- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.241
Kizlar 6 embriyonun gelişimi iyi ilerliyormus. İnş devam eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah cnm gözün aydın çok sevindim inşallah böyle devam etsin cnmKizlar 6 embriyonun gelişimi iyi ilerliyormus. İnş devam eder.
Ayy maşallah cnm gözün aydın çok sevindim inşallah böyle devam etsin cnm
Cnm iyi olması çok iyi bisey pozitif olalım inss böyle devam edecek ben inanıyorumİns canm çok teşekkür ederim Allah razi olsun.Bugün 6 embriyonun gelişimi iyi dediler.Gelişimi iyiyken ertesi güne gidemeyenler oluyor mu canm?Hiç bilgim yok.
İnşallah canım..Emek veriyoruz hepimiz Allah boşa çıkarmasın inş..Cnm iyi olması çok iyi bisey pozitif olalım inss böyle devam edecek ben inanıyorum
MAŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER ALMAYA BAŞLADIK SIRADKİ GÜZEL HABERLRİ SENDEN ALIYORUZ İNŞALLAH 6 DA 6 İLERLEYECEKİnşallah canım..Emek veriyoruz hepimiz Allah boşa çıkarmasın inş..
Öyle mi diyorsun canım :)) innnşallah inşallah..Hepimiz güzel haberler alalım inşallah..MAŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER ALMAYA BAŞLADIK SIRADKİ GÜZEL HABERLRİ SENDEN ALIYORUZ İNŞALLAH 6 DA 6 İLERLEYECEK
İNŞALLAHÖyle mi diyorsun canım :)) innnşallah inşallah..Hepimiz güzel haberler alalım inşallah..
Allah razı olsun canım benim inşallah önce senin müjdeli haberini burdan okur sevincini paylaşırız.Azönce yine aradilar sıkıntıyla açtım telefonu acaba embriyolarla ilgili olumsuz bişey mi var diye ama pgt için teyitlesmek için aramislar.Embriyolarin durumunu sordum gayet iyi dedi embriyolog.Rahatladım. .Senin en başta da üç embriyo muydu canm ve sorunsuz devam ettiler mi?Hayat -gün canım gayet iyi yumurta sayın da bak hepsi de gelişimine devam ediyormuş. İnşallah hepsi Son gine kadar gelişir ler. O beklediğin saatleri çok iyi biliyorum.dakika gecikme birsey mi var acaba diyordum.hele de telefon çalmaya başlayınca kalbim çıkacak sanıyordum. Ama çok şükür ucu de sonuna kadar direndi.seninkiler de inşallah güzelce buyuyecekler
Canim gozunaydin insallah hepsi 5.gune gider ve pgt den de sağlıklı bir şekilde gelirler canim hergün arayip sana bilgi verecekler insallah guzel haberler alirsin canimAllah razı olsun canım benim inşallah önce senin müjdeli haberini burdan okur sevincini paylaşırız.Azönce yine aradilar sıkıntıyla açtım telefonu acaba embriyolarla ilgili olumsuz bişey mi var diye ama pgt için teyitlesmek için aramislar.Embriyolarin durumunu sordum gayet iyi dedi embriyolog.Rahatladım. .Senin en başta da üç embriyo muydu canm ve sorunsuz devam ettiler mi?
Saol canm inşallah hepimiz sırayla burdan güzel haberlerimizi paylaşırız.Canim gozunaydin insallah hepsi 5.gune gider ve pgt den de sağlıklı bir şekilde gelirler canim hergün arayip sana bilgi verecekler insallah guzel haberler alirsin canim
Ben Bşk te gidiyorum memnunumArkadaslar herkese iyi aksamlar..Adana icin olumlu sonuclarin fazla oldugu,guvenilir bir merkez onerseniz neresi olur acaba? Simdiden tesekkur ederim
Amin..Berat kandilimiz mübarek olsun inşallah Allah gönlümüzden geçeni göndersin inşallah
günaydın canım nasılsınGünaydın arkadaşlar iyi hafta sonları