Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim dur ya moral bozma bakalım bugün ne diyecekler allahtan ümit kesilmez insallah devam eder ve transfer olur nolur kendini bırakma benim iki denememde olmadı esimde sperm dna hasarı çıktı şimdi tedavi oluyo bidaha yapacağız hersey allahtan canim

Gunaydin canim nasilsin doktora nezaman gidiyosun
Cnm dedikleri tarihte sen bende erken gittim deyince bir günün pek önemi olmayacağını düşündüm bide hemşire iki kere takvimden saydı herhalde yanlış yapmamıştır diye düşündüm cnm
Sen nasılsın eşinin iş durumu ne oldu cnm

Banada öyle dediler canim bir gün önce sonra farketmez biz erken başladık esim daha is bulamadı ariyo

bugün aradılar 2 embriyo bölünmeye devam ediyormuş. ben o kadar korkuyordumkı haberi alınca telefonda ağlamaya devam ettim. yarın transfer Allahın izniyle

bugün aradılar 2 embriyo bölünmeye devam ediyormuş. ben o kadar korkuyordumkı haberi alınca telefonda ağlamaya devam ettim. yarın transfer Allahın izniyle
Canim gozunaydin insallah artık mutluluk gözyaşların olur moral bozma canim pozitif enerjini topla yarın bebeğim bana tutunacak diye dusun onu hisset ikisinide koyarlar galiba

İnanki hissettim ben sorun çikmayacagini.Gözün aydin canm inşallah tedavini başarıyla tamamlarsın.

Canim daha erken dur lütfen belki gec tutunmustur moral bozma pazartesi kanda baktir ozaman kesin sonuc cikar hemşire bana 1 gun once bile yapma dedi hatalı cikabilir dedi moralini yuksek tut canim
Canim inşallah ya inşallah erken olduğu için görünmemistir.Kanda hayirlisiyla pozitif görmeyi çok istiyorum

Benim 4düşük oldu sonuncu dış gebelik artık tüp bebek diyorlar salı günü Bülent beye randevu aldık inşallah iyi bi doktordur:)
Peki nedeni ne tuplerde mi sıkıntı yoksa sperm mi salı günü gittiğinde tüm herseyi götür yanında rahim filmi tahlillerin ne varsa onlara bakıp konuşacak insallah hersey yolunda gider ve bebisine kavuşursun

Insallah göreceksin canim şimdiden Karalar bağlama lütfen bebeğini olumsuz etkileme pozitif dusun canim
Sağol canım benim hastaneyi arayıp söyledim hemşire biraz kızdı şimdi erken henüz idrarda görünmez diye.Bana müstehak tabi..Umudum az ama hiç yok değil şu yorumlardan ve hemşireyle konuşmamdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…