Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar sonucu aldık. Yazamadım bir türlü.çok şükür 316 değerim. Her şey yolunda. Çarşamba yeniden tekrarlayacagiz.iyi dilekleriniz ve dualarinizi için teşekkür ederim.rabbim hepinizin yüzünü güldürsun.sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ÇOK SEVİNDİM CANIM RABBİM NASİP EDECEKSE HER NE OLURSA OLSUN OLUYOR MAŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EYLESİN

Maşallah canm hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.

maşallah cnm gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah

Canim herseye rağmen bebisin sana tutunmus insallah saglikli bir sekilde devam eder coj sevindim senin adina canim

Sağ olun arkadaşlar evet o kadar kötü günlerden sonra inanın olumsuz bakıyordum .ama O OL dedikten sonra hersey oluyor.

Canim gunaydin raporlumu raporsuz mu yaptiracaksin ben raporlu 3000 odedim bide embriyo dondurma için 300 odedim ilaçlarda 1500 odedim ama benim uzun protokol pgt yi bende merak ediyorum bu tedavide yaptirabiliriz belli degil

Raporsuz benim kromozomlarda sıkıntı var benim pgt yaptırmamız lazım birde bu havuz sistemi falan yazmışlar o nasıl bir şey oluyor

Raporsuz benim kromozomlarda sıkıntı var benim pgt yaptırmamız lazım birde bu havuz sistemi falan yazmışlar o nasıl bir şey oluyor
CANIM BENDE PGT HASTASIYIM GEÇEN SENE FİYATI 2200 DOLAR PAKET FİYATI BİRDE SET UP AŞAMASI VAR BEN TEK GEN OLDUĞUM İÇİN GERKLİYDİ SENDE GEREKLİ DEĞİL DİYE BİLİYORUM EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE HAVUZ SİSTEMİ ŞÖYLE OLUYOR ÖRNEĞİN BEN 2 TÜP TEDAVİSİ GÖRDÜM EMBRİYO DONDURDUM 7 EMBRYOM VAR YETERLİ SAYI OLUŞUNCA PGTYE GİDİCEK DR KİM ? BİRDE PGT DEĞİŞDE CGH YAAPTIRIRSAN EMBRİYO BAŞINA ÖDEME OLUYOR KROMOZOMDA GENELDE CGH ÖNERİLİYOR

Doktorum yok araştırma aşamasındayım normal yolla %80 şans verdiler eylülde başlamayı düşünüyorum tedaviye genetik uzmanı pgt önerdi cgh hakkında bilgim yok pek aslına bakarsan tüp bebekle ilgili pek bilgim yok

TAYFUN BEYİ ÖNERİRİM CGH DÖLLEMENİN 5.GÜNÜ EMBRİYODAN HÜCRE ALINIYOR PGT NİN BİR ÜST SEVİYESİ DİYEBİLİRİM HANGİ KROMOZOMDA SORUN VAR

5ve 6 da translokasyon var
sağlıksız olursa ortaya çıkan hastalık ne oluyor söylediler mi ? normal yoldan gebe kalabiliyorsan sana rapor vermezler aşağı yukarı tek tedavi + pgt dersen 13000 14000 arası tutar .. randevuyu ykın zamana alamayabilirsin bayram geliyor o yüzden şimdiden lmanı tavsiye ederim hatta eylülde düşüyorsan ağustosta br kontrole git

Hayır söylemediler bizimde aklımıza gelmedi sormak. Hmm randevu almak zor yani anladım sağol verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…