- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.081
Evet canm öyleymis sağolasın tatlım :*)Gonalf yi 4 gun vuruluyosun canim suyla karıştırıyor sun ya ikisi 600 yapiyo hergün 150 doz vuruluyosun canim
Cnm inş Allah emeklerinin mukafaatini versin inşallahAllah razi olsun canım çok sağol. Sabah aradım hemşireyi dogruymus. İlacı dibinde görünce yetmeyecek diye korktum. Bu iğneler beni çok korkutuyor göbek yapilamiuorum 10tane yapıldı ama hergün eşimi 15 20 dk ugrastirip sonunda ağlayan aglaya yaptiriyodum. Dün yine yaptiramadim kola geçtik. Diğer ignelere de baslaynca daha kötü oldum. Ama save sol koluma birer tanesini kalmaya da menogon u yaptırıyor um. Hemsitlreye söyledim tedavi boyunca artık göbek yapmiycam diye bişey olmaz dedi.
amin cnm inss yüreğine sağlıkMaşallah inşallah bol kalite li yumilerin olur kaliteli embriyo ve sağlıklı bi gebelik mujdesii bekliyor uz inşallah senden canm
Canım Dr kim bende orada yaptıracağım galibaAllah razi olsun canım çok sağol. Sabah aradım hemşireyi dogruymus. İlacı dibinde görünce yetmeyecek diye korktum. Bu iğneler beni çok korkutuyor göbek yapilamiuorum 10tane yapıldı ama hergün eşimi 15 20 dk ugrastirip sonunda ağlayan aglaya yaptiriyodum. Dün yine yaptiramadim kola geçtik. Diğer ignelere de baslaynca daha kötü oldum. Ama save sol koluma birer tanesini kalmaya da menogon u yaptırıyor um. Hemsitlreye söyledim tedavi boyunca artık göbek yapmiycam diye bişey olmaz dedi.
Diğer topik de de yazdım canım pınar hanim doktorum bi arkadas tavsiyesi ile gittim ve cok memnunum :)Canım Dr kim bende orada yaptıracağım galiba
Tesekkur ederim canım benim bende hem Bülent hem tayfun beyle görüştüm karar veremedimDiğer topik de de yazdım canım pınar hanim doktorum bi arkadas tavsiyesi ile gittim ve cok memnunum :)
Onları bilmiyorum canm Bülent beyi sadece görmüştüm ama konuşmadık hiç. Hakkında hayırlısı olsun. Kendini hangidinde rahat hissedersrn onu tercih et. Rahat olmak ve doktoruna guvenmrk bu süreçte çok önemli cunkuTesekkur ederim canım benim bende hem Bülent hem tayfun beyle görüştüm karar veremedim
Evt haklisin canım hakkımızda hayirlisiOnları bilmiyorum canm Bülent beyi sadece görmüştüm ama konuşmadık hiç. Hakkında hayırlısı olsun. Kendini hangidinde rahat hissedersrn onu tercih et. Rahat olmak ve doktoruna guvenmrk bu süreçte çok önemli cunku
Bence tayfun beyTesekkur ederim canım benim bende hem Bülent hem tayfun beyle görüştüm karar veremedim
Bencede tayfun bey.Bence tayfun bey
Benim yarın kontrolum var cnmPazartesi knt olan varmı kızlar
Gunaydin canim nasilsin bugün kontrol vardı insallah hersey yolunda giderGünaydın arkadaşlar
amin cnm inşallahGunaydin canim nasilsin bugün kontrol vardı insallah hersey yolunda gider
Aa doğru bugün tayfun beyin ameliyat günü insallah hersey yolunda gideramin cnm inşallah
Günaydın cnm evet şuan seyhandayim Dr bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?