• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar günaydın ya ben 6-7 gundur adet olamıyorum karnım çok agiriyor ama hiçbirşey yok ya tup bebekten desem o biteli 4 ay oluyo iltihap yok dedi doktor hamilelik olacağını düşünmüyorum ya ne olacak benim halim
folik asit ve hayıt tohumu kullan hemen adet olursun. ben işteki arkadaşıma önerdim hemen oldu

cnm ya geçmiş olsun gecikme oluyormuydu daha öncede stresten felanda olur sanırım yinede bir ikigün daha bekle tahlil yap belki birşey vardır???inşallah tabi
Canim tup bebek tedavisinden sonra zaten şaştı geçen ay tam günümde oldum hatta erken oldu şimdi de bu kadar gecikti anlamadım neden olmadığını ve sadece karnım agiriyor

Günaydın canm teşekkür ederim ben de Qenzim alip kullanayım o zaman.İmom omega için de dru arayıp sorsam mi şimdiden mi başlamak gerekiyor diye?Qenzim eczaneden reçetesiz mi alacağız? Hiç bilgim yok çok sordum k.bakma canm.:))
gunaydin
Cnm sabahları metal kaşık olmayan bir kaşıkla bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorsun yarım saat en az sonra hiç birşey yiyip içme cnm bence Dr sormana gerek yok çünkü vitamin gibi bisey yinede sen bilirsin kafan rahat edecekse sor cnm onunda 100 mg dan günde bir kere tuketebilirsin hatta bildiğim kadarıyla G gulsahhh01 kullanıyor qenzimden gelince yazar birazdan oda

Günaydın canm teşekkür ederim ben de Qenzim alip kullanayım o zaman.İmom omega için de dru arayıp sorsam mi şimdiden mi başlamak gerekiyor diye?Qenzim eczaneden reçetesiz mi alacağız? Hiç bilgim yok çok sordum k.bakma canm.:))
Cnm zaten anca fayda eder kullanacagin ilaçlar bence hemen baskamalisin eczaneden direk alınıyor cnm ama 100 mg olacak onu söyle cnm çünkü farklı mg olanlar var inss yediklerin ictiklerin şifa olsun cnm

Canım ben esra hanıma ilk randevuya gittiğim gün vermişti imomu. Tedaviye de 3 ay sonra başlamıştık arada operasyon geçirdim falan... Zaten hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyor. Bebek isteyenlerin aslında hiç ara vermeden kullannası gerekiyor o yüzden. Hamileliğin 9. Haftasına kadar da tayfun bey artık bırak diyene kadar içtim.

Canim tup bebek tedavisinden sonra zaten şaştı geçen ay tam günümde oldum hatta erken oldu şimdi de bu kadar gecikti anlamadım neden olmadığını ve sadece karnım agiriyor
Canım önce bi kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım. Daha sonra da tarlusal tarzında bi adet söktürücü kullan sonuca göre. Bitkilerle bekleyip zamanını şaşacağına tedavine göre söktürücü kullanmak daha mantıklı. Doktkr da bunu tavsiye ediyor zaten. Bana esra hanım operasyonu adet sonrasında yapacaktı mesela ama benim hep aralıklı oluyordu 40-50 gün aralarla... Bi tarih verdi o tarihe kadar kendiliğinden olmazsa sonraki gün farlutal veya tarlusal alıp başla dedi. Tam hatırlayamadım bunlardan biri artkk üretilmiormuş. Kendiliğinden olunca kullanmamıştım. Yine aynı şekilde 100lük progestan da adet düzenlemesi için başka bi doktor folikül takibi yaparken kullanıordum. İçinde 30 tane var günde 3 taneden 10 gün içilior bittikten sonra max 1 hafta içinde regl oluosun. Genelde benim 2 gün sonra olurdu.

Bir de size pgt yapılacak mı? Dna hasarı tam olarak ne anlama geliyor?

Kacirdik sanırım gittin mi canım nasıl gecti
Evet canım gittim. Gelecek hafta 2. Ders var. Yine 3-3 buçuk gibi başlayacak. 1 veya 1 buçuk saat sürecek. Fizik tedavi uzmanı iiznliymiş o eksikti. Dietisyen ve kadın doğumcu slayt ile sunum yaptı. Çoğu artık benim atlattığım dönemlerle ilgiliydi. Bildiğim şeylerdi hep ama gebelik şekeri çıktığı için dietisyenin anlattıkları iyiydi. Kurs yenideb başa döneceği için 3 hafta bittikteb sonra ilk derse yeniden girebilirsin :)

Canım önce bi kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım. Daha sonra da tarlusal tarzında bi adet söktürücü kullan sonuca göre. Bitkilerle bekleyip zamanını şaşacağına tedavine göre söktürücü kullanmak daha mantıklı. Doktkr da bunu tavsiye ediyor zaten. Bana esra hanım operasyonu adet sonrasında yapacaktı mesela ama benim hep aralıklı oluyordu 40-50 gün aralarla... Bi tarih verdi o tarihe kadar kendiliğinden olmazsa sonraki gün farlutal veya tarlusal alıp başla dedi. Tam hatırlayamadım bunlardan biri artkk üretilmiormuş. Kendiliğinden olunca kullanmamıştım. Yine aynı şekilde 100lük progestan da adet düzenlemesi için başka bi doktor folikül takibi yaparken kullanıordum. İçinde 30 tane var günde 3 taneden 10 gün içilior bittikten sonra max 1 hafta içinde regl oluosun. Genelde benim 2 gün sonra olurdu.

