• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

merhaba kızlar.çok geçmişe bakamıyorum maalesef ama anladığım kadarı ile Gülşah sonuçların iyi çıkmış sanırım.hadi gözün aydın canım.strasten olmuyor olabiliğrsin adeti.eşinin durumu da iyidir inşallah.hayat senin de maşallah yumurta sayın gayet iyi inşallah hepsi beviş olma yolunda ilerler.

bana gelince pazartesi dr gittim.idrar tahlili yaptılar.tek dozluk bir antibiyotik verdi bir de krem verdi.çok şükür iyi oldum.ne yazdığımı da hatırlamıyorum daha önceleri:) gün saymaya devam ediyorum.
Canim cok gecmis olsun ya allah bidaha yasatmasin insallah insallah bebisin sana tutunmustur insallah

Yok tedavi demedi çok gecikti tahlil yaptirdi bu ay yumurtlama misim galiba ondan adet olmamis in

Çıktı canim bu ay yumurtlama misim oyuzden bu kadar geciktim canim bir sürü ilaç yazdi canim vitamin yazdı şimdi onları alacağım 3 ay esim tedavi olacak sonra insallah sonuçları duzelirse tedaviye baslayacagiz
ne vitamini verdi canım

Günaydın kızlar Nasılsıniz bakalım.
Sürekli çalıştığım için bu tatil iyi geldi dinlenmiş uyandım. Ama ev işleri beni bekler Kışlıklar kalkacak yazliklar çıkacak dolaplar temizlenecek wuuww:temizlik:

Günaydın kızlar Nasılsıniz bakalım.
Sürekli çalıştığım için bu tatil iyi geldi dinlenmiş uyandım. Ama ev işleri beni bekler Kışlıklar kalkacak yazliklar çıkacak dolaplar temizlenecek wuuww:temizlik:
Gunaydin canim valla bu isler benide bekler ama hiç halim yok öylece uzanıyorum esimde calisiyo bugün

Günaydın kızlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış ve 6si döllenmiş.Biraz moralim bozuldu,çünkü 6si devam edecek mi acaba genelde azalabiliyormus sitede okuduğum kadarıyla.Bir de embriyolar daha pgt ye girecek.Açıkçası ilk tedavim olduğu için pek fikrim yok bu konuda.

Günaydın kızlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış ve 6si döllenmiş.Biraz moralim bozuldu,çünkü 6si devam edecek mi acaba genelde azalabiliyormus sitede okuduğum kadarıyla.Bir de embriyolar daha pgt ye girecek.Açıkçası ilk tedavim olduğu için pek fikrim yok bu konuda.
Canim gozunaydin moralini bozma yarın bidaha arayip bilgi verirler buarada sen nasılsın agrin sizin varmi canim

Kaliteli olsun bizim olsun. Sayı kötü değil bi akrabamin 4 yumurtası toplandı 3u döllendi pgt yapıldı 2 kaldı 2 transfer edildi 1 i tuttu.

Kaliteli olsun bizim olsun. Sayı kötü değil bi akrabamin 4 yumurtası toplandı 3u döllendi pgt yapıldı 2 kaldı 2 transfer edildi 1 i tuttu.
Aynen canim ama pgt ye kaç tane kalır kaçı sağlıklı çıkar karamsar düşünüyorum iyice.Pek bilgim olmadığı için de ne olacağını bilmiyorum.6 embriyo devam eder mi acaba yarına inşallah yine 6 tane olarak görünür.Daha pgt var çünkü.

Aynen canim ama pgt ye kaç tane kalır kaçı sağlıklı çıkar karamsar düşünüyorum iyice.Pek bilgim olmadığı için de ne olacağını bilmiyorum.6 embriyo devam eder mi acaba yarına inşallah yine 6 tane olarak görünür.Daha pgt var çünkü.
Pgt yi siz mi istediniz

Ama doğrusu yazdığın da moral oldu bana,ümitlenmeye başladım.:)

Evet çünkü daha önce genetik hastalıktan bebeğimizi kaybettik canm.
İnsallah olur canım. Dogduktan sonra mı kaybettiniz:( sana daha çok moral veriyim geçen bir arkadasin 1 yumurtası vardı o da döllenmedi iptal olacaktı son anda döllendi ve transfer ve hamile. Umutlu ol dua et Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Canm sence azalmaz mi embriyolar?Dün Opudan sonra ilkinde pek ağrım yoktu ama sonra karnim kasıklarımda agri oldu.Bugün iyiyim çok şükür.
Canim insallah azalma olmax canim hergün arayacaklar seni canim dua edelim canim en azından insallah pgt ye gidecek kadar embriyon kalır canim sayı az değil moralini bozma zaten ilk gün agrin olur inşallah devamı gelmez canim

İnsallah olur canım. Dogduktan sonra mı kaybettiniz:KK43: sana daha çok moral veriyim geçen bir arkadasin 1 yumurtası vardı o da döllenmedi iptal olacaktı son anda döllendi ve transfer ve hamile. Umutlu ol dua et Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim.Erken doğdu ozaman farkettik rahatsızlığını sonra da keybettik canm.Allah'tan ümit kesilmez.İnş bizimki de güzel sonuçlanır.Dilerim bu uğurda mücadele veren herkes daha fazla yorulmadan bebeklerini kucağına alır. :dua:

Back