Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm bende tup bebeğe yeni başladım pazartesi knt var yumurtalar olgunlaşma var ise salı yada çarşamba yumoslar toplanacak ne zaman transfer gerçekleşir bilmiyorum ama gerginim kizlar

Kizlar bir sey dicem ben tam transfer esnasindayken doktor bana sen keyramisin dedi. O an duami edeyim bebisemi konsantre olayim bi yandan utandim aha yakalandim yaramaz cocuk gibi hissettim. Karmakarisik oldum. Doktorlarimiz yazilarimizi goruyor haberiniz olsun. Bir yandanda boyle haberdar olmasi hosuma gitti. Cok seviyorum ben doktorumu yaaa.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bu gün yeni iğneler e başladım üç tane iğne var artık hergün. Gobekten çok zorlanıyorum . Çok acıyor bu gün iki kol bi kalmadan yaptırdım. Şimdi size bi sorun olcak hemşire 450 lik gonalef yazdı bi kutuda bi toz bi ditinga su var karıştırıp 150 ml yap dedi bi kutu 4 gün gidecek dedi. Şimdi benim anlamadığım 450 lik 150 den üç günde biter hemşire neden dört gün dedi kafam karıştı. İnşallah yanlış bişey yoktur. Sabah arıycam hastaneyi ama aranızda 150 ml kullanan vardır muhakkak 4 günde mi bitti Sizinkiler 3 günde mi. İlaç da yokmuş eczaneden pazartesi izmirden gelicek ikinci kutu

450 su 150 toz toplam 600 oluyor cnm hemsire dovru soylemis.

Gonalf yi 4 gun vuruluyosun canim suyla karıştırıyor sun ya ikisi 600 yapiyo hergün 150 doz vuruluyosun canim

Tayfun bey biliyo ben muayene okuyodum bugün ne yazdın gulsah01 dedi efendim diyorum bidaha söyledi o an var ya tamam doktor herseyi biliyo dedim bende çok seviyorum tayfun beyi canim insallah cok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bişekilde alirsin yavrunu

cnm toplamada 600 ünite oluyor merak etme rahatlıkla yeter hayırlı olsun tedavin cnm

Bhcg degerlerim transfer sonrasi 9. Gun 5.1 12. Gun 77 14.gun 146 18. Gun471 20. Gun 694 21. Gun 947 23. Gun 1622 25. Gun 2199 29.gun 5538 yarin muayene varrr heyecan dorukta tek dilegim saglikli bir bebis.
Cnm inss herşey yolundadir bebeğinin güzel haberlerini bekliyorum Allah işini rast getirsin inşallah

cnm toplamada 600 ünite oluyor merak etme rahatlıkla yeter hayırlı olsun tedavin cnm
Allah razi olsun canım çok sağol. Sabah aradım hemşireyi dogruymus. İlacı dibinde görünce yetmeyecek diye korktum. Bu iğneler beni çok korkutuyor göbek yapilamiuorum 10tane yapıldı ama hergün eşimi 15 20 dk ugrastirip sonunda ağlayan aglaya yaptiriyodum. Dün yine yaptiramadim kola geçtik. Diğer ignelere de baslaynca daha kötü oldum. Ama save sol koluma birer tanesini kalmaya da menogon u yaptırıyor um. Hemsitlreye söyledim tedavi boyunca artık göbek yapmiycam diye bişey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…