- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.641
Bende tayfun neyi ve pinar hanımı öneriyorum...ADANA BAŞKENT KIŞLA YERLEŞKESİ TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNEREBİLİRİM...dr um tayfun çok ocakta muayneye gittim yarım saat kadar herşeyi tek tek anlattı memnun kaldım tedavimde küçük bir operasyon geçirdikten sonra başlıcak
Cnm bildiğim kadarıyla yaziyorlarmis ama gidip sorabilirsin kafan rahat etsinGünaydın kızlar..Benim Cuma günü transferim var,transferimi 9. günü crinojel elimde bitiyor ve o gün de Pazar'a geliyor,7.gün de dikkat etmem gerekecegi icin o gün de gidemem galiba.Sağlık ocağı yazıyor mu bu jeli ve estrofemi şimdiden yazdirsam?
Maşallah Allah bagislasin bebeğiniziBende tayfun neyi ve pinar hanımı öneriyorum...
5 yıl bebegim olmadı pinar hanima gittim sorununu buldu küçük bir operasyon ve 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım minigim suan 8 aylik rabbim sizlere de taddirsin bu duyguyu....
Canim transferde benimde test gunu bitmişti gidip almadim zaten 10.gun test yaptiriyo lar doktora sor transfere gittiğinde o yazabilir canim gerekirseGünaydın kızlar..Benim Cuma günü transferim var,transferimi 9. günü crinojel elimde bitiyor ve o gün de Pazar'a geliyor,7.gün de dikkat etmem gerekecegi icin o gün de gidemem galiba.Sağlık ocağı yazıyor mu bu jeli ve estrofemi şimdiden yazdirsam?
Canim ne güzel baskentte herseyi yle ilgileniyor ne var ne yok bakiyolar bende tayfun beyin hastasıyımBende tayfun neyi ve pinar hanımı öneriyorum...
5 yıl bebegim olmadı pinar hanima gittim sorununu buldu küçük bir operasyon ve 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım minigim suan 8 aylik rabbim sizlere de taddirsin bu duyguyu....
Rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar versin canim...Canim ne güzel baskentte herseyi yle ilgileniyor ne var ne yok bakiyolar bende tayfun beyin hastasıyım
Sağol canim rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ümit kesmek yokMaşallah Allah bagislasin bebeğinizi
Amin insallah canim biz daha beklemedeyiz esimin tedavisi var galiba Ekim'e tekrar baslayacagiz ama belli degilRabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar versin canim...
Cnm bildiğim kadarıyla yaziyorlarmis ama gidip sorabilirsin kafan rahat etsin
Kızlar Allah razı olsun her sıkıntımda yardimci oluyorsunuz.Benim jelim test gününden bir gün önce bitiyor ama ara vermemek gerekiyormuş. Şimdiden alıp boşa gitmesini de istemem Allah korusun ama seçenek pek yok galiba.Bugün gidip sorayım sağlık ocağına.Canim transferde benimde test gunu bitmişti gidip almadim zaten 10.gun test yaptiriyo lar doktora sor transfere gittiğinde o yazabilir canim gerekirse
allah bağışlasın canım pınar hanım benim 2.opumu yapmıştı orda kendisi ile tanışmıştım aminBende tayfun neyi ve pinar hanımı öneriyorum...
Ne demek canim biz birbirimize destek olmayacağız da ne yapacağız canim al şimdiden dursun hamilelik olunca devam ediyosun zaten insallah bayramda senin bayramın olur canim allah emeklerini bosa cikarmaz insallahKızlar Allah razı olsun her sıkıntımda yardimci oluyorsunuz.Benim jelim test gününden bir gün önce bitiyor ama ara vermemek gerekiyormuş. Şimdiden alıp boşa gitmesini de istemem Allah korusun ama seçenek pek yok galiba.Bugün gidip sorayım sağlık ocağına.
Aminn inşallah canm Allah mücadele veren kimsenin emeğini araya vermesin.Burda herkesin tek tek güzel haberlerini okuyalım inşallah.Sağlık ocağı jeli yazmıyormuş canm öyle dediler.Transfer günümde de ilacimın bitmesine 9 gün var daha,dr yazar mı sence?10. gün olsa test yapar sonuca göre yazdırırdim.Ne demek canim biz birbirimize destek olmayacağız da ne yapacağız canim al şimdiden dursun hamilelik olunca devam ediyosun zaten insallah bayramda senin bayramın olur canim allah emeklerini bosa cikarmaz insallah
Bir de çok ucuz değil crinojel.Gecen sefer estrofemi alırken devlet ödemiyor dediler normal aldım. Rapor çıkartabilir miyiz acaba bir sorayım gittiğimde.Aminn inşallah canm Allah mücadele veren kimsenin emeğini araya vermesin.Burda herkesin tek tek güzel haberlerini okuyalım inşallah.Sağlık ocağı jeli yazmıyormuş canm öyle dediler.Transfer günümde de ilacimın bitmesine 9 gün var daha,dr yazar mı sence?10. gün olsa test yapar sonuca göre yazdırırdim.
Aminn inşallah canm Allah mücadele veren kimsenin emeğini araya vermesin.Burda herkesin tek tek güzel haberlerini okuyalım inşallah.Sağlık ocağı jeli yazmıyormuş canm öyle dediler.Transfer günümde de ilacimın bitmesine 9 gün var daha,dr yazar mı sence?10. gün olsa test yapar sonuca göre yazdırırdim.
Canim 1 günden birsey olmaz ama sen cuma günü doktora sorarsin al derse alirsin bide jeli transfer günü iki defa koyuyosun bir sabah bide eve gidince bize oyle soyledilerAminn inşallah canm Allah mücadele veren kimsenin emeğini araya vermesin.Burda herkesin tek tek güzel haberlerini okuyalım inşallah.Sağlık ocağı jeli yazmıyormuş canm öyle dediler.Transfer günümde de ilacimın bitmesine 9 gün var daha,dr yazar mı sence?10. gün olsa test yapar sonuca göre yazdırırdim.
Öyle yapayım canm gittiğimde sorarım. Jeli normalde de günde iki defa kullaniyorum.Transferden sonra akşam embriyolara zarar vermez değil mi?Gerci drlar sonuçta iyi bilir,sakıncası olsa kullandirmazlar.Canim 1 günden birsey olmaz ama sen cuma günü doktora sorarsin al derse alirsin bide jeli transfer günü iki defa koyuyosun bir sabah bide eve gidince bize oyle soylediler
Aynen canm ben de öyle düşündüm ama ters zamanda bitiyor.Son ilacim Pazar gününe denk geliyor ama belki birkaç gün öncesinden yazabilirler.İnşallah öyle olur.elinde ilaç olduğu sürece sitemde gözükeceği için dr yazsada ilacı reçeteyle alamazsın ilacın bitmiş olması gerek reçeteyle alabilmen için
Yok canim zarar vermez sem rahat ol son 1 gun yarından itibaren bebislerin seninle insallah hep seninle kalacak canim dualarim seninle canimÖyle yapayım canm gittiğimde sorarım. Jeli normalde de günde iki defa kullaniyorum.Transferden sonra akşam embriyolara zarar vermez değil mi?Gerci drlar sonuçta iyi bilir,sakıncası olsa kullandirmazlar.
Çok teşekkür ederim canım benim.İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.Heyecanla transfer anını bekliyorum duanizi eksik etmeyin canm.Günaydın bu arada..:)))Yok canim zarar vermez sem rahat ol son 1 gun yarından itibaren bebislerin seninle insallah hep seninle kalacak canim dualarim seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?