- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.481
Canim bende 4 gene baktı o meryem gicigi 3 ünde heterozigot mutasyon çıktı . Bende korkmustum . İğne korasprin kullanırız . Kaç kilosun kiloya göre de doz ayarlaması yaapiliyormus. Daha baktırmak istediğim çok şey var ama skldm . Protein s protein c aca ıgm aca ıgg lupus antitrombin III bunlara da baktır kadın çocuğa gidebilirsin. CD 56 ya da baktirdim ben düzen laboratuvar da o da 61 lira . Ben birsey sorcam subatta ameliyat oldum ameliyat videom var ameliyattan sonra rahim filmi de çekilmiş sorun yok normal Allah a şükür . Bir tup bebek merkezine gittim rahim filmini tekrarlamaloyiz dedi neden daha yeni oldum ameliyatı sizce gerek var miEvet eriskin kan almaya verdim. O pihtilasma icindi. Dekanlikmiydi neydi ayri bi binaya gecip orayada kromozon icin verdik. Bizede bi sorun olursa sizi yeniden cagirabiliriz demislerdi. Kanin 1 hafta kadar bekleme suresi varmis mesela. O yuzden dediler. Ama cagirmadilar tekrar. Rahat ol bsey olmaz insallah kromozonlarin tertemiz gelir. Resmi yanlis eklemisin zaten. Neyse arastirdim bende de biraz var gbi bseyler
Sağol cnm evet ya inss istediğimiz yer olur sence puanlar dusermi cnm okulların açıkladığı cok yüksek geçen sene 456 tabanla alan okul busene 466 yazmış tabanGünaydın. Gözün aydın oğlun da mezun olmuş. Bir ay sonra tercihler başlayacak. İnşallah istediği bir okula yerlesir
Rahim ici yapisikliklar tekrarliyabiliyor. Rahim yapisi histeroskopiden sonra kontrol edilebiliniyor. Ama bana kalirsa öyle heryerde rahim filmi cektirme derim. Cunku bu isi yapamayan o kadar cok kisi varki. Bende de bazi seyler eksik. Tam bakilmadi aslinda. 58 kiloyum. 1.73 boyum.Canim bende 4 gene baktı o meryem gicigi 3 ünde heterozigot mutasyon çıktı . Bende korkmustum . İğne korasprin kullanırız . Kaç kilosun kiloya göre de doz ayarlaması yaapiliyormus. Daha baktırmak istediğim çok şey var ama skldm . Protein s protein c aca ıgm aca ıgg lupus antitrombin III bunlara da baktır kadın çocuğa gidebilirsin. CD 56 ya da baktirdim ben düzen laboratuvar da o da 61 lira . Ben birsey sorcam subatta ameliyat oldum ameliyat videom var ameliyattan sonra rahim filmi de çekilmiş sorun yok normal Allah a şükür . Bir tup bebek merkezine gittim rahim filmini tekrarlamaloyiz dedi neden daha yeni oldum ameliyatı sizce gerek var mi
Evet dun bi misafirlige gittik. Ordaki arkadasta soledi. Hatta cocuk dusunmeden 1 yil onceden baslamasi gerekiyomus heterozigot lular. Almak lazim canim folik plus cok iyiymis seninde aklinda olsun.Derino canım folbiol kullanmalisin bu arada . Koenzim q10 kullan bir de .
Folidace kullaniyordum folbiolda folik asit oranı daha yuksekmis. Aklında bulunsun çilekde de folik asit varEvet dun bi misafirlige gittik. Ordaki arkadasta soledi. Hatta cocuk dusunmeden 1 yil onceden baslamasi gerekiyomus heterozigot lular. Almak lazim canim folik plus cok iyiymis seninde aklinda olsun.
Manken gibisin maşallah :)) rahim filmi cektirmiycem canim tup bebege basliycam 3 ay olmuş ameliyat olalı ben 3 ayda bir rah filmi tekrarlayamam ki onunda zararı var. Koenzim q10 yumurta kalitesi için kullan canım . Ben uzun zamandır folik asit içiyorum ama bakalımRahim ici yapisikliklar tekrarliyabiliyor. Rahim yapisi histeroskopiden sonra kontrol edilebiliniyor. Ama bana kalirsa öyle heryerde rahim filmi cektirme derim. Cunku bu isi yapamayan o kadar cok kisi varki. Bende de bazi seyler eksik. Tam bakilmadi aslinda. 58 kiloyum. 1.73 boyum.
