Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim insallah azalma olmax canim hergün arayacaklar seni canim dua edelim canim en azından insallah pgt ye gidecek kadar embriyon kalır canim sayı az değil moralini bozma zaten ilk gün agrin olur inşallah devamı gelmez canim
Çok teşekkür ederim canm.Allah güzel gönlünüze göre versin.İns azalma olmaz ve başarıyla çıkarız bu tedaviden.

8 DE 6 güzel bir oran canım maşallah inşllh kaliteli döllenirler

8 DE 6 güzel bir oran canım maşallah inşllh kaliteli döllenirler
Canm aslında ilk tüp bebek maceram olduğu için hiç bir fikrim yok.Tüp bebeği ve aşamalarını yeni yeni öğreniyorum oyüzden 6 embriyo normal mi ne kadar devam eder hiç bilmiyorum.Sadece ikinci üçüncü güne hepsi gitmiyor diye okuduğumu hatırlıyorum.Artık bekleyerek göreceğiz.

KİŞİDEN KİŞİYE HATTA TEDAVİDEN TEDAVİYE DEĞİŞKEN 6 EMBRİYO İLE BAŞLADIN İNŞLALLAHTA ÖYLE BİTECEK AMA BENDEN SANA TAVSİYE HAVUZ YAP HER İHTİMALİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR İLERİYİDE HESABA KAT İKİNCİ ÇOCUK İSTERİM DİYORSAN

Canm zaten inş embiyo fazla kalırsa C.tesi pgt ye girecek,azsa pgt ye girmeden havuz sistemi uygulanır,senle konuştuktan sonra bu durumu eşime de belirttim.Enazindan böyle bir seçenek var ama inş gerek kalmaz,çünkü belli bir aşamaya kadar aynı masraflari yine yapacağız ki daha fazla maddi gücümüz de yok. 4 sağlıklı embriyo çıksa yine diğer denemeye de kalır.İnş devam ederler.

İNŞALLAH CANIM RABBİM ZORLAMADAN YORMADAN NASİP ETSİN

Gunaydin canim nasilsin
slm cnm iyiyim bugün misafir vardı yemekli anca girebiliyorum is güç bildiğin bitmiyor

cnm inss kalan embiriyolarin da kaliteli olsunlar inss moralini bozma cnm sayı güzel

iyi geceler kızlar.ben bugün dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:)şaşkınım aslında öylesine yapmıştım daha erken çıkmaz diyordum ama gördüm.inşallah kimyasal değildir de sonuna kadar gider.bir de esrofem kullanırken bazen bu sonuçlar yanlış da çıkabiliyormuş bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili.daha tam bir sevinç yaşıyamıyorum.inşallah gördüğüm gerçek bir hamilelik sonucudur.daha test günüme var bu arada.pazartesiye yapacağız kan tahlilini:))

iyi geceler kızlar.ben bugün dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:)şaşkınım aslında öylesine yapmıştım daha erken çıkmaz diyordum ama gördüm.inşallah kimyasal değildir de sonuna kadar gider.bir de esrofem kullanırken bazen bu sonuçlar yanlış da çıkabiliyormuş bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili.daha tam bir sevinç yaşıyamıyorum.inşallah gördüğüm gerçek bir hamilelik sonucudur.daha test günüme var bu arada.pazartesiye yapacağız kan tahlilini:))

İnş çektiğin sıkıntının mükafatıni almissindir canm.Bence hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah..

Tebrik ederim.
(Ben olsam saglamasını yapmak icin bide kan testi yapardim )
Insallah cektigin sıkıntılardan sonra rabbim mukafatini vericek. Gözün aydin

İnss sağlıklı hamileliktir cnm gözün aydın kandada guzel bir değerle sevincin ikiye katlansin cnm

canım çok sevindim normalde test günün ne zamandı ? birde kan testi yaptır çok şükür güzel bir haber almak nasip oldu topikte

Canim gozunaydin estrogen okadar etkilemiyor canim insallah saglikli bir gebelik tir bu kadar sıkıntının sonunda çok şükür bebisin seninle bugün kan versen aslında doğrulaması olursun sonucuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…