Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnss istediğin gibi geçer cnm sınavın bende iyiyim cnm adet olunca inş tedaviye adım atacam bende de bundan ötürü biraz stres var herşey hemen olup bitsin istiyorum inan ki hayırlısiyla inşallah
sevindim canım tedaviye başlamana kolaylıkla atlatırsın inşallah senden de güzel haberler alırız

Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar
Bende kışla başkentte yeni daha başladım tedaviye.doktorum bülent haydar dedeoğlu.hiç aynı doktora giden arkadaşım var mi ??
Daha önce hiç böyle ilgili tek tek tam anlamıyla anlatan ilgilenen birine rastlamamistjm.ben hipo hipo hastasıyım çocuğun olmaz vs donasyon dene dediler hem psikolojimi bozdular hemde 1 senedir kaybimi anlatamam.
Ama bülent bey o kadar güzel anlattı her testi istedi inşallah benim için dua edin yumurta buyutucu iğne verecek inşallah yumurtalarim tepki gösterebilir.herşey buna bağlı..bide fsh çok yüksek dedi onu düşürmek için ugrascez bakalım..
Benim doktoruma gidip te hamile kalan yada benzer tedavi gören arkadaşlarım varsa deneyimlerini paylasirlarsa mutlu olurum :)

Canım inşallah sende nde güzel haberler aliriz bizdede esim hipo hipo 2 yıla yakındır tedavi oluyo işte yeni yeni toparladı insallah sonu guzel olacak ikimixinde çok zor bir surec allah yardimcin olsun canim

Canım inşallah sende nde güzel haberler aliriz bizdede esim hipo hipo 2 yıla yakındır tedavi oluyo işte yeni yeni toparladı insallah sonu guzel olacak ikimixinde çok zor bir surec allah yardimcin olsun canim
Amin canm inşallah rabbim bize de nasip etsin ..demek erkekte de oluyor bu hastalık ben bunu yeni öğrendim sendn..inşallah en kısa zamanda kavusururuz bebislerimize canm..peki senin doktorun kim ???

hayat_gun senin randevundami cumartesiydi cnm eğer öyleyse belki karsilasiriz
Tedavin hayırlı olsun canım internetim yoktu giremedim o yüzden.Bugün gittim sen orda miydin?Bilseydim dikkat ederdim.Haftaya Cuma transferim olacak inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Tedavin hayırlı olsun canım internetim yoktu giremedim o yüzden.Bugün gittim sen orda miydin?Bilseydim dikkat ederdim.Haftaya Cuma transferim olacak inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Sağol cnm inss evet bugündü cnm sen ne zaman ordaydin hayırlısı o lsun cnm belki başka zaman olur

Kızlar bugün gittim Dr a tabiki Dr hemen tanıdı beni rosebady senmisin dedi ve ben çok şaşırdım önce guldum ve evet dedim uzun protokol başladık tedaviye doğum kontrol ilacına başladım bide geçen ay yaptırdığım bağışıklık testi yüksek çıkmis onun içinde ilaç ayrı kullanacakmisim şimdilik benden haberler böyle

Sağol cnm inss evet bugündü cnm sen ne zaman ordaydin hayırlısı o lsun cnm belki başka zaman olur
Canm tedavin hayırlı olsun sonucunda sağlıklı hayırlı yavruların seninle olur inşallah.Ben 8 30 dan 10 a kadar ordaydım canm.

Ciddi misin ya canm off keske bilseydim gerçekten üzüldüm,o kadar da oturdum bekleme salonunda.Ben ilk geldigimde kan alma yerinin önünde tekli koltukta oturdum.Muayene olduktan sonra merdivene yakın sekreterin önündeki sandalyede oturdum canm.
Hangi kısımda oturuyordun ben hemen fiş kesilen yerin onundeydim

Himm tam zıt yerlerde oturmusuz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…