Tesekkur ederim :) Tup bebege baslamana sevindim. Bu kadar temkinden sonra insallah cok guzel sonuclar alicaksin. Dediklerini arastirip kullanmaya baslicam. Cok sagol canim.Manken gibisin maşallah :)) rahim filmi cektirmiycem canim tup bebege basliycam 3 ay olmuş ameliyat olalı ben 3 ayda bir rah filmi tekrarlayamam ki onunda zararı var. Koenzim q10 yumurta kalitesi için kullan canım . Ben uzun zamandır folik asit içiyorum ama bakalım
Derino aslında içimde şüphe var yaptirsam mi rahim filmi diye ama eşim daha yeni ameliyat oldum diyor ameliyatı yapan doktorda gerek yok diyor ama bahceci erbil yağmur istiyor kafam karışık aslında. Temkinli olmak pozitif sonuc getirir mi bilemem kısmet ama yoruldugumu hissettim . Ablamda kan pihtilasmasi vardi o yüzden yaptırmak istedim . Koenzim mutlaka al canım omega 3 de al benceTesekkur ederim :) Tup bebege baslamana sevindim. Bu kadar temkinden sonra insallah cok guzel sonuclar alicaksin. Dediklerini arastirip kullanmaya baslicam. Cok sagol canim.
Kiz ben bunlara baktirip bulent beyin yanina gitsem beni kovar. Eee gel cocuguda sen yap o zaman der. Kovalar odadanToksoplazma baktır canım bir de rubella
Okuyorlar di mi burayı o zaman duysunlar. Gittiğim her doktor pihtilasma baktırmaya gerek yok dedi takma bunları sen dedi al işte sadece 4 gene bakildi 3 ünde mutasyon niye gerek yokmuş .Kiz ben bunlara baktirip bulent beyin yanina gitsem beni kovar. Eee gel cocuguda sen yap o zaman der. Kovalar odadan
Sadece takviyeleri alim. Hatta supradyn aal day iciyorum. Iceriginde hepsi mevcut.
Ama icinde supede olmasin. Olmadi cektir. Vesveseye kapilican bu defa cektirmezsende. Oluruu olmazii sor doktoruna. Bakalim yorumu ne olacak
CANIM BEN İKİSİNİ KULLANIYORUM AMA Q10 NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM DR DÖLLENME OLMAYINCA VERMİŞTİDerino canım folbiol kullanmalisin bu arada . Koenzim q10 kullan bir de .
Cok cok coo..k haklisin valla. 3 tup bebek parasini çope attim suan. Büssurü zarardayimOkuyorlar di mi burayı o zaman duysunlar. Gittiğim her doktor pihtilasma baktırmaya gerek yok dedi takma bunları sen dedi al işte sadece 4 gene bakildi 3 ünde mutasyon niye gerek yokmuş .
Koenzim q10 yumurta kalitesi için canım . Birçok tup bebek merkezi öneriyor bunu .CANIM BEN İKİSİNİ KULLANIYORUM AMA Q10 NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM DR DÖLLENME OLMAYINCA VERMİŞTİ
Belki benimde olmayacak Allah bilir ama tutmaya sebebi önceden yapılıp önlem alınabilecek birsey olmasın istiyorum .Cok cok coo..k haklisin valla. 3 tup bebek parasini çope attim suan. Büssurü zarardayim
BEN KULLANIYORUM AMA BİLMİYORDUM KALİTE İÇİN OLDUĞUNU DÜZENLİ İÇERİM ARTIK TEŞEŞKÜRLERKoenzim q10 yumurta kalitesi için canım . Birçok tup bebek merkezi öneriyor bunu .
:) kaliteli süper yumuslarimiz olsun insallahBEN KULLANIYORUM AMA BİLMİYORDUM KALİTE İÇİN OLDUĞUNU DÜZENLİ İÇERİM ARTIK TEŞEŞKÜRLER
Canim masallah sen ignelere basladinmi? Nasi 12 13. Eger basladiysan cok iyii. Ben baslicam dedin sandim. Cok guzel eger oyleyse. Kiii daha buyuyo toplamaya kadar gelisiyo dahada. Adacayinin da faydasi bol. Bide gulsahmiydi hatirlamiyorum tam birii karacorek otu bal tarcin demistiAdetimi 3. Gunu kontrole gittim 12 -13 tane yumurta görünüyor bu iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?