- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.341
Hayat-Gün maşallah canım gözün aydın iki sağlıklı bebis adayın var.inşallah güzel sonuçlar alır da müjdeli haberler verirsin bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle çok saçma deneme tahtası gibi hissediyorum bazen kendimi . Bu testleri yapmak zor değil kan veriyorsun o kadar .Kumral ada iyiki yaptırmışsın testi bir iğneyle halledilir kan pıhtılaşması.maalesef dr lar iki kötü denemeden sonra ancak bu testi yapıyorlar çok sacma
İnşallah canm inşallah teşekkür ederim.Hayat-Gün maşallah canım gözün aydın iki sağlıklı bebis adayın var.inşallah güzel sonuçlar alır da müjdeli haberler verirsin bize
Havuc ta olur canim ananas transferden sonra canim nari adet olduktan sonra ye canim kalinlastirmak için o canim insallah önce senin güzel haberlerini duyacağı canimİnşallah canım o günleri de görelim,ben senin hamileliğini yakında duyacağımıza inaniyorum.Birseyler herzaman ters gitmez,inş bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerleyeceksin.Herkes istediğine kavuşsun inşallah.Havuç yesem olmaz mı suyu mu olmalı? Bir de bunlara şimdiden başlayım değil mi?Sadece ananas transfer sonrası galiba.
Iyi değil canim ya daha var bize esimi dna hasarı çok yüksek urologa gitmesi lazım iki haftadır erteliyo ilaç kullanacak biraz düzelince 3-4 ay sonra tekrar baslayacagiz bu sefer mikrocip yapacak hasar çıkınca buna karar verdik bide eğer fazla embriyo olursa pgt yapılacak belli değil ama o daha bekliyoruz canimGülşah sende durumlar nedir ya ne zaman baslaniyor
Canim nasilsin sonuçların ciktimi canim ne yaptin doktorla gorustunmuGunaydin arkadaşlar herkese selam
Sağol canım ya Allah razı olsun her sorumda yanitliyorsun,yorumluyorsun. Çok teşekkür ederim,rosebady görünmüyor merak ettim onu da.Havuc ta olur canim ananas transferden sonra canim nari adet olduktan sonra ye canim kalinlastirmak için o canim insallah önce senin güzel haberlerini duyacağı canim
Canm benim insallah bu defa güzel sonuçlarla ilerlersin. Rabbim yüzünü güldürsün.Iyi değil canim ya daha var bize esimi dna hasarı çok yüksek urologa gitmesi lazım iki haftadır erteliyo ilaç kullanacak biraz düzelince 3-4 ay sonra tekrar baslayacagiz bu sefer mikrocip yapacak hasar çıkınca buna karar verdik bide eğer fazla embriyo olursa pgt yapılacak belli değil ama o daha bekliyoruz canim
amin inşallah canım sırası emeklerimizin karşılığını alırızDün haberi aldığım an ağladım,sevincimiz tamamlanır inşallah.Sırayla hamişlerimiz buraya yazmaya başlar inşallah. .
Canim bunların lafımı olur bende bu yollardan geçtim bildiklerimi öğrendiklerimi söyledim sana inşallah ise yarar canim bebisin sana tutunurSağol canım ya Allah razı olsun her sorumda yanitliyorsun,yorumluyorsun. Çok teşekkür ederim,rosebady görünmüyor merak ettim onu da.
Canim insallah temenimiz bu bekliyoruz isteCanm benim insallah bu defa güzel sonuçlarla ilerlersin. Rabbim yüzünü güldürsün.
kan pıhtılaşmasını nerde yaptırdın canım malesef bazı testleri sorun yaşayınca yaptırıyor drler aslında baştan yapılması gerekiyor bende rahim testim ile gitmiştim organlarımın yerleri ayna görüntüsünde olduğu içinHep savunduğu birsey var neden bunların onlemi ilk denemede alınmıyor . Ben daha tup bebek denemedim denesem bu iğne verilmycekti ama bende kan pihtilasmasi çıktı. Tamamen kendim yaptırdım iyi ki de yaptirmisim
Mersin universitesinde yaptirdim canım . Organların yerleri tam tersi mikan pıhtılaşmasını nerde yaptırdın canım malesef bazı testleri sorun yaşayınca yaptırıyor drler aslında baştan yapılması gerekiyor bende rahim testim ile gitmiştim organlarımın yerleri ayna görüntüsünde olduğu için
genetik bölümümü yaptı ? kadın doğum mu bende balcalıya gittiğimde steyim genetikçim yaparsa eğer kaç yıldır uğraşıyorum birde küçük nedenlerden dolayı kayıp yaşamak istemiyorum... evet canım ters solda olan sağda ; sağda olan solda kalbim sağdan atıyor mesela :)Mersin universitesinde yaptirdim canım . Organların yerleri tam tersi mi
İnşallah canım,kimsenin verdiği emek karşılıksız kalmasın inşallah..Canim bunların lafımı olur bende bu yollardan geçtim bildiklerimi öğrendiklerimi söyledim sana inşallah ise yarar canim bebisin sana tutunur
Evet canim genetik bölümüne gidiyorsun . Çok ilginç peki sorun oluyor mu ters olması. Ne zaman öğrendingenetik bölümümü yaptı ? kadın doğum mu bende balcalıya gittiğimde steyim genetikçim yaparsa eğer kaç yıldır uğraşıyorum birde küçük nedenlerden dolayı kayıp yaşamak istemiyorum... evet canım ters solda olan sağda ; sağda olan solda kalbim sağdan atıyor mesela :)