Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Saol canm inş hepimiz burdan müjdeli haberlerimizi paylaşırız.Allah emeklerimizi araya vermesin.

Bir hafta 10 gundur giremedigim icin simdi pismanlik duydum birine yumurta buyultme kuru lazim olmus. Gerilerde okudum. Kizlar ben hep ada cayi ictim. Cok cok ta faydasini gordum. Her defasinda 18 olgun yumurta toplandi. 6 tanesi muhakkak blast oldu. Doguramadim o ayri tabii :) ihtiyac duyanlar gunde 1 fincan hatta 2 de olabilir, dal adacayi demleyip tuketebilir.

Kızlar tup bebege başlayacağımiz zaman e2 değeri. Kaç olmalı e2 yuksek çıkarsa düşürmek için ne yapiyorlar

Ahhh bu durumda en çok üzülen ben olucam galiba.Bana lazımdı saolsun Gülşah arkadaşımız karışım söyledi. İnş faydası olmuştur ama dr iyi dedi yumoslar için. Bilseydim adaçayını da kacirmazdim.

MUTFAĞIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORUM HALEN YERLEŞTİREMEDİM KALICI OLARAK BAZI ŞEYLERİ HER DEĞİŞTİRİŞTE SİLİYORUM ... DR YE NE ZAMAN GİDİYORDUN CANIM
Çarşamba günü insallah canim gerildim doktor inşallah iyi şeyler söyler korkuyorum ya sen nasılsın nasıl gidiyo canim

Kızlar tup bebege başlayacağımiz zaman e2 değeri. Kaç olmalı e2 yuksek çıkarsa düşürmek için ne yapiyorlar

Sen bulent beye gitsen kesin seni kovalar
Masallah nasi arastiriyosun. E2 hormonunu ben ona sordugumda sen nerden biliyosun e2 yi diyip beni azarlamisti :) Adam hakli internetten okuyup okuyup topikleri gezip karsisina gecip ekemislik yapiodum. Son gittigimde pgt mi yapsak acaba dedim, istersen ben burdan kalkim sen gel otur die kizmisti. Ustune ben senin mutfagina girip yemegi soyle yap desem olurmu hic dedigi de adama hak verdim. :)

Simdi sen bukadar arastirdin, kendi basina buldun cikardin, evham yapip neler neler denedin yhaa bak gor ilk denemende tutacak canim. E2
Regli doneminde farkli regliden sonra dahami farkli degerlere sahipti sanki öle hatirliyorum. Yumurta buyulten igneleri vuruldukca dahada farklilasiyodu. Sen takilma ona bosver.
Sen hastane secimini yap allahin izniyle ilk denemende tutacak

Ayy canimmm benimm. Insallah guzel haberler verirsin. Doktor iyi dediyse tamamdir o zaman Allahin izniyle bdaha bal corekotu, ada cayi kurlerine gerek kalmaz.

Bülent bey e işte bu yüzden gitmedim .
Şimdi adetin 2. Gunu test yapılıyor yaptırdım baktım e2 azcık yüksek. E2 yuksek olunca tup bebege baslanmazmis bu yüzden merak ettim . E2 ne ki daha neler neler araştırdım onları duşa garanti beni kovar. Ayrıca orda yemek yapıyorsa malzemeler bizden soru sormaya hakkım olacak tabi ki

Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz haziranda beraber teker teker hamile kalırız

günaydın kızlar.bir türiü fırsat bulamadım daha doğrusu internet sıkıntısı var.neyse okuldan yazıyorum sizlere.bu tedavi süreci beni çok yıprattı ve vücudumu çok sarstı.kullandığım antibiyotiklerden mantar oldum onu iyileştiremeden crino jele başladım kabus dolu günler ve geceler geçirdim açıkçası.vajinam artık o kadar kuru tahriş olmuş ve batar durumdaydı ki yine de dayanmaya çalışıyordum.transfer günü o acılarla ve idrarımın son noktasına kadar sıkışarak transferim gerçekleşti.ama ben acıdan o ana odaklanamadım bile.dr sağolsun dualarla tekbirlerle işlemi gerçekleştirdi.ben durumumu söyleyince jelin yerine iğneye geçtik.bu iğne de o kadar ağır ve yağlı bir iğne ki resmen vurduğu yerde taş gibi kalıyor.tek tarafıma vurduruyorum çünkü o tarafa oturup yatamıyorum.neyse buna razıyım.bir kaç gündür de kasık ağrılarım vardıçben de sanıyorum ki yerleşme ağrıları.sonra farkettim ki bu idrar yolu ağrısı.hastanede buldum kendi mi yine neyse bie toz ilaç bir de krem yazdılar.tabi biz eczane saatlerini kaçırınca alamadık.neyse dayanırım bir gün daha dedim eşime.ama yok dayanılacak gibi değil ağrılarım.gece on iki oldu ben artık duramıyoru myerimde .eşim gitti nöbetçi eczaneden aldı ilaçları.kullandım.evin içinde dolana dolana yorgun düştüm ağrıdan.gece saat kaçtı bilniyorum uyumuşum atrık.bugün biraz daha iyi ssayılırım ama hala ağrılarım var.o kadar yorgun ve bitkin durumdayım ki.zaten transfer gününden beri kızım resmen yapıştı bana.herşeyi benle yapmak istiyor.daha ilk gün bebek arabasından düştü kaldırmak zorunda kaldım.güya ağır kaldırmayacağım.geceleri sürekli yastıkdan düşen kafasını ve vücudunu kaldırıp yerleştiyorum.anlayacağınız ben bu tedaviden sadece hastalık ve mutsuzluk aldım gibi.belki şuanda rahatsızlığımın da etkisi olabilişr bu düşünceşelerimde bilemiyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın.uzun zaman olunca biraz birikmiş anlatacaklarım

Canim inşallah bu acılarını unutturacak sağlıklı bir bebeğin olur. Doktorun ne kadar iyiymiş tekbirlerle. Tayfun bey miydi

Ayy canimmm benimm. Insallah guzel haberler verirsin. Doktor iyi dediyse tamamdir o zaman Allahin izniyle bdaha bal corekotu, ada cayi kurlerine gerek kalmaz.
Teşekkür ederim canm..Inşallah güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım,hepimiz burda ardı ardına hamilelik yaşayalım inş..

İnşallah pozitif çıkar ve güzel haberlerini paylaşırsin canm.Hersey istediğin gibi ilerlesin bundan sonra inş..

cnm inss cektigin sıkıntıların sonucunda bebeğin mukafatin olsun inss güzel haberlerini okuruz buradan ins

geçmiş olsun canım bayağı zor günler geçirmişsin sonu güzel olur inşllah tutacağı varsa tutuyor olmayacaksa yerinden kalkmasanda tutmuyor inşallah senden güzel haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…