- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.621
bugün doktora gittim normal herşey dedi büyük ihtimal cumartesi çatlatma iğnesini olursun pazartesi toplarız dedi. endometrium 7,9 bide en büyüğğü 14mm geri kalanı 9 civarında 7-8 yumurta var dedi.bakalım hayırlısı. haftaya cuma büyük ihtimal transfer olacak.Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin
Yok canim bizim aile burda değil ben Sarışınım canim ve esim yeni başladı vitamin kullanmaya karışmış canimcanım ben burası başarılımı diye sorduğumda oda evet başarılı abim bu doktora geldi pozitif demiştin bir kaç çevrende daha tanıdık olduğunu onlarında pozitif olduğunu söylemiştin. 2 negatif deneme olduğunu doktorun dna hasarına baktığını şimdi eşinin vitamın kullandığından bahsetmiştin. belkide o sen değilsindir kumral düz saçlı genç kibar bir bayandı.
Sağol cnm iyiyim şimdilik bekliyorum cnm sadece doğum kontrol hapı kullaniyorumGunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin
Gözün aydın canim insallah saglikli embriyolarin olur doktor kaçıncı gün transfer yapacak canim gün verdimi sanabugün doktora gittim normal herşey dedi büyük ihtimal cumartesi çatlatma iğnesini olursun pazartesi toplarız dedi. endometrium 7,9 bide en büyüğğü 14mm geri kalanı 9 civarında 7-8 yumurta var dedi.bakalım hayırlısı. haftaya cuma büyük ihtimal transfer olacak.
Canim ben tutmaz dim sonuçta sağlıklı beslenme lazım bu ara bol bol su tüketmen lazım yüzdun yuzdun kuyruğuna geldin bir aksilik olmasın canimkızlar bir şey sorabilirmiyim bu arada malum ramazan ayındayız benim gibi pimpirikli bir insan olunca herşeyi kafaya takıyor. sizce oruç tutmalımıyım önce regl dim ama reglim bitti kararsız kaldım. aç kalınca yumurta gelişmezse
Cnm için nasıl rahat edecekse öyle davran eğer gün içinde kullandığın haplar varsa tutamazsin zatenkızlar bir şey sorabilirmiyim bu arada malum ramazan ayındayız benim gibi pimpirikli bir insan olunca herşeyi kafaya takıyor. sizce oruç tutmalımıyım önce regl dim ama reglim bitti kararsız kaldım. aç kalınca yumurta gelişmezse
Ne zaman baslayacak tedavin canım adet olduktan sonra mı baslayacak yada 21.gunmu uzun protokol demistinSağol cnm iyiyim şimdilik bekliyorum cnm sadece doğum kontrol hapı kullaniyorum
Başladık cnm uzun protokol adetin 21.gunu gidecemNe zaman baslayacak tedavin canım adet olduktan sonra mı baslayacak yada 21.gunmu uzun protokol demistin
Ayy insallah hersey yolunda gider canim ve bu tedavide hamile kalirsinBaşladık cnm uzun protokol adetin 21.gunu gidecem
Amin cnm inss Allah gönlümüze gore versin inssAyy insallah hersey yolunda gider canim ve bu tedavide hamile kalirsin
önümüzdeki cuma ya transfer olabilir dedi. :) bu arada başkent hastanesinde bugün bekleme salonundayken 2 kişi sonucunu bekledi. ikiside pozitif sonucu aldı. darısı başımıza inşallah :)Gözün aydın canim insallah saglikli embriyolarin olur doktor kaçıncı gün transfer yapacak canim gün verdimi sana
aynen tutmayım bir gün tuttum ama tutarkende hiç içim rahat etmedi.Canim ben tutmaz dim sonuçta sağlıklı beslenme lazım bu ara bol bol su tüketmen lazım yüzdun yuzdun kuyruğuna geldin bir aksilik olmasın canim
Amin canim insallah arka arkaya hamilelik haberi veririzönümüzdeki cuma ya transfer olabilir dedi. :) bu arada başkent hastanesinde bugün bekleme salonundayken 2 kişi sonucunu bekledi. ikiside pozitif sonucu aldı. darısı başımıza inşallah :)
aminnn :)Amin canim insallah arka arkaya hamilelik haberi veririz
Aşılamada iyi aslında spermler yıkaniyor seçiliyor ama ben olsam o kadar hormon almışken tup bebek denerdim.Kizlar merhaba. Bende tedaviye basliycam insallah. Aşılama yaptırmak istiyorum. Doktor kararı bize bıraktı. Iyi mi ettim sizce. Daha önce negatif tup denememiz var.
Cnm ikinizdede sorun yoksa Dr da uygun gördüyse bir kere denenebilir inş hakkında hayırlısı olsun cnmKizlar merhaba. Bende tedaviye basliycam insallah. Aşılama yaptırmak istiyorum. Doktor kararı bize bıraktı. Iyi mi ettim sizce. Daha önce negatif tup denememiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?