- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.381
Sagol canim iyiyim bu ay mecburi dinlenme ay'ı oldu bize esim egitime gitti bende kendi memleketime gittim bugun dondum evime ..Bakalim birsey cikmazsa bu ay adetle ikincu asilamayi dusunuyorum Ramazan Ay'ina denk geldi biraz zor olacak ama sonrasida bayram yaz dugunler hic birsey yapamam eylüle kadar o yuzden adetle yine adana yollarina dusecegizGunaydin canim nasilsin ne yapiyosun tedaviye başladınız mi ne yaptiniz
Anladım canım tamam çok teşekkür ederim.Canim nar suyu transfere kadar sonra içme havuc suyunu transferden sonrada içebilirsin birer bardak yeterli diye biliyorum ananas transferden sonra günde 1-2 dilim tüketirsin kabak çekirdeğini bana annem yedir Medi annem hamileymis dusuk tehlikesi varmış doktoru da ona kabak çekirdeği yeme demiş bebegi düşürür demiş oyuzden Izin vermedi bana yine sen bilirsin
Bende hersey aynı canim esim is değiştirdiği için izin alıp doktora gidemiyor oyuzden canim sıkılıyor zaten hersry üst üste geliyo bundada vardır bir hayır ne diyelimSagol canim iyiyim bu ay mecburi dinlenme ay'ı oldu bize esim egitime gitti bende kendi memleketime gittim bugun dondum evime ..Bakalim birsey cikmazsa bu ay adetle ikincu asilamayi dusunuyorum Ramazan Ay'ina denk geldi biraz zor olacak ama sonrasida bayram yaz dugunler hic birsey yapamam eylüle kadar o yuzden adetle yine adana yollarina dusecegiz
Sen nasilsin canim toparlandin mi biraz .
Aynen öyle bize şer gibi görünüyor ama belkide hayirlisi böyledir ..Bende hersey aynı canim esim is değiştirdiği için izin alıp doktora gidemiyor oyuzden canim sıkılıyor zaten hersry üst üste geliyo bundada vardır bir hayır ne diyelim
Millet ikinciyi dogurdu ben daha bekliyorum bakalım daha neler olacak insallah allah daha fazla bekletmezAynen öyle bize şer gibi görünüyor ama belkide hayirlisi böyledir ..
Benimle birlikte bu yola cikan bir sürü arkadasim gebe ve nerdeyse dogum yapacaklar ben hala beklemedeyim demekki vakti saati gelmemis :-/
benim sebepsizdi ilk tüpte hamile kaldım canımMerhabalar sebepsiz infertilite olup olumlu sonuç alan var mı burada duydunuz mu?
canım bende orgalutran ve merional vardı birkaç tane daha önce yazmıştım lazım olan birine ver em diye keşke haberleşmiş olsaydık /:Canim ilkinde 8 merional 3 orgalutran piyasada 690 civarinda olmasına rağmen ben bir eczaneden 450ye aldım. Sonra 15 merional 5 orgalutran ve catlatma ignesi 800e aldım.
ben de çok korkuorm tayfun beye takibe gidiorum bende ya pıhtılaşma varsa tahlil yapılmadı dedim o rutin bi tahlil değil dedi ama o kadar çok kişiden duydum ki...hala kafamı kurcalıorHep savunduğu birsey var neden bunların onlemi ilk denemede alınmıyor . Ben daha tup bebek denemedim denesem bu iğne verilmycekti ama bende kan pihtilasmasi çıktı. Tamamen kendim yaptırdım iyi ki de yaptirmisim
Canim sende sorun olsa tup bebek tutmayabilir di sen içini ferah Tut yigenimizi strese sokma bakalım annesi .ben de çok korkuorm tayfun beye takibe gidiorum bende ya pıhtılaşma varsa tahlil yapılmadı dedim o rutin bi tahlil değil dedi ama o kadar çok kişiden duydum ki...hala kafamı kurcalıor
Canim benim çok teşekkür ederim.Keşke bilseydim alırdım ama şu an transferimi bekliyorum.Bebişim benimle olsunda bütün çektiğim emeği sıkıntıyı unuturum inşallah.Keşke de bilseydim tabi.:))canım bende orgalutran ve merional vardı birkaç tane daha önce yazmıştım lazım olan birine ver em diye keşke haberleşmiş olsaydık /:
Olmuş bitmiş zaten sonradan okudum kkumadığım sayfaları. Pgt de yapılmış tutma olasılığını artırıor diolar pgt. Hayırlısıyla tahlil günün kaçı ? :)Canim benim çok teşekkür ederim.Keşke bilseydim alırdım ama şu an transferimi bekliyorum.Bebişim benimle olsunda bütün çektiğim emeği sıkıntıyı unuturum inşallah.Keşke de bilseydim tabi.:))
Canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik insallah hersey yolundadirOlmuş bitmiş zaten sonradan okudum kkumadığım sayfaları. Pgt de yapılmış tutma olasılığını artırıor diolar pgt. Hayırlısıyla tahlil günün kaçı ? :)
Gunaydin canim nasilsin gorusmeyeliGünaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları
Embriyolari dondurduk canm,adet oldum.P.tesi tedavimiz başlıyor. Allah'ın izniyle 2 hafta sonra falan artık nezaman uygunsa transfer olacam.Olmuş bitmiş zaten sonradan okudum kkumadığım sayfaları. Pgt de yapılmış tutma olasılığını artırıor diolar pgt. Hayırlısıyla tahlil günün kaçı ? :)
canım bu son adetin olur ilaç mı verdi transfer içinEmbriyolari dondurduk canm,adet oldum.P.tesi tedavimiz başlıyor. Allah'ın izniyle 2 hafta sonra falan artık nezaman uygunsa transfer olacam.
Canım benim.üzüldüm eşinin durumuna.ama çip etkili bir yöntem diyorlar.hatta biz istedik.parayi da yatırdık. Yumurtalar topladığı gün çıkışta embriyologun yeterli sayıda sperm olmadığı için çipi iptal ettiğini öğrendik. Eğer uygun olsaydı kesinlikle yapacaktık.inşallah verilen ilaçlar etkili olur.yani birkaç ay tedavi sebebi ile erteleme var.hakkımızda hayırlısı olur insallahIyi değil canim ya daha var bize esimi dna hasarı çok yüksek urologa gitmesi lazım iki haftadır erteliyo ilaç kullanacak biraz düzelince 3-4 ay sonra tekrar baslayacagiz bu sefer mikrocip yapacak hasar çıkınca buna karar verdik bide eğer fazla embriyo olursa pgt yapılacak belli değil ama o daha bekliyoruz canim
İnşallah canım çok istiyorum son adetim olmasını.Adetim yeni başladı canm.Hastaneyi aradım p.tesi ye randevu verdiler.Ozaman ilaç verebilirler.canım bu son adetin olur ilaç mı verdi transfer için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?