- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.461
hayırdır canım
bu aralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum arkadaşlar bazı durumlardan ötürü inş en kısa zamanda herşey yoluna girerSenin neyin var canım??
Canım rabbim gönlüne ferahlık versin paylaşmak istersen hepimiz burdayızbu aralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum arkadaşlar bazı durumlardan ötürü inş en kısa zamanda herşey yoluna girer
O gel gitler bende de çok oluyor canım, bu aralar heyecan var daha çok.Moralini bozma herşey daha iyi olacak öyle düşün canm.bu aralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum arkadaşlar bazı durumlardan ötürü inş en kısa zamanda herşey yoluna girer
Sanirim bu aralar herkeste ayni ruh hali..bu aralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum arkadaşlar bazı durumlardan ötürü inş en kısa zamanda herşey yoluna girer
Canım rabbim gönlüne ferahlık versin paylaşmak istersen hepimiz burdayız
O gel gitler bende de çok oluyor canım, bu aralar heyecan var daha çok.Moralini bozma herşey daha iyi olacak öyle düşün canm.
amin canlarimSanirim bu aralar herkeste ayni ruh hali..
Rabbim hayra cikarsin ferahlik versin hepimize ..
Canim evet 4 tane gene baktılar o da zar zor 3 ünde pihtilasma var . Kromozom analizi yaptirmis miydin canım sen sonucun ne zaman çıktı bir de 2. Defa kan verdin mi kromozom için. Sonucunu yorumlamaya çalışırım canimKızlar merhaba.Kumral-ada pıhtılaşmamı çıktı. Bende bugün sonucumu aldım. paylaşsam yorumlayabilirmisin?
Kromozon analizi ne bakildi. 1 defa kan verdim dekanliga biraktim kani. 1 defada eriskin kan alma bolumunden verdim. O kadar. Onda sorun cikmadi. Bendeki tek sorun birinde var. Seni tebrim ediyorum isini sansa birakmadin. Iyiki yaptirmissin. Sonuclarimiz biraz uzucu ama en azindan sebebini biliyoruz artik.Canim evet 4 tane gene baktılar o da zar zor 3 ünde pihtilasma var . Kromozom analizi yaptirmis miydin canım sen sonucun ne zaman çıktı bir de 2. Defa kan verdin mi kromozom için. Sonucunu yorumlamaya çalışırım canim
Evet haklisin. Bunada sukur diorum. Ben 3 tup bebek denemesi gecirdim. 2 si kimyasal sonuclaninca bakildi. Keske kumral ada gbi en basta yapsaydim bende. Sadece MTHFR A1298 C MUTASYON HETEROZİGOT cikti. Sanirim sadece ignelerle atlatilabilinecek bi durum.Günaydin herkese..
derino tek gendeyse sorun olmuyor sanirim pihtilasma yinede doktor bilir..
Benim 3gende var pihtilasma keske tek sorun o olsaydi hemen gebe kalabilseydik ignemizi vurunup saglikla dogururduk .. :-/
Erişkin kan almaya pihtilasma için verdiğin di.mi canım . Neden soruyorum kromozom analizi ayin 10 unda cikicak sonuç ama bir sorum olursa tekrar kan alırız demişlerdi ben il.disindayim ondan canım .Kromozon analizi ne bakildi. 1 defa kan verdim dekanliga biraktim kani. 1 defada eriskin kan alma bolumunden verdim. O kadar. Onda sorun cikmadi. Bendeki tek sorun birinde var. Seni tebrim ediyorum isini sansa birakmadin. Iyiki yaptirmissin. Sonuclarimiz biraz uzucu ama en azindan sebebini biliyoruz artik.
Acilmadi canım . Şuan disardayim musait olduğumda bakarım . Ama çok anlayamayabikirimResimle daha anlasilir.Eki Görüntüle 1841197
Evet eriskin kan almaya verdim. O pihtilasma icindi. Dekanlikmiydi neydi ayri bi binaya gecip orayada kromozon icin verdik. Bizede bi sorun olursa sizi yeniden cagirabiliriz demislerdi. Kanin 1 hafta kadar bekleme suresi varmis mesela. O yuzden dediler. Ama cagirmadilar tekrar. Rahat ol bsey olmaz insallah kromozonlarin tertemiz gelir. Resmi yanlis eklemisin zaten. Neyse arastirdim bende de biraz var gbi bseylerErişkin kan almaya pihtilasma için verdiğin di.mi canım . Neden soruyorum kromozom analizi ayin 10 unda cikicak sonuç ama bir sorum olursa tekrar kan alırız demişlerdi ben il.disindayim ondan canım .
Günaydın. Gözün aydın oğlun da mezun olmuş. Bir ay sonra tercihler başlayacak. İnşallah istediği bir okula yerlesirGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?