Canim inşallah birşeye gerek kalmaz hemen olurum sperm dna hasarı sperm yumurtayı dolluyo ama embriyo ilerlemiyo mesela geçen tedavide 8 tane kaldı o bile 5.güne sadece 1 tane kaldı şimdi vitamin iciyo inşallah düzelir bu durum canım sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyo yolun yarısına gelmissin

Bua

Pgt yapılmayacak canım bize mikroçip yapılacak doktorum tayfun bey ile öyle konuşmuştuk yine uzun protokol olacak bu üçüncü olduğu için iki embriyo ve pihtilasma için iğne verilecek

Bua

Pgt yapılmayacak canım bize mikroçip yapılacak doktorum tayfun bey ile öyle konuşmuştuk yine uzun protokol olacak bu üçüncü olduğu için iki embriyo ve pihtilasma için iğne verilecek
Sağol canım iyiyim ben çok şükür yarıyı çoktan geçtim hatta. Sezaryene karar verirsek eğer 10 hafta kaldı. Tayfun beyden randevu alamadım ben bu sefer. İki kontroldür ebru tarıma gitmiştik. Normalde bi sonraki randevuyu kontrol günümde alıorduk sorun olmuordu. İhmal ettik geç kaldık biraz eylüld veriolar veya gelip uzun süre beklerseniz burda aradan alırız dediler. Eşimin işi o kadsr beklemesine müsait değil. Hiçbir randevuyu da kaçırmak istemior. Medline a gitmeye karar verdik ora da kalabalık oluormuş ama sorun yaşamayız inşallah. Normlade başkentin dakikliğinden çok memnunduk.

canım ne mucizeler oluyor. Erken menopoza girmiş bi arkadaşımız hamile kalmış haberini aldık... Senin kendi kendine hamile kalman da imkansız değil. Pgt gerekiyorsa sıkıntı olur ama diye düşündüm o yüzden sordum. İnşallah düzelecek değerler. İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım bi kadın daha vardı orda 40 yaşına yakındı. Bir sürü ameliyat olmuş 2 sene sürmüş tedavisi. Onun doktoru da tayfun beymiş kışladayken. Adam azmetti başardık dedi. Zor ama imkansız değil yılmayacaksan başlayalım demiş. :)

Evet canım gittim. Gelecek hafta 2. Ders var. Yine 3-3 buçuk gibi başlayacak. 1 veya 1 buçuk saat sürecek. Fizik tedavi uzmanı iiznliymiş o eksikti. Dietisyen ve kadın doğumcu slayt ile sunum yaptı. Çoğu artık benim atlattığım dönemlerle ilgiliydi. Bildiğim şeylerdi hep ama gebelik şekeri çıktığı için dietisyenin anlattıkları iyiydi. Kurs yenideb başa döneceği için 3 hafta bittikteb sonra ilk derse yeniden girebilirsin :)
Çarşamba günleri mi oluyor canım hep. Bir de nasıl irtibat kurmaliyim. Kislayi arayıp kursa mi katilmak istiyorum dicem . Aynı bina da mo verdiler heveslendim şimdi ama eşim çalışıyor o saatler söyliyim birakabilirse ben de gidiym.

Cnm inss hepsi buyurler yumilerinin merak etme ama kalitesi ancak döllenme aşamasında belli oluyor cnm ben ilaçlarla aynı anda hiç kullanmadim cnm Allah korusun ters teper diye ama tedaviden önce bal polen arı sütü karışımı kullanmıştım inş hakkında hayırlısı olsun cnm
Sagol canım benim.insallah darısı bana olur cok korkuyorum buyumezseler flaan diye ama rabbim.emeklerimizi boşa çıkarmasin

Sağol canım iyiyim ben çok şükür yarıyı çoktan geçtim hatta. Sezaryene karar verirsek eğer 10 hafta kaldı. Tayfun beyden randevu alamadım ben bu sefer. İki kontroldür ebru tarıma gitmiştik. Normalde bi sonraki randevuyu kontrol günümde alıorduk sorun olmuordu. İhmal ettik geç kaldık biraz eylüld veriolar veya gelip uzun süre beklerseniz burda aradan alırız dediler. Eşimin işi o kadsr beklemesine müsait değil. Hiçbir randevuyu da kaçırmak istemior. Medline a gitmeye karar verdik ora da kalabalık oluormuş ama sorun yaşamayız inşallah. Normlade başkentin dakikliğinden çok memnunduk.

canım ne mucizeler oluyor. Erken menopoza girmiş bi arkadaşımız hamile kalmış haberini aldık... Senin kendi kendine hamile kalman da imkansız değil. Pgt gerekiyorsa sıkıntı olur ama diye düşündüm o yüzden sordum. İnşallah düzelecek değerler. İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım bi kadın daha vardı orda 40 yaşına yakındı. Bir sürü ameliyat olmuş 2 sene sürmüş tedavisi. Onun doktoru da tayfun beymiş kışladayken. Adam azmetti başardık dedi. Zor ama imkansız değil yılmayacaksan başlayalım demiş. :)
Canim bizde çok zor inşallah hamileyimdir çok istiyorum ya sana nasıl teşekkür edeyim bilmiyorum çok pozitifsin ben bir okadar negatif ben tayfun beye cok güveniyorum yani bana cok destek oluyo sen karar verebildinmi dogumuna insallah allah bir avazda kurtarir bebegini saglikli alirsin kucagina hazirliklarin nasil gidiyo bitmesi yakindir galiba

Sagol canım benim.insallah darısı bana olur cok korkuyorum buyumezseler flaan diye ama rabbim.emeklerimizi boşa çıkarmasin
Canim olumsuzu çağırma inşallah yumoslarin büyüyecek dollenecek ve sağlıklı embriyolarin oluşacak annelerine sımsıkı tutunacaklar inşallah öyle dua ediyoruz

Back