• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hadi güzel haber verirsin inşallah Canim.
Bende kan pihtilasmasi testi yaptırmıştım .pihtilasma varmış :KK43:
İnş canm.Bence sorunun belli olmasi güzel bişey pıhtılaşma için iğne vurulursun canm,o şekilde hamile kalıp çocuk getiren çok. Hiç canını sıkma inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.

Amin canim benim insallah bu yıl hepimiz hamile kaliriz insallah ikinci hamilemiz sen olursun canim içimden öyle geciyo
Canim inşallah ya Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Normalde bir haftaya adet olmam gerekiyor canm,adet olunca biz mi arayacağız?Kaçıncı gün transfer olur sence bir de canm şimdiden dikkat etmem gereken herhangi birsey var mı?

Ben yaptırmadim ama bu 3.denemem olduğu için tayfun bey verecek canim eger bebisim tutunursa hergün igne vurulacagim ben doktoruma söylemiştim ikinci denemede ama test yada igne vermedi
Hep savunduğu birsey var neden bunların onlemi ilk denemede alınmıyor . Ben daha tup bebek denemedim denesem bu iğne verilmycekti ama bende kan pihtilasmasi çıktı. Tamamen kendim yaptırdım iyi ki de yaptirmisim

Canim inşallah ya Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Normalde bir haftaya adet olmam gerekiyor canm,adet olunca biz mi arayacağız?Kaçıncı gün transfer olur sence bir de canm şimdiden dikkat etmem gereken herhangi birsey var mı?
Canim adet olunca sen arayacaksin doktorunla konuş ona göre sana gün verecekler canim simdi bol bol sut ve süt ürünleri tüket tutunmayi kolaylastiriyormus bol su iç canim dikkat et buna bide ceviz diyolar havuc suyu nar yada nar suyu bunlar rahmi kalinlastiriyo transferden sonrada ananas canim günde 1 tane ve inşallah bebişin sana tutunacak canim allahın izniyle

Canim adet olunca sen arayacaksin doktorunla konuş ona göre sana gün verecekler canim simdi bol bol sut ve süt ürünleri tüket tutunmayi kolaylastiriyormus bol su iç canim dikkat et buna bide ceviz diyolar havuc suyu nar yada nar suyu bunlar rahmi kalinlastiriyo transferden sonrada ananas canim günde 1 tane ve inşallah bebişin sana tutunacak canim allahın izniyle
İnşallah canım o günleri de görelim,ben senin hamileliğini yakında duyacağımıza inaniyorum.Birseyler herzaman ters gitmez,inş bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerleyeceksin.Herkes istediğine kavuşsun inşallah.Havuç yesem olmaz mı suyu mu olmalı? Bir de bunlara şimdiden başlayım değil mi?Sadece ananas transfer sonrası galiba.

Back