Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

G gulsahhh01 eşine kızıyorum ama ben niye gitmiyor Dr bi yerden başlamak lazım çünkü önününüzde bir sürü süreç var ne kadar erken başlarsınız okadar iyi inss en kısa surede tedaviye başlarsınız cnm
Bu ara bende esime bu yönden sinirliyim bu erkekler çok rahat hem olsun istiyorlar hemde çok rahatlar

Canim valla bende cok kiziyorum kavga edip duruyoruz bu yüzden bekliyoruz bizde esim ne zaman uygun olursa ozaman baslayacagiz bide 3-6 ay tedavi gerekiyomus zaten uzun bir tedavi bide aksilik çıkınca daha çok sinirleniyorum canim

Canim valla bende cok kiziyorum kavga edip duruyoruz bu yüzden bekliyoruz bizde esim ne zaman uygun olursa ozaman baslayacagiz bide 3-6 ay tedavi gerekiyomus zaten uzun bir tedavi bide aksilik çıkınca daha çok sinirleniyorum canim
Offf ya gerçekten zor benim esimde geldi diyorum pazartesi gidelim adanaya test sonucu çıkmış ee tmm çıkmışsa gider alırız bir ara diyor gelde sinir olma

Canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik insallah hersey yolundadir
çok şükür yolunda canım. uykunsorunum var sadece. artık sola dönüp yatmak gerekiyormuş sol omzumda sakatlık var. ya sırt üstü dönersem diye korkudan uykuya dalamıyorum. sırt üstü yatınca bebeğe giden kan akışı azalıyormuş /:

onun dışında cinsiyetini öğrendik 3 hafta önce. bi oğlumuz olacak. senin de haberlerini okudum çokşükür senin tahlilin temiz çıkmış eşinin de tedavi verildiyse umutsuz olacak bişe yok :) perşmbe gitcem tayfun beye kontrole. yakın bir arkadaşım da tayfun beyin hastası kışlada. aşılamayla üçüz gebe kaldı ^_^ iki yumurtası varmış halbuki çok sevindik böyle mucizeler de oluyor

Embriyolari dondurduk canm,adet oldum.P.tesi tedavimiz başlıyor. Allah'ın izniyle 2 hafta sonra falan artık nezaman uygunsa transfer olacam.
aaa bu akkıma gelmemişti pgtden çıkınca hemen transfer olacak gibi geldi :) bu da tutunmayı artıran başka bir etken biliyorsun di mi. opu ve iğneler sonrası rahim toparlanıyor. ben çok kızmıştım keşke ohss geçseydi de öyle transfer yapsalardı tutmayacak işte diye... tabi ben baya da kötü durumda acı çekiordum allaha şükürler olsun her türlü olumsuzluk görfüğümüz konulara rağmen oldurdu. duayla bekliorum güzel haberlerini :)

Hadi bismillah cnm inss sonucuda guzel bitsin dualarimiz seninle cnm
Cnm estrofeme baslarsin folik asit daha sonrada progesteron verirler cnm nar suyuna da baslayabilirsin ayrıca cnm
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun.Dün nar suyu aldım tedaviyle başla diyince dün başlamadım,bugün başlarım o zaman.Çok sağol duanizi eksik etmeyin,Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin.

Canim Allah razı olsun inşallah sen de sağlıcakla hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın. Evet bir ay sonra olması daha iyi duymuştum,inşallah yolunda gider hersey bebişimiz bizimle olur.Burda herkesin müjdesini tek tek alalım inşallah tüm kalbimle diliyorum.

Rosebady canm iğne var mı ilaçların içinde?Bir de hastaneye hergün mü gidip gelecem?

Offf ya gerçekten zor benim esimde geldi diyorum pazartesi gidelim adanaya test sonucu çıkmış ee tmm çıkmışsa gider alırız bir ara diyor gelde sinir olma
Şu eşler var mı yok mu..Ben de benimkine kızıyorum,strese girmemem lazım dedikçe daha da kızıyorum.

Allah kolaylik versin canm,inşallah göz açıp kapayana kadar şu günler geçer zorlanmadan evlatların seninle olur.

Kızlar ya şimdi biraz öyle baktım da ananas transferden sonra iyi değilmiş,düşük yapabiliyormuş diye okudum. Şaştım ya.Siz ne düşünüyorsunuz

Cnm maşallah demek paşa geliyor allah sağlıkla kucağına aldirsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun inss
Rosebady canm iğne var mı ilaçların içinde?Bir de hastaneye hergün mü gidip gelecem?
Cnm iğne progesteron bazen olabiliyor onu Dr belirliyor cnm yok hastaneye hergun gitmiyorsun aralıklarla gidiyorsun Dr rahmi uygun gordugu zaman transfere çağırıyor cnm inss sonu bebisli olsun cnm
Kızlar ya şimdi biraz öyle baktım da ananas transferden sonra iyi değilmiş,düşük yapabiliyormuş diye okudum. Şaştım ya.Siz ne düşünüyorsunuz
cnm transferden sonraki ilk zamanlar da bir sakınca yok o senin dediğin hamileliğin ilerki aylarında tüketilen tehlikeliymis cnm sen içini ferah tut inss bebislerin sımsıkı tutunacaklar allahın izniyle

Ayy canim.benim allah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin canim ve inşallah sağ salim alırsın kucagina canim bugünlerde geçer canim

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah sonu güzel olur.

teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…