• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.ben de bu gün iğne yaptırırken kanı ds vermek istiyorum.normalde pazartesi günü test günümuz.ben eğer kötü bir sonuç olursa direk hastanede öğrenmek istemiyorum.önceden haberli kendimi hazırlamış olmak istiyorum.inşallah güzel sonuclanir

Hayat -gün canım gayet iyi yumurta sayın da bak hepsi de gelişimine devam ediyormuş. İnşallah hepsi Son gine kadar gelişir ler. O beklediğin saatleri çok iyi biliyorum.dakika gecikme birsey mi var acaba diyordum.hele de telefon çalmaya başlayınca kalbim çıkacak sanıyordum. Ama çok şükür ucu de sonuna kadar direndi.seninkiler de inşallah güzelce buyuyecekler

Hayat -gün canım gayet iyi yumurta sayın da bak hepsi de gelişimine devam ediyormuş. İnşallah hepsi Son gine kadar gelişir ler. O beklediğin saatleri çok iyi biliyorum.dakika gecikme birsey mi var acaba diyordum.hele de telefon çalmaya başlayınca kalbim çıkacak sanıyordum. Ama çok şükür ucu de sonuna kadar direndi.seninkiler de inşallah güzelce buyuyecekler
Allah razı olsun canım benim inşallah önce senin müjdeli haberini burdan okur sevincini paylaşırız.Azönce yine aradilar sıkıntıyla açtım telefonu acaba embriyolarla ilgili olumsuz bişey mi var diye ama pgt için teyitlesmek için aramislar.Embriyolarin durumunu sordum gayet iyi dedi embriyolog.Rahatladım. :KK68:.Senin en başta da üç embriyo muydu canm ve sorunsuz devam ettiler mi?

Arkadaslar herkese iyi aksamlar..Adana icin olumlu sonuclarin fazla oldugu,guvenilir bir merkez onerseniz neresi olur acaba? Simdiden tesekkur ederim

Allah razı olsun canım benim inşallah önce senin müjdeli haberini burdan okur sevincini paylaşırız.Azönce yine aradilar sıkıntıyla açtım telefonu acaba embriyolarla ilgili olumsuz bişey mi var diye ama pgt için teyitlesmek için aramislar.Embriyolarin durumunu sordum gayet iyi dedi embriyolog.Rahatladım. :KK68:.Senin en başta da üç embriyo muydu canm ve sorunsuz devam ettiler mi?
Canim gozunaydin insallah hepsi 5.gune gider ve pgt den de sağlıklı bir şekilde gelirler canim hergün arayip sana bilgi verecekler insallah guzel haberler alirsin canim

Back