Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

kızlar bende tedaviye yeni başladım başkent hastanesinde doktorum tayfun çok. yanlız kafama bir şey takıldı sizler bilirsiniz uzun protokol tedaviye başladı doktor ama gonalf lere başlanacagı gün E2 değerime baktırmadı doktorum. oysa bakılması gerekiyordu. sizde nasıl durumlar tedaviye başlarken e2 değerinize bakıldımı? e2 değeri yumurtalıkların ne kadar baskılandığının göstergesi doktorlar için.
diğer konu gonal fe başladıktan 6 gün sonra çağırdılar 6 gün uzun bir zaman değilmi ? 3 güne bir bence yumurta gelişimini izlemesi gerekiyordu?

Cnm bende tayfun beyin hastasiyim Dr vajinal muayeneye gore ilerliyor benden de almamışlardı sonra almışlardı birde kafana takılan soruyu o an sorabilirsiniz Dr a ilk yumi takibi 6 gün olabiliyor sonra siklasiyor cnm merak etme inss hakkında hayırlısı olsun cnm hoşgeldin bu arada

Evet canim rosebady arkadasin dediği gibi ilk yumilerin takibi 6 7 gün olabiliyor,sonrasında siklaşiyor canm.Benim de öyle olmustu.İnşallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini.

hoşbulduk. bu arada kızlar siz hangi aşamadasınız? benim gonaf e başladığımın 6. günü yarın kontrolüm var. birde ben çalışıyorum transferden sonra yatmalımıyız sizce? inşallah hepimiz pozitifi görürürüz. beni anlayacak herhalde en iyi sizlersiniz. hiç kimseyede bahsetmedik tedaviyi bir yandanda çalışıyorum.

Cnm ben uzun protokol başladım bu ay inss gelecek ay transfer olacak bizde söylemiyoruz cnm böyle daha rahat oluyor ilk uç gün önemli bence ondan sonra yavaştan günlük hayatına donebirsin ama ağır iş yapmiyacaksin tabiki bide bence en önemli şey stres gerisi teferruat inss sağlıkla gebe kalirsin cnm

Benim Cuma günü transferim var Allah'in izniyle.Bizde de sadece güvendiğim iki kişi biliyor.İlk üç gün çok dikkat etmek uzanmak gerekiyormuş,sonra da kendini yormadan hafif işler yapabilirsin diye biliyorum.

Benim Cuma günü transferim var Allah'in izniyle.Bizde de sadece güvendiğim iki kişi biliyor.İlk üç gün çok dikkat etmek uzanmak gerekiyormuş,sonra da kendini yormadan hafif işler yapabilirsin diye biliyorum.
yumurtalar ne zaman toplanıyor? İnşallah güzel haberler alırız senden canım. benim büyük ihtimal transferim haftaya olur bir aksilik çıkmazsa. :) senden güzel haberler alırızda inşallah bana moral olur

yumurtalar ne zaman toplanıyor? İnşallah güzel haberler alırız senden canım. benim büyük ihtimal transferim haftaya olur bir aksilik çıkmazsa. :) senden güzel haberler alırızda inşallah bana moral olur
Yumurtalar geçen ay toplanmıştı canım,embriyolar donduruldu.Bu ay adetimle birlikte rahimi transfere hazırlamak için estrofeme başladım. Cuma'ya da inşallah transferimi olacam.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Mutlaka sonucu burdan sizlerle paylaşıcam canm.İnşallah senden de güzel haberler alırız.Bu uğurda mücadele veren kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah.

Canim bende tayfun beyin hastasıyım bizdede öyle oldu gonal f ye başladıktan 6-7 gün sonra cagirdi vaginal muayeneye göre veriyo galiba benim işime gelmişti işten izin alamıyorum bide 14-15.gün toplaniyo 3.gun yada 5.gun transfer oluyo sizde sorun neydi

bizdeki çikolata kisti cnm. aslında ben 2 kere hamile kaldım sonra tekrar hamile kalamadım. tayfun bey çikolata kisti dedi. ben bugün 7. gündeyim demekki benim transfer 23ü gibi gerçekleşecek inş. sizin ilk denemenizmi?

Canim biz iki tane yaptık olmadı eylül ekim gibi 3.yu deneyeceğim insallah bir aksilik olmazsa esimde sperm dna hasarı yüksek çıktı tedavi oluyo

Canim biz iki tane yaptık olmadı eylül ekim gibi 3.yu deneyeceğim insallah bir aksilik olmazsa esimde sperm dna hasarı yüksek çıktı tedavi oluyo
lo
Insallah bu sefer pozitif sonucu alirsin. Biz senle bekleme bolumunde konusmustuk sanirim. Ben bu merkez basarilimi bilginiz varmi diye sormustum.

Tedavin hayırlı olsun canım ... her zaman söylerim bizi bizden başka anlayan olamaz eksik kalır hep birşeyler birde akıl vermeye kalkışırlar kendileri kolaylıkla doğurdukları için üstün görürler kendilerini

Hatırlamıyorum canim ne zamandı ilk tedavide miydi inan aklıma gelmiyo
canım ben burası başarılımı diye sorduğumda oda evet başarılı abim bu doktora geldi pozitif demiştin bir kaç çevrende daha tanıdık olduğunu onlarında pozitif olduğunu söylemiştin. 2 negatif deneme olduğunu doktorun dna hasarına baktığını şimdi eşinin vitamın kullandığından bahsetmiştin. belkide o sen değilsindir kumral düz saçlı genç kibar bir bayandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…