anladim canım bülent bey isterse benden bende yaptırırım.birde kızlar çok heyecanlıyım doktor bana yumurtalar için iğne verecek ya yumurtalarin büyümeme imkanı var mi ?? Hani böyle kimi kaliteli diyor kimi kalitesiz yumurta oluyor diyor ya kafam karıştı iğneyle beraber hiç bitkisel bişey yaptınız mi yumurtalar kaliteli olsun diye
Ozaman ben şimdi bal polen karısımına başlayım günde nekadar tükettin canm?Geçen sefer yumurta az oluştu bende inş bu defa hayirlisiyla fazla olsun.qenzim ilaç mı dra mi sormam gerekiyor canm?Evet cnm iki uç ay önce başladim bide bence mutlaka Qenzim de almani öneririm cnm yumi kalitesinde etkili bence inş hakkında hayırlısı olsun cnm
gunaydinOzaman ben şimdi bal polen karısımına başlayım günde nekadar tükettin canm?Geçen sefer yumurta az oluştu bende inş bu defa hayirlisiyla fazla olsun.qenzim ilaç mı dra mi sormam gerekiyor canm?
Canim günaydın doktor istedi benim iki tup bebek tutmadı O yuzden yaptiralim dedi sende direk gidip yaptirabilirsin sorun olmuyoMerhaba canım
Okuyunca bende merak ettim doktor mu istedi senden yoksa direk gidip yaptırdin mi ?
Gunaydin canım ben yazdan beri kullanıyorum akşam yemekten sonra 1 tane inşallah ise yarargunaydin
Cnm sabahları metal kaşık olmayan bir kaşıkla bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorsun yarım saat en az sonra hiç birşey yiyip içme cnm bence Dr sormana gerek yok çünkü vitamin gibi bisey yinede sen bilirsin kafan rahat edecekse sor cnm onunda 100 mg dan günde bir kere tuketebilirsin hatta bildiğim kadarıyla G gulsahhh01 kullanıyor qenzimden gelince yazar birazdan oda
İnss cnm yarasin şifa olsunGunaydin canım ben yazdan beri kullanıyorum akşam yemekten sonra 1 tane inşallah ise yarar
Cok teşekkür ederim canım benimİnss cnm yarasin şifa olsun
Teşekkür ediyorum canım Rabbin kısa sürede sana ve tum isteyen arkadaşla ra nasip etsin inşallahrosebady canim gozun aydin masallah gelmis mucizen .. Uzun suredir yoktum memleketteydim bi bakayim dedim guzel haberini gordum .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sana ve Y yenibidunya ya .. Hadi sıra bize geldi insallah ...
Kacirdik sanırım gittin mi canım nasıl gecti@keyrarosebady kızlar başkentte gebelik, doğum ve doğum sonrası bakım eğitimi başlıyor bugün. Dün tesadüfen denk geldim. Gece aklıma gelmemiş yazmak. Katılmak isterseniz 15.00-15.30 gibi başlayacak sanırım. 15.00 15.30 dediler ama yarım saat sürmüordur sanırm. Kadın doğuma telefon açıp yine de tam bilgi alabilirsiniz benim labda da işim olduğundan zaten erken gideceğim. Poliklinik binasında 7. Katta. Dr seda hanım verecekmiş eğitimi. Özellikle ilk ders yeni hamilelere daha uygun sanırm. 3 hafta sürecek. Kayıt falan almadılar gerek yok dediler. Müsait olanlar gelsin :)
Cnm kist mi oluştu acaba bitkisel birşeyler icsen soğan suyu gibi inss hemen gelir gelmeyince de insan çok kötü oluyorKızlar günaydın ya ben 6-7 gundur adet olamıyorum karnım çok agiriyor ama hiçbirşey yok ya tup bebekten desem o biteli 4 ay oluyo iltihap yok dedi doktor hamilelik olacağını düşünmüyorum ya ne olacak benim halim
Kızlar günaydın ya ben 6-7 gundur adet olamıyorum karnım çok agiriyor ama hiçbirşey yok ya tup bebekten desem o biteli 4 ay oluyo iltihap yok dedi doktor hamilelik olacağını düşünmüyorum ya ne olacak benim halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?